Şimdi Ara

HTC One Aldım Süper Telefon da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dün HTC One satın aldım, performans vs her şeyi çok güzel hatta süper, ancak pc bağlantısı yapmaya çalıştığımda telefonu kamera olarak görüyor, bir iki yere baktım en sonunda HTC Sync Manager'ı yükledim ama nafile, telefonu takıyorum SM açılıyor ama telefonu görmüyor, direkt dosyalardan uğraşayım dedim, bu sefer de telefondan dosya almama izin veriyor ama koymama izin vermiyor...

Yardımlarınızı bekliyorum, bu sorundan muzdarip çok kişi var sanırım piyasada, şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catarhactes -- 17 Ağustos 2013; 14:54:17 >

• ben bir htc one sahibi değilim ama anladığım kadarıyla bilgisayar htc one ı kamera olarak görüyor eğer böyleyse ayarlardan bağlantı seçeneklerini falan bir kontrol edin veya bağlandığında cihazda kamera olarak bağlandı falan yazar oraya basarak ordan ortam cihazını seçin android olduğu için sanırım böyle olması gerekiyor.

Orijinalden alıntı: toyota_58

ben bir htc one sahibi değilim ama anladığım kadarıyla bilgisayar htc one ı kamera olarak görüyor eğer böyleyse ayarlardan bağlantı seçeneklerini falan bir kontrol edin veya bağlandığında cihazda kamera olarak bağlandı falan yazar oraya basarak ordan ortam cihazını seçin android olduğu için sanırım böyle olması gerekiyor.

Telefondan yapılabilecek bütün eşleşme vs ayarlara baktım, ancak sync manager bile telefonu görmüyor... HTC nin türkiye için müşteri hizmetleri gibi bir telefonu vs var mıdır ki acaba?

Orijinalden alıntı: catarhactes

quote:

ben bir htc one sahibi değilim ama anladığım kadarıyla bilgisayar htc one ı kamera olarak görüyor eğer böyleyse ayarlardan bağlantı seçeneklerini falan bir kontrol edin veya bağlandığında cihazda kamera olarak bağlandı falan yazar oraya basarak ordan ortam cihazını seçin android olduğu için sanırım böyle olması gerekiyor.

Telefondan yapılabilecek bütün eşleşme vs ayarlara baktım, ancak sync manager bile telefonu görmüyor... HTC nin türkiye için müşteri hizmetleri gibi bir telefonu vs var mıdır ki acaba?

http://www.htc.com/tr/support/troubleshooting.aspx?p_id=610&p_name=htc-one kardeş bu adresten sorunu çözebilirsin sanırım adımadım anlatıyor sorununu seçiyorsun

• Hep telefonumu gören bilgisayarım Lumia920'mi görmemeye başlamıştı. Format attım düzeldi

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Hep telefonumu gören bilgisayarım Lumia920'mi görmemeye başlamıştı. Format attım düzeldi

valla bendede böyle bir sorun olmuştu s2 kullanıyorum bence bu sorunlar micro usb nin yüzünden sırf bu yüzden iphone almayı düşünmüştüm onlarda bişey yok ama onlarında içini göremiyorsun istediğin klasörü falan o yüzden sevmiyorum bende format attığımda düzelmişti en iyi çözüm
    İphone dosya aktarımı sıkıntı aga bas formatı devam et

quote:

quote:

http://www.htc.com/tr/support/troubleshooting.aspx?p_id=610&p_name=htc-one kardeş bu adresten sorunu çözebilirsin sanırım adımadım anlatıyor sorununu seçiyorsun

Hayır bu da işe yaramadı... vay arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

İphone dosya aktarımı sıkıntı aga bas formatı devam et

aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ali_0017

Buyuk ihtimalle htc one usb driverlari yuklenmemistir. bir arastir belki yardimi olur

HTC Sync manager yüklü hali hazırda, "htc one usb driver" diye arattığımda da bütün linkler Sync Manager indirmeye yönelik oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

Buyuk ihtimalle htc one usb driverlari yuklenmemistir. bir arastir belki yardimi olur

HTC Sync manager yüklü hali hazırda, "htc one usb driver" diye arattığımda da bütün linkler Sync Manager indirmeye yönelik oluyor...

Ilginc. Benimde bilgisayarim nexus 4 u gormuyordu telefona format attim duzelmedi.. bilgisayara atinca duzeldi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cryengine 3 Amateur developer.
    https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
    *Model design.
    *Map design.
    *Concept design.
  • quote:

Merhabalar, dün HTC One satın aldım, performans vs her şeyi çok güzel hatta süper, ancak pc bağlantısı yapmaya çalıştığımda telefonu kamera olarak görüyor, bir iki yere baktım en sonunda HTC Sync Manager'ı yükledim ama nafile, telefonu takıyorum SM açılıyor ama telefonu görmüyor, direkt dosyalardan uğraşayım dedim, bu sefer de telefondan dosya almama izin veriyor ama koymama izin vermiyor...

Yardımlarınızı bekliyorum, bu sorundan muzdarip çok kişi var sanırım piyasada, şimdiden teşekkürler...

Hocam şeyi deneyin.
    Cihazı pc ye baglayinca telefonun ekranında bir yer çıkması lazım.
    Çıkmazsa üstten durum çubuğunu aşağı çekince bi ekran geliyor ya orda çıkması lazım bir seçenek,
    Ortam sürücüsü sadece sarj et vs vs ordaki seçeneği duzelterek duzeltebilirsiniz sanırım.

• Ben ne yaptığımı anlatayım. Telefonu ilk defa PC ye bağladığımda bir süre bekledi "yükleniyor" dedi sonra "bulunamadı" yazısı çıktı ve içinde sync manager olan bir sürücü çıktı. Sonra telefonu çıkardım Pc yi resetleyip başka bir Usb girişne taktım bu sefer hem Sync manager çıktı hem MTP olarak Htc one çıktı. Sync yi hiç yüklemedim bile. Şu anda sorunsuz atıyprum cihazın içine her şeyi.

Bir Gün Mutlaka...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.