Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spinmaster

Burada sanırım sorun ya da sorun demeyelim de kullanıcıların yaşadığı problem şu;
    Bu forumda bir çok teknoloji hastası, yakından takip eden, inceleyen, kurcalayan üye mevcut. Bu arkadaşlarımız da herşeyin tam ve zamanında olmasını istiyor. Haliyle bir yazılım güncellemesi dahi gecikse bunu bir sorun olarak algılayıp cihazla ilgili olumlu düşünceleri negatife dönüşüyor. Dolayısı ile bu durum devam ettiği müddetçe de başka cihaz arayışları başlıyor.

Son kullanıcı olarak adlandırılan ben ve benim gibi kişiler için ise güncelleme gelmiş, gelmemiş veya gecikmiş bir önem taşımıyor. Ben de cihazı sıklıkla kullanıyorum, gün içinde sosyal medyada işlem yapıyorum, bir çok mail gönderiyorum ve telefonla konuşuyorum ve bütün bunları hiçbir sorun yaşamadan yapıyorum. Hal böyle olunca da telefon benim için her istediğimi yapabilen, donmayan, kasmayan, takılmayan, şık, zarif ve bir çok kişinin beğendiği bir cihaz oluyor.

Yani burada teknoloji meraklılarını anlamak gerekiyor diye düşünüyorum. Onların beklentileri hız, sadece cihazın hızı değil, markanın hızı, yeni güncellemeleri yakalama hızı vesaire...

Hocam boşuna yazmakla yorulmayın, burada telefon sahiplerinin tek istedikleri telefon onların ellerinde kaldıkça güncelleme alması. Güncelleme almazsa o telefon kötü oluyor. Çünkü güncelleme gelince donanım falan da değişiyor, ram'ler coşuyor, kamera mükemmelleşiyor (!) Ayrıca zaten telefon şirketleri de hiç satış, pazarlama stratejisi bilmiyor ya, akıllarına estiği gibi yapıyorlar güncellemeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllarca ios sistemde kullandım samsung android telefonda kullandım hiç birisinden şu telefondan aldığım kullanım zevkini almadım....Kasa kalitesine değinmiyorum bile daha diğer markaların modellerinde şu ince güzel estetik işçilik yok menü tuşu parmak okuması on numara ki samsunglarda amiral gemisi de olsa parmak izi bu kadar stabil çalışmıyor...Zaten telefonun sıfırı kalmadı gibi kıymetini bilmek gerekiyor böyle sorunsuz bir cihaz daha kim bilir ne zaman çıkar....
  • Cihazinizin kıymetini bilin geçen gün Teknosa da Xperia XZ yi inceledim ne kasa kalitesi ne kamerası A9 un yanından geçemez niyeti bozup XZ veya X compact alacaktım vazgeçtim.

• serkanky kullanıcısına yanıt
    Değmez, xz ve x compact, fazlaca gren yapıyor ve fotoğraf detaylarda iyi değil. Zaten her ikisi de plastik.

Sony yalnızca şarj yönüyle tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 9 Şubat 2017; 23:21:47 >
  • Amerikan cihazı kullanıp Android 7.0 güncellemesini alan var mı ?
  • Arkadaşlar benim telefona battery go pro ile iyileştirme yaptım .12 saattir kullanıyorum %1 bile azalmadı pil. Bir tuhaflık yok mu burada? telefonun bataryası bozulmasın daha sonra? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal2013

Arkadaşlar benim telefona battery go pro ile iyileştirme yaptım .12 saattir kullanıyorum %1 bile azalmadı pil. Bir tuhaflık yok mu burada? telefonun bataryası bozulmasın daha sonra? teşekkürler

Kullandığın halde azalmiyorsa sıkıntı var demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal2013

Arkadaşlar benim telefona battery go pro ile iyileştirme yaptım .12 saattir kullanıyorum %1 bile azalmadı pil. Bir tuhaflık yok mu burada? telefonun bataryası bozulmasın daha sonra? teşekkürler

1-2 saat mi 12 saat mi 12 saatse çok anormal bir durum var
  • Bugun de Nougat almadik

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Bugun de Nougat almadik

Harbi ya bide 10 şubatta verirler diyorlardı yalan oldu 😭

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Bugun de Nougat almadik

Gün daha bitmedi belki gelir
  • Benim icin dert degil gerci de baya isteyen arkadaslar var

• Acil yardım beyler. HTC a9 telefonum masada dururken ekran karardı ve bir daha ekran gelmedi. Telefon açık. Parmak izi okuyucuya parmagımı koydugum zaman titreşim geliyor ama ekran hiç bi şekild gelmiyor. Power+ ses açma/kapama tuşlarına bastım kapandı açıldı yine aynı. Sorun nedendir. Acil beyler.
  • Rom yükleyebilenler icin nougat stock rom.

AndroidFileHost
    2PQ9IMG_HIA_AERO_UHL_N70_SENSE80GP_MR_HTC_Europe_2.16.401.3_Radio_1.1.U40062.1@61209_60.00_F_release_492789_signed_2_4.zip | by alray for One A9
    https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298930244

2.16.401.3 numarali benim yükledigim avrupa rom u

• Cihazinizi

HTC Europe

2PQ910000 mid sine ve asagidaki cid lere uygunsa rom u yükleyebilirsiniz.

cidnum: HTC__001

cidnum: HTC__034

cidnum: HTC__J15

cidnum: HTC__M27

cidnum: HTC__A07

cidnum: HTC__016

cidnum: HTC__002

• Güncelleme ile telefon daha iyi olmuş mu? Pil düşmüş diyenler var. Pil zaten anca yetiyor.

• A9'un Garnet kırmızısını nereden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Güncelleme ile telefon daha iyi olmuş mu? Pil düşmüş diyenler var. Pil zaten anca yetiyor.

Evetpil daha az gidiyor sarj süresinde iyilesmeden cok kötüleşme var gibi

• Pil çok az dayanıyor bu surumde sistem çok fazla ve gereksiz bir güç tüketiyor. Bekleme modunda 6 saatte %5 pil eksilmesi yasaniyor. Acilen bunu düzeltmeleri lazım yeni bir yama ile...

• Nougat'in genel sikintisi. Samsunglarda da pil tuketimi artti.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.