Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam xda den taiwan romunu indiriyoruz.



    https://www.androidfilehost.com/?fid=24438995911969306



    Sonrasinda ruu tool indiriyoruz.



    https://drive.google.com/file/d/0BwIUp-1A21oTd1dOYWp1VU5IMTQ/view?usp=drive_web



    Ardindan ruu tool dosyasini c:/Ruu gibi bir klasor olusturup icine cikariyoruz ve indirdigimiz rom dosyasini da buraya atiyoruz ve adini Rom.zip yapiyoruz. Komut istemini burada aciyoruz ve Ruu_Decrypt_Tool yazip bosluk birakip Rom.zip dosyasini surukleyip komut isteminin uzerine birakiyoruz. Y harfine basarak onayliyoruz secenekleri ve bitmesini bekliyoruz. Bittikten sonra output klasorunun icine girip firmware klasorune giriyoruz ve hepsini secip arsiv olusturup adina firmware.zip diyoruz ve bunu fastboot adb vs dosyalarinin oldugu klasore atiyoruz android platform toolslarin hani. Buyuk dosya olan 2PQ ile baslayan dosyayi da sd karta atiyoruz. Telefonumuzu download moda aliyoruz ve adb ile su komutlari veriyoruz.(Burada download moda girince sd karttaki dosyayi yuklemek istiyor musunuz diyecek ses kisma ile hayir deyin.)



    Fastboot oem writecid HTC__621

    Fastboot oem writemid 2PQ910000



    Bu komutlardan sonra su komutu veriyoruz



    htc_fastboot flash zip firmware.zip 



    Firmware yuklendikten sonra da ses acma tusuyla sd karttan 2pq dosyasini yuklemeyi onayliyoruz ve bekliyoruz. Bu kadar iste 6 ya donduk :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama benim gibi bu işlerin özürlüsü biri bir adımını bile yapamayacak sanırım. Daha c:/ruu dosyasını bile oluşturamadım :/ windows : bu işarete izin vermiyor.


    bir de rom aşırı derecede yavaş iniyor 8 saat diyor internet hızımda da sorun yok ama anlayamadım :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 3 Eylül 2017; 22:32:6 >
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Windows c diskinde ruu adinda klasor olusturacaksiniz sadece hocam. Vpn ile indirin daha hizli. Biraz bootloader ve root videolari izleyin asina olursunuz hocam oyle baslayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğin bi vpn var mı chrome için denediklerim hiç bi şeyi değiştirmedi. :S
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Opera'nın kendi Vpni baya hızlı.
  • Nuroxy Hocam, android 6 sürümünde ekran süresi mobil veri 4G de ne kadar alıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackhawk48 B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ekran süresi 3-4 saat arasında oluyor genelde telefonu aldığım zamanlarda da wifi ile 4 saati geçmesine rağmen mobil veride geçirememiştim bi türlü. Fakat 7.0 da 2 saati bulmadığı bile oluyordu. Genel olarak çok iyi değil süreler evet fakat önceki sürümüme göre daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
  • Teşekkür ederim hocam, daha iyi süre almanız çok güzel olmuş. Android 7 pili bekleme modunda resmen somuruyor. Yeni gelecek olan güvenlik güncellemesi ile pil süresinde iyileştirme yapılmıştır umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Kulaklığın sol tarafından ses gelmemeye başladı. Kablonun jak girişiyle birleştiği yerle oynayınca ses gelip gidiyor, anlaşıldığı üzere kulaklık bozuldu. Kulaklık için servise başvuran oldu mu hiç?
    Ek olarak çok pahalı olmayan bir kulaklık önerisi alabilir miyim?
  • Sanırım batarya ölmüş şunları görünce anladım 2016 Eylül ve Ağustos aylarındaki fotolar ben yanlış biliyormuşum eskiyi.





  • Yabansı kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. Bir süre sonra telefon kendi kulaklığını hiç algılamamaya başladı. Telefon algılamayınca bilgisayarda denedim kulaklığı ve sağ taraf çalışıyor. İlginç bir durum. Ben de şimdi eski telefonumun kulaklığına döndüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Başka cihazda da denedim ben, kulaklıkta sorun var, temassızlık var. Bugün canlı destek üzerinden HTC ile konuştum, kulaklığı servise verirken telefonu da vermek zorundasınız diyor. Sorunun kulaklıkta mı telefonda mı olduğuna bakacaklarmış. Bunu anlamak zor bir şey mi dedim, servise ürün kabul edilirken hemen test edersiniz, sorun çözülür dedim. Prosedür böyle dedi. Ben de yeni kulaklık aldım, saçma sapan bir servis politikası güdüyor işte HTC de.
  • Dün değişiklik olsun diye Lineage Os kurdum fakat veriler şifreli gibi bir uyarı verdi xda den baktığım çözümleri de denedim sd cardsız falan dire sideload ile kurdum formatladım internal storage falan olmadı şaşırtıcı şekilde. Ben de 1.56.401.81 sürümünü kurdum telefona şimdilik.
  • Telefon Alma Arefesindeyim Akılma One A9 Var Tasarımı fln hoşuma gitti. Telefonda Sosyal Medyada Takılırım Arada bir küçük Oyunlar Oynarım (Facebook Whatsapp İnstagram Messenger Snapchat Steam MinionRush)

    Sizce Almalı mıyım?



    Telefondan Beklentim Pili Uzun Gitsin Fazla Isınmasın. Şuan İPhone 5 ve Zenfone 5 var ikiside Berbat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelikDos kullanıcısına yanıt
    Hocam kriterlerinize göre konuşmak gerekirse bu telefon size göre değil. Pilin uzun gitmesi kişinin kullanımına bağlıdır ancak genel profil için bile bu telefondan uzun pil ömrü beklemeyin. Telefon ısınması da kullanıcıya bağlı. Ben 0 parlaklıkta ısınmadan kullanıyorum. Ama parlaklık yüksek ve mobil veri de açıksa ısınmayı hissedersiniz. Ben telefonu geçen yaz aldım. Severek kullanıyorum. Geçen yaz fiyat performans anlamında en mantıklı tercihti benim için. Ama şu anda araştırırsanız size daha uygun pek çok cihaz bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelikDos kullanıcısına yanıt
    Pili yok denecek kadar gitmiyor :P metal aksa olduğu için ısıyı hissedersiniz, özellikle yazın alev alev. snapchati kasıyor, ufak oyunlarda da kasmalar oluyor. Size eğer ki boyutu sorun olmazsa X compact öneririm.
  • Ya su Lineage Os u bir turlu yukleyemedim hep Veriler sifreli diyor telefonu sifirla diye secenek cikiyor altta daha once yukleyen arkadas vardi nasil cozdu ? Surum 1.56.401.81 son 3 cm buildini de denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık bozulduktan sonra yeni bir kulaklık arayışına girdim. Philips ya da Sony'nin giriş seviyesi kulaklıklarına yakın fiyatta olan HTC Hi Res Audio kulaklığı satın aldım. Dış sesi duymak imkansız, kutudan çıkan kulaklıkta dışarıdan gelen sesleri duyuyorsunuz. Basları güzel, son seste dahi bozulma olmuyor. Bu kulaklık bildiğim kadarıyla One A9 ile birlikte tanıtılmıştı, HTC 10'un da kutusundan çıkıyor. Bizim telefonun ses kalitesini yakalayan güzel bir kulaklık. İnşallah uzun süre kullanırım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 9 Eylül 2017; 12:16:58 >




  • duwar kullanıcısına yanıt
    Peki Ne Önerirsiniz? Türkiyede Resmi Garantisi Olan , Tasarımı Şık , Pili İyi Giden Telefon Arıyorum.
  • MelikDos kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şu an telefon alacak olsam zenfone 3 64 gb alırım. 4 gb ram 64 gb hafıza ve sd 625 işlemci paket olarak güzel bir cihaz. Ancak pili çok uzun ömürlü olsun derseniz Lenovo P2 yi araştırmanızı tavsiye ederim. Siz internetten bu telefonların incelemelerini mutlaka izleyin, forumda telefonların kullanıcıları memnun mu dikkate alın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.