Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24972498249925002501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800 liraya sıfır m7 nasıl sizce? Yurtsışından alma imkanım var ama buradaki yorumlar düşündürdü beni. Çok fazla kronik sorunu var gibi başta aadece kasa açıklığından bahsediliyordu tabi zamanla diğer sorunlar da patlak verdi sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşım sıfır m7 aldı 4.2.2 var yani. kitkata göre sesi daha gür çıkıyor açıkçası ve sanırım led bildirimi daha canlı parlıyor. henuz kullanmadı tam sarjda cihaz 16 saat muhabbeti.
    ben de kitkatli kullanmıştım, sizce kitkata guncellesek mi kara kara düşünüyorum. cihaz şu hâliyle oldukça iyi sadece sarji sıkıntılı sanırım kitkata göre.
    ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Hocam Merhaba,

Cihazı hangi servise gönderdiniz. Hayırlı bir haber var mı acaba ?

Son durum nedir.

Merhaba,

cihaz bugün geldi, kamerayı değiştirmişler. Pembeleşme sorunu halloldu yani...

Çok temiz işçilik yapmışlar. Cihazı alırken 3 tane paket açtırmıştım kasa açıklığı olmasın diye (açılan ilk iki kutudaki cihazlarda açıklık vardı). Yine tertemiz kapamışlar telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Hocam Merhaba,

Cihazı hangi servise gönderdiniz. Hayırlı bir haber var mı acaba ?

Son durum nedir.

Merhaba,

cihaz bugün geldi, kamerayı değiştirmişler. Pembeleşme sorunu halloldu yani...

Çok temiz işçilik yapmışlar. Cihazı alırken 3 tane paket açtırmıştım kasa açıklığı olmasın diye (açılan ilk iki kutudaki cihazlarda açıklık vardı). Yine tertemiz kapamışlar telefonu.

Hayirli olsun hocam. Ben de yeni aldim cihazi hafiften bir pembelik var. Sizce beklemeye deger mi? Bir manzara fotografi cekip paylasirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

Merhabalar arkadaşım sıfır m7 aldı 4.2.2 var yani. kitkata göre sesi daha gür çıkıyor açıkçası ve sanırım led bildirimi daha canlı parlıyor. henuz kullanmadı tam sarjda cihaz 16 saat muhabbeti.
    ben de kitkatli kullanmıştım, sizce kitkata guncellesek mi kara kara düşünüyorum. cihaz şu hâliyle oldukça iyi sadece sarji sıkıntılı sanırım kitkata göre.
    ne dersiniz?

Arkadaşlar ne dersiniz?suan 4.3 geldi yukleyince tahminen 4.4 gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badbora kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın. Kamerada yeşillenme var mı ? Dikkat edebildiniz mi ? Birde kasa değişimi yapmışlar mı ?

Bende 26.12.2014 de verdim teleservice e. Kayıt alındı yazıyor halen. Telefonun arakasındaki beats yazısı silindi ve cihaz aşırı ısınıyor. Kasa ve anakart değişimi yapılır mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreur -- 30 Aralık 2014; 15:54:51 >
  • hocam 4.3 çoktandır gelmişti zaten ?

• Telefonu hep kilifsiz kullandım artık elimde tutmaktan fotoğrafta görüldüğü gibi köşeleri bayağı bir soyuldu artık zimpara etkisi yapıyor rahatsız ediyor. Kilifsiz kullananlar sizde de oldu mu? Kullanıcı hatası diye mi geçer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 30 Aralık 2014; 22:46:35 >
  • Arkadaşlar selamlar. Cihazımı unlocked yaptım. Üstüne cwm recovery yaptım. Şimdi recovery geri almak istiyorum ne yapmam gerekli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

32 gb m7 var almanyadan gelme sıfır. Pasaport kaydı yapılmamış. Kac liraya alınır. Htc desire hd ciydim eskiden. Note 2 aldım alışamadım. 5s var ya onu alacam ya da m7 ne dersiniz? 5s de 16 gb

5s 16 gb ise uzak durun. Kısa sürede hafıza sorunu yaşarsınız, ota güncelleme almak için uygulama vs silmek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAITAMA -- 31 Aralık 2014; 1:58:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an telefon açılmıyor. Kırmızı telefon resmi çıkıyor. Nasıl çözmem gerekiyor acaba?
  • Kamerada ne yeşillenme ne de pembeleşme var, gayet başarılı çekiyor artık. Lakin kendim başka telefon aldım, bunu babama vereceğim için cihaz evde. Ancak haftasonu koyabilirim fotoğraf. Benim kasa zaten temiz olduğu için değişim olmamış (aldığım günden beri ön arka koruyucu kullanıyordum)
    bence pembeleşme sorunun olanlar bir an önce servise versin telefonu :)
  • bugatti1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk çıktığı günden beri kılıfsız kullanıyorum böyle bir şey olmadı bende. sadece bir iki defa düşmeden kaynaklanan ezik var.
  • bugatti1907 kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bendede var kenar soyulmaları hep sürtünmeden Kaynaklı biraz daha bekleyip beats yazısı silindi diye göndermeyi düşünüyorum ozaman arka kasayı değiştiriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurgy K kullanıcısına yanıt
    Valla ben gönderdim diğer sorunlarla beraber adamlar iplememiş bile beats silinmesini fln vede kendileri sağolsun ön yüzeyide çizmişler alt hoparlör kısmını. şu anda 4. defadır serviste bakalım neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseyitsahin -- 31 Aralık 2014; 15:58:36 >
  • Arkadaşlar 4.defa giden cihazımda şu an sistemde değişim seri nosu eklenmiş fakat yeni cihazmı gelcek anakartmı değişiyor bilmiyorum bakalım haftaya gelir sanırım.
  • Arkadasada öyle oldu sıfır m7 vermişlerdi aynı renk. İnşallah size de sıfır verirler.
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    hocam inşAllah dediğiniz gibi olur 4.defadır serviste her gittiğinde umursamazca müdahale ediyorlar bir yeri yaparken başka yeri bozuyorlar zaten bakarım anakart değişmişse ve hala bir problem bulunuyorsa direk THH ye gidicem kayda alınınca belirtmiştimde değişim yapılmasını talep ediyorum diye bakacağız artık.
  • Bende telefonumu vatan bilgisayara verdim 16.12.2014 tarihinde herkesde olduğu gibi kamera pembeleşmesi, şarjın yüzde 6 dan yüzde sıfıra düşüp kapanması, telefonu sallayınca içinde bi parçanın sallanması bide telefonu aldğımdan beri içinde toz vardı rahatsız ediyordu onuda bildirdim bakalım servis dönüş yolunda diyor bakalım telefon neler değişmiş bakacağım
  • Servis siz bir yıl geceirmemiz dileğiyle m7 ailesine mutlu yıllar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24972498249925002501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.