Şimdi Ara

Z2 Bildirim Çubuğu Aşağı Inmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Z2 cihazımda ana menüde bildirim çubuğu aşağı inmiyor ama kilit ekranında iniyor sizce sorun nedir?
    Format denedim ama çözüm olmadı?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler hocam, dialer'ı açın ve *#*#7378423#*#* ü tuşlayarak Service Test menusünden touchscreen'e girin ve üst kısmı komple çizin. Üst kısımda enlemesine dokunmatik arızası olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

İyi günler hocam, dialer'ı açın ve *#*#7378423#*#* ü tuşlayarak Service Test menusünden touchscreen'e girin ve üst kısmı komple çizin. Üst kısımda enlemesine dokunmatik arızası olabilir...

Hocam o kısım çalışmıyor komple,

Z2 Bildirim Çubuğu Aşağı Inmiyor.

Komple ekran mı değişmesi gerekiyor hocam?

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, o ekran değişecek. Ankara Teleservice'e verirseniz 400 tl'ye değişebilirler fakat ben 200 daha verir temiz 2.elini alırım...
  • quote:

Geçmiş olsun hocam, o ekran değişecek. Ankara Teleservice'e verirseniz 400 tl'ye değişebilirler fakat ben 200 daha verir temiz 2.elini alırım...

Dokunmatik bile mi kurtarmaz hocam durduk yere master çıktı yahu :@

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti kapsamında ise ücretsiz değişirler ki sanmıyorum garantisinin devam ettiğini, orj fiyat teleserviste 400 tl. Kvkda adamı oyuyorlar. İlk sene başıma geldiği için biliyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 6 Haziran 2017; 14:25:19 >
  • quote:

Hocam garanti kapsamında ise ücretsiz değişirler ki sanmıyorum garantisinin devam ettiğini, orj fiyat teleserviste 400 tl. Kvkda adamı oyuyorlar. İlk sene başıma geldiği için biliyorum ;)

Garanti yok malesef hocam tüh bu hiç iyi olmadı yahu :-(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.