Şimdi Ara

htc m8 bildirim isigi az yaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lolipop yüklü bildirim ışığı çok az yanıyor çözümü nedir bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı önemli

• kardeş m8in bildirim ışığı öyle zaten
  • Hocam arkadasimda var çok gür yanıyor bendeki baya az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infected_ -- 12 Ağustos 2015; 19:40:41 >
  • infected_ kullanıcısına yanıt
    bende m8 kullanıcısıyım ışık az
  • Eğer Htc one m7 deki gibi bildirim ışığı hoparlör delikleri içinde ise bir diş fırçası alıp deliklere sürtün, içeri dolmuş tozlar çıkınca ışık gürleşiyor ve sadece ışık değil ses seviyesi de artıyor. Bizzat m7'de yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 16 Ağustos 2015; 16:35:43 >
  • Hoparlör'ler patlamaz demi kardeş ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende bir sıkıntı olmadı, çok bastırmayın hafiften süpürün delikleri.
    kullanılmamış diş fırcasıyla temizle sonra çok canlı yanmaya başlar :DDD Nedenmi_ 1 hafta önce aynısını M8ime uyguladım hem hoparlörlerin sesi arttı hemde bildirim işığı canlandı :DDDD
  • ben telefonu yeni aldım bende de aynı problem mevcut,bir şey farkettim telefonu kapatıp şarj kablosunu taktıgımızda ışık gürleşiyor ve ardından kısılıyor.
  • ben telefonu yeni aldım bende de aynı problem mevcut,bir şey farkettim telefonu kapatıp şarj kablosunu taktıgımızda ışık gürleşiyor ve ardından kısılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.