Şimdi Ara

HTC ONE E8 Kullanan varmı.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
13.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 16 Aralık 2014; 15:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotrsapka

Arkdaşlar bende one e8 aldım.
    donanım olarak m8 e artı sayılabilecek 801 ac olarak gelmesi. m8'e göre kimine göre eksisi ise dual camera ve ultrapixel kamera. Kamera ve deneyim olarak oldukça başarılı. e8 den önce koyu bir sony taraftarı olduğumu söylemek isterim. xperia p ve xperia sp kullandım.

Uzun uzun deneyimleri anlatmama gerek yok. İşin özeti şimdi android kullanıyorum diyebildim.

Merhaba acaba antutu testi yaptınızmı ? acaba kaç puan alıyor cok merak ediyorum , bende m8 var ve 43 puan alıyor.
  • Ben e8 le 42700 alDım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotrsapka

Merhaba arkadaşım e8'i kabul etmemekle iyi yapmışsın zaten aldığın fiyat üzerinden güncel fiyatlı cihaz vermek zorundalar yani m8 az biraz daha diretir bastırırsan m8 cihazın hayırlı olsun diyebiliriz :)

İstediğin kadar diret bastır malesef olmuyor keşke olsa ;) denedim ordan biliyorum benim süreç bu yüzden bu kadar uzadı :D
  • night_of_blue N kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 50 gündür bekliyorum evet dediğin gibi firmaya diretemıyorsun çünkü işlerine gelmedigi için kararı degiştirmiyorlar ama tabi haklarını arayabilirsin umarım hakem heyetinden olumlu bir sonuç çıkar da paramı alırım diye bekliyorum e8 i kabul etmedim ben en kötü kendi telefonumu alırım. işin garip yanı teknik servisten numaramı ezberlediler sanırım arıyorum bağlanıyorum telefonu kapatıyorlar aptallar :) ama karar ne olursa olsun en son iş servisi de çok karıştırcam inat ettim bildigin :) bakalım bekliyorum
  • canali01 C kullanıcısına yanıt
    Telefon benim üstüme değildi birde iş yoğunluğundan dolayı thh ye başvurmaya üşendim işin açıkçası ama şu an gayet memnunum telefonumdan çok şükür bi sıkıntımda yok yeni sistem yeni teknoloji artı 2 yıl yeni garanti zaten 2 sene sonuna kadar dayanmaz muhtemelen yine bi değişim çıkar :D
  • Merhaba arkadaşlar,

Dün Teknosadan HTC One E8 aldım. Telefon almadan önce bayağı araştırıp en son bu telefonda karar kılmıştım ancak antutu test sonucu bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Test sonucunda 30000 puan aldım. Bi arkadaş 40000'lerde bi puan aldığından bahsetmiş. Daha da enteresanı telefon kutusunda işlemci olarak snapdragon 801 gözüküyor fakat antutuda snapdragon 800 gözüküyor. Cpu-Z test programında ise işlemci snapdragon 801 gözüküyor. Anlayacağınız kafam allak bullak oldu ve test sonucu da 30000 çıkınca içime kurt düştü. Bu arada şunu da belirteyim işlemci 2,3 Ghz. Benim gibi teknosadan E8 alıp antutuda test yapan varsa sonucu paylaşırsa sevinirim.
  • Aliexpresste dot view vardi e8 icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma37

Merhaba arkadaşlar,

Dün Teknosadan HTC One E8 aldım. Telefon almadan önce bayağı araştırıp en son bu telefonda karar kılmıştım ancak antutu test sonucu bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Test sonucunda 30000 puan aldım. Bi arkadaş 40000'lerde bi puan aldığından bahsetmiş. Daha da enteresanı telefon kutusunda işlemci olarak snapdragon 801 gözüküyor fakat antutuda snapdragon 800 gözüküyor. Cpu-Z test programında ise işlemci snapdragon 801 gözüküyor. Anlayacağınız kafam allak bullak oldu ve test sonucu da 30000 çıkınca içime kurt düştü. Bu arada şunu da belirteyim işlemci 2,3 Ghz. Benim gibi teknosadan E8 alıp antutuda test yapan varsa sonucu paylaşırsa sevinirim.

Siz böyle söyleyince googledan baktım. Cİhaz rahat 4000ü-42000 arası puan alır.Bence cihazı kapatıp açın, antutuyu tekrar yükleyip testi tekrarlayın.Bir yanlışlık olmalı.

• SORUN NEYMIS DUZELDIMI ? @enigma37

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun düzeldi arkadaşlar çok şükür. Problem testi yaparken güç tasarruf modunun açık olmasından kaynaklıymış. Telefonu güç tasarruf modundan çıkarıp antutuda testi yaptığımda yüksek puan aldım. Ancak hala antutuda işlemci olarak snapdragon800 gözüküyor. Aynı problemi yaşayan başka arkadaşlar da var mıdır?
  • 40k PUAN ALABILIYOSA KAFANI TAKMA 801'DIR :) BU TELEFONU ALMAK ISTIYORUMDA KAMERA KAFAMI KARISTIRIYO.BI LG G2 KADAR YOKMU KAMERA KALITESI .HIC BIYERDE INCELEMESIDE YOK .TELEFON HAKKINDA BIRAZ YORUM YAPIN YAHU :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve şimdilik memnunum. Kullanıma göre değişir ama batarya beni çok rahat 2 gün götürüyor hatta zorlarsanız 3 günü bile çıkarabilirsiniz. Telefonda ekstra güç tasarruf modu var. Bu modu açtığınızda telefonunuzun nokia 5110'dan farkı kalmıyor:) Sadece arama ve SMS gönderme işlemi yapabiliyorsunuz, bu da bataryanın kullanım süresini artırıyor. Telefonu kullanmadığınızda özellikle gece yatmadan önce ekstra güç tasarrufunu açabilirsiniz. Forumda telefonun açma kapama düğmesinin üstte olmasından bahsedilmiş. Bununla ilgili olarak ta yine telefonda motion launch özelliği var. Yani telefonun açma kapama tuşuna basmadan telefonu dik konuma getirip ekranına 2 kez tıklayarak ekranı açıp aynı şekilde kapatabiliyorsunuz. Kamerayı hiç denemedim desem yeridir. Ancak ön kamerası 5 MP. LG G2'de 1 yada 2 MP idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdilik aklıma gelenler ve tecrübelerim bunlar.

• telefonda türkçe yardım kısmını bulabilen var mı? indiremedim, acaba türkçe olarak yok mu?
  • Arkadaşlar ben hem M8 hemde E8 kullanıyorum.
    M8'deki kamera özellikleri E8'de yok.
    Gece çekimleri,kapalı salon çekimleri M8 açık ara önde...
    M8 ile duo kamera özellikleri ayrı bir fotoğrafçılık sanatı...
    Yani E8 ile M8 birebir aynı değil...
    Soran bir arkadaş vardı;M8 ile E8 fiyat özelliği yok diyordu...
    Öyleyse gözü kapalı M8 alınır....
    M8 Hemen android 4.4.4 oluyor,ama e8 4.4.2'de hala..
    M8 4.4.4 olunca kamera çekim seçenekleri değişiyor,ve ikili çekimini yerini
    bölünmüş çekim alıyor.Ve bu iyi bir çekim modu değil...
    Çünkü büyük ekranda küçücük siz daha güzel duruyor...
    Sorularınızı cevaplayabilirim...
    Haaa bu telefonlaroın araç modu mükemmel;
    Mesaj geldiğinde size sesli okuyor araçta...
  • Android telefonlarda çift hatlı tercih etmeyiniz...
    watsapp tek kullanıyorsunuz...
    internet bağlantısı için değişim yapmak pratik olmuyor...
    Batarya daha çabuk bitiyor...
  • SONY almak isteyenlere önemli uyarımdır;
    Arkadaşlar 2005'de sony dvd recorder ses sistemi aldım 2000 TL'ye yakın...
    Recorder içindeki power bilmem nesi tam garanti bitince bozuldu...Sony'ye gönderdim;
    280 euro2ya belçika'dan bir parça gelecek,ilave işçilik falan ciddi bir para istediler...
    Ora gittim bura gittim çözüm bulamadılar..
    buraya kadar herşey normal ama asıl şimdi geliyroum can alıcı noktaya;
    Cihazın ciddi bir para tutan Amfi ve 5+1 ses sistemi sağlam...
    Onu kullanayım dedim ama mümkün değil..
    Zira sony öyle bir politika güdüyor ki Sony'den başka hiçbir şey uymuyor...
    Minnacık kablo girişine uygun başka bir kablo yok Türkiye'de...
    Bu Sony'nin tekelcilik yapıp memory stick hafıza kartında diretmesi gibi birşey..
    2007 yılında yemin ettim;
    "Alternatifim olduğu sürece
    BİR DAHA ASLA SONY ALMAM!!!"
    Z2,Z3 alacaklara özellikle duyurumdur...Aman dikkat...
    Bir örnek daha;
    Sony bilgisayarlara başka batarya takamıyormuşsunuz(bunu başka birilerinden duydum)
    .....
    Sonyzedelere şimdiden geçmiş olsun diyorum...

• Konuyla alakasız olacak ama kameradan çıkarken tık diye bi ses geliyor mu sizde de ? Sessiz ortamda denerseniz belki duyabilirsiniz
  • sniper_town kullanıcısına yanıt
    M7 kullanıyorum bende de oluyor nedeni odağı ortaya çekmesi...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.