Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6.09.401.108 bu sürüm için hangi ruu indirmem gerekli acaba? Sabahtan beridir bir türlü bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 50musa50

    İyi günler arkadaşlar m7 4.3.3 sense 6.telefonumda ses sorunu yaşıyorum yaptığım gorusmelerde ne ses alabiliyorum ne de sesim karşıya gidiyor durduk yere böyle bi sorun çıktı henüz 1 yılını doldurmadi telefonum. Kulaklikla denedim yine devam ediyor aynı sorun. Çözümü ne olabilir sizce? İyi akşamlar.

    kardeş aynı sorun bende de oldu sen çözdüysen anlatta öğrenelim kafayı yicem
  • 44mühendis kullanıcısına yanıt
    dostum
    bir dış fırçasıyla telefonun şarj girişinin yanındaki ve arka kamera yanındaki küçük delikleri diş fırçası ile iyice temizle. ama çok bastırma. düzelir. deliklere bir iki kıl sokup iyice çevir ve temizle
  • Selamlar herkese. Telefonun bataryasının daha uzun gitmesini istediğimden custom rom yüklemek istedim. Boot unlocked yapabildim. Daha sonrasında root yapmadan CWM recovery yükledim. An itibariyle telefon açılırken CWM ile açılıyor orada kalıyor, ilerlemiyor. Tempered ve unlocked yazıyor. Stock romdan devam etmek istiyorum fakat stock recovery vs. denedim telefon açılırken kırmızı üçgende kaldı. Hangi işlemleri takip etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, dünden beri telefonsuz kaldım. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulashon

    superboot kısmına kadar geldim ancak waiting for device dedi takıldı. yardımcı olabilecek var mı?


    Aynı sorunu yaşıyorum şuan. Nasıl çözebilirim ?
  • Arkadaşlar Allah aşkına yardım edin telefonu daha yeni aldım ama 2 gündür açamıyorum. Şuan bootloader kilidi açık, TWRP yüklü. ses kısma + açma kapama tuşuna basınca
    *** tampered ***
    *** unlocked ***
    M7_U Put Ship S-ON RH
    HBOOT-1.61.0000
    Radio-4T.35.3218.16
    OpenDSP-v35.120.274.0718
    OS-7.19.401.102
    eMMC-boot 2048MB
    Bu ekrana geliyorum. Rom indirip boot.img yi flaşladığım halde twrp den rom yükleyince Açılış ekranında kalıyor. Ayrıca bilgisayar telefonu ne bootladerde görüyor nede recoveryde.
  • bende htc one cihazımı rootlayacağım da Revolutiıon rom'u kurmayı düşünüyorum bu romu kullanan ya da telefonu rootlayan arkadaşlar root işleminden memnunlar mı batarya konusu özellikle gözle görünür bir batarya performansı var mı ?
  • sca_venger_ S kullanıcısına yanıt
    telefonu yeni almış gibi oluyorsun ben tavsiye ederim ayrı bir olay sürekli güncelleme almak :))
  • twrp sürüm numarasını kontrol edermisin..
    ayrıca hangi romu kurmaya çalışıyorsun
  • kardeşim peki batarya performansı nedir ne kadar gidiyor benim için önemli olan o yani rootsuz halinden daha mı iyi :)
  • sca_venger_ S kullanıcısına yanıt
    batarya performansı göreceli ben pek oyun oynamam mobil veri ve wifi sürekli açık olur konum hizmetleri full aktif performans odaklı kullanırım güç tasarrufu sürekli kapalı akşam eve saat 9 gibi girerim %30un altına hiç düşmez kullanım yoğunluğunun az olduğu günlerde %60 la girdğimi bilirim. ama rom işine girdinmi telefonu rahat bırakmıyorsun :)) batarya en az 3 -4 günde öğreniyor ama ben sürekli yeni güncelleme yapıyorum her seferinde batarya verilerini sıfırlıyorum :))
    garantiyle işin yoksan rootla derim, şaun m7 telimde sorunsuz sense 7 kullanıyorum ince ayarlar cabası..
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim garanti bitti zaten rootladım dayanamadım xda da nusesenven romunu indireceğim doubletabwake sweep2wake ve sense 7 de var romun inmesini sabırsızlıkla bekliyorum hemen yükleceyeceğim sana da tavsiye ederim knockcode özelliğide var :)
  • sca_venger_ S kullanıcısına yanıt
    kardeşim nuseseven yorumlarını bekliyorum.. batarya konusunda zayıf diyorlar... ben insertcoin kullanıyorum memnunum ama nuseseven denemeyi istiyorum.. daha üstüste iki hafa aynı romu kullandığımı hatırlamıyorum :))
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    revolution hd 9.1 romu kullan stabilize konusunda bence iyi çok uygulama kullanmıyorum whats face messenger falan ram'in 1.3 - 1.2 boşta olduğunu gördüm şahsen :) tamam inmesine daha var bitince hemen kurucam birkaç gün geçsin söylerim ama sense 7'yi beğendim bende güzel yapmışlar :)
  • sca_venger_ S kullanıcısına yanıt
    çok memnun olurum kardeşim flaslarken nelere dikkat etmememiz gerekir nuseseven kurulumu biraz detaylı dediler.. sense 6 lı romlar artık beni tatmin etmiyor sense 7 gerçekten çok hoşuma gitti.. sana kolay gelsin incelemeni bekliyorum..
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    detaylı değil diye duydum ben recovery'den direk kuruyoruz diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba ?
  • sca_venger_ S kullanıcısına yanıt
    detay derken dediğin gibi direk flash ama hani bu kurlmasını istemediğin programlar bölümü var veya istediğin ek uygulamalar isteğe bağlı bölümleri dikkatli kurarsan maksimum fayda alırsın diye yazıyor formlarda.. yani kurulumda sıkıntı çıkmaz ama detay ayarları kurulum aşamasında fazla dediler ben hiç denemedim. bir pazarımı ayırıp kuracan nusesevenı :))
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    kardeşim romu kurdum ama açılmıyor nedense anlayamadım açılış ekranında kalıyor !!!
  • sca_venger_ S kullanıcısına yanıt
    wipe yaptınmı
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    formatlama işlemlerinin 3nüde yaptım romu yükledim açılış ekranında kalıyor öyle çözemedim sorununu valla güzel bir rom ama dediğin gibi çok karışık recovery ile uymadı dicem bu sefer yüklemezdi zaten hem sense 7 hemde double tap wake rom bulmak zor olucak sende yüklemeyi denersen yapabilirsen bana da söylesene bir yerde hata yapıyor da olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.