Şimdi Ara

Htc One M7 - Qualcomm HS-USB Qdloader 9008 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Htc One M7 - Qualcomm HS-USB Qdloader 9008 Problemi


    One M7 telefonum Açılmıyor…
    Telefonla akşama kadar oyun oynadım film izledim vs…Şarjı tamamiyle bitti.
    2-3 saat sonra eve geldiğimde şarja taktım. Ledlerin hiç birisi yanmıyor. Şarj olma ledi yanmıyor. Dokunmatik led butonlarda tepki yok.
    Fastboot bootloader ve recovery modları vs açılmıyor. 1-2dk boyunca power + ses açma = power + ses kısma = power + ses açma ve kapama tuşlarına basılı tuttum değişen birşey yok.
    Telefonda tepki yok.
    PCye bağladığımda bağlantı sesi geliyor fakat tekrar gidiyor.
    PCye bağladığımda birde aygıt yöneticisine Qualcoom HS USB QDLoader 9008 diye bir aygıt geliyor.

    Telefon hard brick moduna girdi sanırım. Çözüm yolu bilen var mı ?

    İşletim sistemim windows 8.1 pro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırat.Duran -- 22 Ekim 2014; 2:15:52 >







  • Aynı sorun bende de oluştu şarda oyun falan da oynamadım gündüz donmaya saçmalamaya başladı akşam da telefon elime aldığımda kapanmış hiç bir tepki yok şarja taktım aynı şekilde ışık falan yanmıyor bilgisayara taktığımda ise Qualcomm HS-USB Qdloader 9008 [COM 5] görünüyor aygıt yöneticisinde. Ne denediysem olmadı. POWER + SES KALDIRMA yada POWER + SES INDIRME tuşlarına basın yorumları artık midemi bulandırdı bu durumun gerçek çözümünü bilen varsa ne güzel olurdu şimdi.
  • Sizin durumunuzda aynı benim gibi olmuş.
    JTAG işlemi için doğubanka gönderdim tek çözüm yolu bu sanırım. Servis direk anakart değişcek demiş fakat telefoncular JTAG yoluyla çözülür diyorlardı bu nedenle bıraktım. Sonucu yazarım.
  • merakla bekliyorum inşaallah olur..
  • Arkadaslar sizin cihazlar hard brick olmus.
    Ben yanlis fw flashlamistim ondan hard brick olmustu, onun cozumu var ama sizinki donanimsal oldugu icin tek care anakart degismesi.
    Bir de telefonlarinizin bazen hic tepki vermedigi oluyor muydu? Bende bazen oluyor ekrani kapatip acinca tekrar duzeliyor. Acaba benimkiside mi cortlayacak yakinda ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bottom feeder o dediğin şeyler oldu bende evet kapanmadan önce sersemleşti. Board konusuna gelince @Fırat.Duran teslim etmiş herhalde bir sonuç alınacağından umutluyum sonuç alınırsa istanbula gönderecem bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercan18

    @bottom feeder o dediğin şeyler oldu bende evet kapanmadan önce sersemleşti. Board konusuna gelince @Fırat.Duran teslim etmiş herhalde bir sonuç alınacağından umutluyum sonuç alınırsa istanbula gönderecem bende.

    Gönderdiğim yer yapamadı malesef. Başka biryere daha gönderdim adam büyük ihtimal olur dedi ama bakalım. En geç cumartesi haber verecek. Bu arada telefonsuzluktan G3 aldım. M7 ve M8 den daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırat.Duran -- 13 Kasım 2014; 9:25:25 >
  • Telefon malesef yapılmadı. Bir iki yere gösterdim fakat yapamadılar. JTAG işlemi uyguladılarmı bilmiyorum fakat onuda yapıcaz demişlerdi. Telefon hurdaya gitti :D
  • Geçmiş olsun
  • Merhaba arkadaşlar ben htc sensation xl kullanıyordum hard brick oldu revocery güncellerken kaldırdım yeniden yüllemek istedim cihazdan hiç tepki yok ne şarj ne pc bağlatışı nede led ışıklar kvk ya gönderdim 600 tl para istediler telefonun ücretinden daha fazla iptal ettim geri geldi izmir çankayaya götürdüm yapamadılar çözüm yok şuanlık bekliyorum bende bu moddan çıkış bulan var mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.