Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.127.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23442345234623472348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç olan one m8 ile denediğimizde sense 6 olmasına rağmen bağlanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolejliler K kullanıcısına yanıt
    Pardon yazmayı unuttum miracasttan bahsediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einti

quote:

Orijinalden alıntı: tanjuburak

quote:

Orijinalden alıntı: einti

merhaba arkadaşlar htc media link hd cihazım sıfır kutusunda hiç açılmamış ihtiyacım olmadığı için satılık ilgilenen arkadaşlar ulaşabilirler fiyatı 250 tl istanbul içi elden teslim edilir istanbul dışı olayı bıraz zor olcagı ıcın pek gırmek ıstemıyorum
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Senin kamerada pespembe olmuş yollasana kardeş

aynen sonradan oldu şöyle bi sorun var kulaklıgın teki de arızalı aldıgım gunden berı hıc kullanmadım sadece arkadaslara hava atmak ıcın bı ıkı kullandım derken daha ıkıncı ayında tek kulaklık dügmenın oralardan bozuldu kabloyu oynatınca gelıyo gıdıyo ıkısı ıcın verıcem verıcemde telefonsuz kalıcagım ıcın vermek ıstmeıyorum bı ara tlefonu servıse verınce gecıcı olarak telefon verdıklerını duydumda ne bılım yaa bırde telefon rehberını kopyalamayı bılmıyorum varmı o konuda yarıdmcı olacak bırı telefonu komple kopyalamam gerekıyo sırf bu sebepten vermeıyorum servıse ,(

telefonun rehberini yedeklemek için hiç bir ara programa gerek yok bu konuda telefonun kendi menüsünden rehberin tam yedeğini alabiliyor istediğin bir başka telefona yükleyebiliyorsun. telefonda aldığın vcard dosyası (.vcf) dilediğin zaman aynı telefona veya başka bir telefona özelleştirilmiş şekliyle geri yüklenebiliyor. Rehberinde tanımladığın resimlerde aynen yükleniyor. Bu özelliği keşfettikten sonra telefonu sık sık fabrika ayarlarına çevirebiliyorum ve Google ve benzeri hiç bir yedekleme veya senkronizasyon kullanmıyorum tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kolejliler

Pardon yazmayı unuttum miracasttan bahsediyorum
    arkadaşlar sense 6 da uygulamaları klasöre taşıma kaldırıldımı ?
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. Yaz yolla demissiniz de nereye yazacagim kargo icine bi kagida mi yazayim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quadler Q kullanıcısına yanıt
    Evet.kargo yaptığınız kutunun içine şikayetlerinizi bir a4 kağıdına yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Evet.kargo yaptığınız kutunun içine şikayetlerinizi bir a4 kağıdına yazın.
    Ağda paylaşıma açık klasörlerdeki filmleri izleten program vardı. Zamanında yüklüydü sonra silmiştim bir daha bulamıyorum. Kullandığınız yazılım var mı ? Tüm formatları açabilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 3 Haziran 2014; 1:44:59 >
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Arkadaslar m7 telefonda rehber kayit yeri gmail hesabi kulaniyorum,nolari buraya kaydediyorum.fakat sildigimde hala telefonda silinen kisi ve numarasi hala duruyo.bunu nasil kalici silebilirim? Cozumu nerden,teskkurler...

• Silme işlemini gmail rehber üzerinden mi yapıyorsun? eğer öyle ise rehberden sildikten sonra gmaille telefonunu senkronizasyon yapman lazım.Senk. hatası var mı diye kontrol et istersen ayarlardan...

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucar557

teşekkür ederim.
    ses olarak m8 ile m7 arasında fark var mı ? hangisi daha iyi arkadaşlar.
    m7 çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

m7 çok iyiydi.

Alıntıları Göster
    Bende dün kargoyla yolladım, teslim edilmiş ama teleservice henüz sisteme girmemiş. Bakalım kaç günde gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyol

s.a.
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6076149356.html

linkteki ekran koruyucuyu aldım
    telefonun kendi camı gibi
    net ve parmak izi tutmuyor

Bu üründe diğer ürünler gibi kendimi yapışıyor. Birde ekranda kalınlık belli oluyor mu?
  • quote:

m7 çok iyiydi.

Kulaklık m7 hoparlör m8 hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

m7 çok iyiydi.

Kulaklık m7 hoparlör m8 hocam.

Alıntıları Göster
    EYVALLAH HOCAM.
  • Telefonumu gece yatarken 2g ye geçirip güç tasarrufuna aldım tüm uygulamalar ve konum kapalı halde %100 de bıraktım 7 saat sonra kilidini açtığımda %47 idi bunun için kalibrasyon vs denedim yine değişmedi en son htc ile görüştüm servise verin dedi şimdi sıze birkaç sorum olacak bu konu hakkında benim telefon teleservise Gidecek batarya sorunu yüzünden Ankarada vereceğim bu sorunla benim gibi karsilasan veya batarya yüzünden servise veren varmıydi varsa yardımcı olabilir mi Ne kadar sürede gelir teşekkürler

• Tinuviél Luthién kullanıcısına yanıt
    Ben batarya yarım gün gidiyor diye verdiğimde yeni batarya takmışlardı. Sure olarak birşey diyemem ama bataryayı değiştiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Ben batarya yarım gün gidiyor diye verdiğimde yeni batarya takmışlardı. Sure olarak birşey diyemem ama bataryayı değiştiriyorlar.

Kardeşim peki şimdi nasıl memnun musun süresinden falan

• Tinuviél Luthién kullanıcısına yanıt
    Normal sıfır oluyor. Sorun kalmıyor.

• 
Sayfa: önceki 23442345234623472348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.