Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.127.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23092310231123122313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makinamuhendisi

Güncelleme çok hızlı geldi fakat %87'de sürekli takılıyor en az 10 kere denedim
    quote:

Orijinalden alinti: makinamuhendisi

Güncelleme çok hizli geldi fakat %87'de sürekli takiliyor en az 10 kere denedim

arkadaslar takılmaya çözüm bulabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinamuhendisi -- 21 Mayıs 2014; 19:45:06 >
  • Güncelleme yaparken telefonu takılanlar telefonu yeniden başlatıp öyle deneyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

ARkadaşlar ben hala indirme oranında %20 yi geçemedim.Neredeyse 10.kez denedim ama hep %20 de duruyor.Çözebilen var mı?

Telefonu yeide başlatıp denedinmi dostum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Güncelleme yaparken takılan varsa sabretsin, bir kaç dakika sonra ilerliyor.

o zaman ben başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alynty: _SkiP_

Güncelleme yaparken takylan varsa sabretsin, bir kaç dakika sonra ilerliyor.

hocam valla %87'de takıldı en az 10 kere fakat düzelmedi bekledim bekledim dosya bozuk uyarısı verdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinamuhendisi -- 21 Mayıs 2014; 19:54:02 >
  • Beyler takılan varsa telefonu yeiden başlatıp öyle deneyin ayrıca çok hoşunuza gidecek birşey söyleyeceğim artık %100 olduktan sonra şarj aleini çıkarıp takınca hemen %90 lara inme işi bitmiş

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjuburak

Beyler takılan varsa telefonu yeiden başlatıp öyle deneyin ayrıca çok hoşunuza gidecek birşey söyleyeceğim artık %100 olduktan sonra şarj aleini çıkarıp takınca hemen %90 lara inme işi bitmiş

Hocam işte bu çok iyi oldu ya telefonun şarjını bitirmeye çalışıyordum ben de onu denemek için batarya performansı çok daha iyi oldu 6 saat ekran gelecek herhalde bir de full mobil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayda Canlı duvar kağıtlarından birden çok resim seçme gitmiş ya. Ne güzel albüm içine attığım her resmi 10 saniyede bir efektif bir şekilde değiştiriyordu telefon. Şimdi dümdüz olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: tanjuburak

Beyler takılan varsa telefonu yeiden başlatıp öyle deneyin ayrıca çok hoşunuza gidecek birşey söyleyeceğim artık %100 olduktan sonra şarj aleini çıkarıp takınca hemen %90 lara inme işi bitmiş

Hocam işte bu çok iyi oldu ya telefonun şarjını bitirmeye çalışıyordum ben de onu denemek için batarya performansı çok daha iyi oldu 6 saat ekran gelecek herhalde bir de full mobil :)

Ben factory reset felanda yapacam herhalde daha iyi olur diye düşünüyorum

• Farklı yazi tipleri tavsiyeniz var mi arkadaşlar? Sade tarzda varsa çok iyi olur Helvetica gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasinn baktim o kadar gorememisim,
    Telefonun eski kendi muzikleri ucmus htc nin standart bir melodisi vardi o gitmis

• Güncelleme mükemmel olmuş. Şimdi kullanımda pil performansını göreceğim. Önceki sürümde 3-3.5 saat ekran açık kalma süresi alıyordum.

• beyler verizonlı 4g li telefonum var ama bir türlü güncelleme almıyor hala 4.3 ve sense 5 de duruyor nasıl olucak bir yardım edermisiniz?
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    o kadar bekledik, biraz daha bekleriz o zaman ha
  • Blinkfeed in en ustunde eskiden saat vardi. Simdi o kalkti mi yoksa biryerlerden acilabiliyormu ?

• anlamadığım uygulamalar kısmına girdiğimizde arka plan nie siyah? nie değiştirilmiyo? onu anlayabilmiş değilim en dandik telefonlarda bile o özellik var entresan
  • Arkadaşlar kilit ekranı açıldığında hava durumu widgeti beyaz di ama kendi kendine eski siyah haline geldi sinir oldum bunu beyaz yapmak istiyorum güzel görünüyordu bilen varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

Saolasinn baktim o kadar gorememisim,
    Telefonun eski kendi muzikleri ucmus htc nin standart bir melodisi vardi o gitmis

aynen yaa.. ne zil sesleri zil sesine benziyor ne de bildirim sesleri bildirim sesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinuviél Luthién

Arkadaşlar kilit ekranı açıldığında hava durumu widgeti beyaz di ama kendi kendine eski siyah haline geldi sinir oldum bunu beyaz yapmak istiyorum güzel görünüyordu bilen varsa yardımcı olabilir mi

Sanırım o bir sorun değil bende de aynısı oldu. Akşamları siyah gündüzleri beyaz oluyor tahminimce saati ileri alıp denemek lazım

• 
Sayfa: önceki 23092310231123122313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.