Şimdi Ara

HTC ONE E8 - M8 veya M9 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında hoş bir telefona benziyor telefon alırken acele etmek istemiyorum çünkü onu uzun süre kullanmayı hedefliyorum M8 düşünüyorum şuan gerçi özellikleri daha fazlaymış diye duydum
  • E8 plastik kasa ve IR yok(kızılötesi)Ve duo camera yok.

Onun haricinde herşeyi aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum çok iyi bir telefon kesinlikle memnun kalırsınız. Sadece gece çekimi kötü, ama hava kapalı dahi olsa dış ortamda kamerası çok iyi performans sergiliyor gerçekten. Telefon için kılıf bulamadım türkiyede Çin den dot view kılıf sipariş ettim ucuz bir miktara ve güvenilir bir satıcıdan gelmesini bekliyorum. Ekran jelatini işini de one m8 için olandan aldım ama takmadim. Kasa kalitesi de çok iyi plastik deniyor ama bir telefonda gördüğüm en iyi plastik kasa.

• Jayco39 J kullanıcısına yanıt
    Gelince fotoğrafını çekip buraya atabilirmisin?
  • Ben telefondan anlamamdan bu özellikler olmasada çok bir önemi yok demi telefonun bu arada duo camera yok derken ne demek istedin anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasla -- 10 Aralık 2014; 10:17:20 >
  • kasla K kullanıcısına yanıt
    M8 de arkada çift kamera var.e8 de tek kamera var.

• şazenuş kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum teşekkür ederim.
  • Kullanan kimse yok mu ya bize deneyim ve tecrübelerini aktarsın.
    Merhaba,

Tam olarak merak ettiklerin neler ?

E8 M8'in birebir aynısı kullanım arayüz ve hız bakımından.
    Donanımsal olarak arkadaşların dediği farklar mevcut E8'de çift kamera yok normal bi 13mp kamera mevcut ve kızılötesi ile uzaktan kumanda olayı yok.
    Görünüş olarak önden bakınca nerdeyse M8'in aynısı yalnızca plastik olduğu bile zor fark ediliyor ama arka kapak tasarımı tamamen farklı yani arka kapak M8'den direk ayrılıyor.
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    m8 metal yani değil mi metal mi daha iyi plastik mi diye soracam ama tabikide metaldir.Birde şimdi hızı arayüzü aynı farkı yok diyosun yani kasma donma olayları kolay kolay olmaz değil mi?
  • Bence htc one m9 al.
    Ne olursa olsun htc nın yazılımı yeter.

• M9'un çıkışıda yaklaştı zaten m9 çıksın parasına özelliğine göre alırım diyorum da bir an öncede telefon almak istiyorum
    Metal veya plastik olayının daha iyi olması kişinin talebine göre değişir. Açıkçası ben plastik kasayı daha çok beğendim hem elden kaymıyor hem arka kapak olmadığından tek parça olduğundan sağlam duruyor hemde şebeke çekimi açısından plastik olması daha iyi

Kasma donma olayı olmaz M8 neyse E8'de o performans olarak.
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim teşekkür ederim
  • Fiyatı nasıl 1.000 lira etkiliyor sadece 4 özellik ?

Duo camera
    Kızılötesi
    Uzaktan Kumanda
    Metal Kasa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.