Şimdi Ara

HTC ONE E8 - M8 veya M9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefon alacağımda E8 ile M8'in arasındaki fark nedir onu bana söylebilirmisiniz yada M9'u mu beklemeliyim yardımcı olurmusunuz?

M8 Özellikleri >> iyi.net
    E8 Özellikleri >> iyi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasla -- 12 Kasım 2014; 13:59:20 >

• Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen, ya hani diceksiniz buraya yazacağına google'a yaz bulursun falan ama ben güvenilir bir yerden öğrenmek istiyorum o yüzden buraya başvurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasla -- 12 Kasım 2014; 15:30:51 >
  • Arkadaşım benim bildiğim E8 Windows Phone işletim sistemiyle çalışıyor farkı o
  • black_king kullanıcısına yanıt
    Yok canım sen yanlış biliyorsun telefon android işletim sistemli olması lazım.
  • Htc one m8'in 2 farklı modeli var biri android diğeri windows phone işletim sistemli ve sistem parçaları tıpatıp aynı sadece işletim sistemi farklı

Htc one e8 ise HTC one m8 in plastik kasali modeli ve duo kamera yok htc one e8 de..

HTC one m9'u bekleyin pişman olursunuz sonra 3-4 ay sonra tanıtılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayozdemir -- 12 Kasım 2014; 16:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayozdemir E kullanıcısına yanıt
    M9 için pahalı gelecek diyolar birde SnapDragon 805 işlemci ile gelecek ya 3-4 ay sonra 810'lu işlemciler gelicek diyolar M9 zararlı olmaz mı bu durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasla

M9 için pahalı gelecek diyolar birde SnapDragon 805 işlemci ile gelecek ya 3-4 ay sonra 810'lu işlemciler gelicek diyolar M9 zararlı olmaz mı bu durumda?

Tabiki zararlı olur ama 805 ile geleceğini zannetmiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    10 ay önce açıldı
    Samsung S9 vs S9 FE+
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende htc one e 8 var.
    Cihaz android ile çalışıyor.
    çok iyi bir cihaz.
    Performansı üst düzey, ön ve arka kameraları gayet güzel fotoğraf çekiyor.
    htc one m8 metal bir telefondur, htc one e 8 plastik bir telefondur.
    Telefon plastik ancak hiç samsungun plastiği gibi değil, gayet kaliteli.
    m8'de çift kamera var, ulta pixel teknolojisi kullanılıyor.
    m8 amiral gemisi olduğu için güncellemeleri daha önce alır.
    Para konusunda sıkıntın yoksa, m8 alabilirsiniz.
    Biraz tasarruf yapayım dersen e 8 alabilirsin, her işini görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasla K kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık bir ay önce Avea'dan E8 aldım gayette memnunum kasanın dışında çok bi fark yok ikinci kamera yok ama bunun kamerasıda gayet iyi açıkçası E8 dururken M8 almak bence gereksiz ama telim tepe telefon olsun güncellemeyi ilk alayım diyosan git fazla para ver al yok ben kaliteli telefon kullanmak istiyorum donanımı bana yeter diyosan fazla para vermeye değmez git E8 al M9 diyosun bence M9 un çıkmasına daha çok var Türkiye'ye gelmesini beklemeyi ve birazda fiyat düşmesini beklemeyi eklersek en az bir sene beklersin belki dahada fazla artık sen bilirsin.

• Hocam E8 benim de dikkatimi çekti. Hatta kamerasının normal 13mp olmasına avantaj olarak bakanlar var. Plastiğinin kötü olmadığına ben de inanıyorum. M9 beklemek de mantıklı aslında.
  • kasla K kullanıcısına yanıt
    İhtiyacınla alakalı acil bi durum yoksa maddi olarak bi sıkıntında yoksa bekle ama bence çok beklersin HTC Samsung ve Sony gibi değil iki amiral gemi arasında bir seneden fazla oluyo.

• M9 un türkiye piyasasında satışa başlaması beklenen tarihte açıklarlarsa en az 6 ay sonra bence, ve fiyatıda minimum 2500 seviyelerinde olur,

Yeni Torba Yasa ile ithal cep telefonu, televizyon, radyo, video, müzik seti, cep telefonu maliyetleri yaklaşık yüzde 16 arttı birde bu etkilicek.

M9 alacaksan hem beklemeyi hemde yüksek bir fiyatı göze alman lazım, ben beklerim şu anda çok ihtiyacım yok parada sorun değil diyorsan bekleye bilirsin ama öbür türlü hiç mantıklı değil.
  • Hacilar telefon plastik ama clock marka silah gibi duruyor saygılar

• Bende E8 kullanıyorum çok memnunum bütceden dolayı E8 aldım yoksa M8 almak isterdim M9 beklemek bence gereksiz. 2K ekran 64bit bunlar daha yeni teknoloji kullanan var şuan ancak şarj sorunu ısınma sorunu vs. çok handikaplı alacağım bu cihazı ben 2 sene kullanıcağım ıcın 2 sene sonraki amiral gemiyi almak daha mantıklı gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantin87

Bende E8 kullanıyorum çok memnunum bütceden dolayı E8 aldım yoksa M8 almak isterdim M9 beklemek bence gereksiz. 2K ekran 64bit bunlar daha yeni teknoloji kullanan var şuan ancak şarj sorunu ısınma sorunu vs. çok handikaplı alacağım bu cihazı ben 2 sene kullanıcağım ıcın 2 sene sonraki amiral gemiyi almak daha mantıklı gibi geldi bana.

Kulaklıkla sesi nasıl.net ve güçlü müdür acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Bende E8 kullanıyorum çok memnunum bütceden dolayı E8 aldım yoksa M8 almak isterdim M9 beklemek bence gereksiz. 2K ekran 64bit bunlar daha yeni teknoloji kullanan var şuan ancak şarj sorunu ısınma sorunu vs. çok handikaplı alacağım bu cihazı ben 2 sene kullanıcağım ıcın 2 sene sonraki amiral gemiyi almak daha mantıklı gibi geldi bana.

Hep yazarlardı hakikaten ses çıkışı çok iyi video, müzik dinlemek çok zevkli oluyor boomsound hoparlör ile :) Aynı şekilde bildirim ve zil sesleri de yüksek, alalı 2 hafta oldu elimden düşürmüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Hep yazarlardı hakikaten ses çıkışı çok iyi video, müzik dinlemek çok zevkli oluyor boomsound hoparlör ile :) Aynı şekilde bildirim ve zil sesleri de yüksek, alalı 2 hafta oldu elimden düşürmüyorum

Kulaklıkla nasıl benim için daha önemli.hayırlı olsun bu arada

• cMbRs kullanıcısına yanıt
    6 Ay sonrası çok değil mi ya bir telefon alacağım 6 ay mı beklemem gerek çok büyük değişiklikle gelmesse birde o kadar beklemek can sıkıcı olmaz mı?
  • Bende E8 Düşünüyorum şu an Özellikle alan arkadaslar örnek resim filan atabilme sansları varmıdır acaba. Z2 yada bunu alcam ama arada kalıyorum bıgün yarın alcaz bakalım beni üzmesse bunu alabilirim Xperia Z2 ile arasında 8 tl fark oynuyor aylık ödemede. O yüzden onuda alabilirim ne dersiniz?
  • gskhero G kullanıcısına yanıt
    aynen kullanan arkadaşları görebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.