Bildirim
Z2 Bildirim Çubuğu Aşağı Inmiyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İyi günler hocam, dialer'ı açın ve *#*#7378423#*#* ü tuşlayarak Service Test menusünden touchscreen'e girin ve üst kısmı komple çizin. Üst kısımda enlemesine dokunmatik arızası olabilir... -
-
Geçmiş olsun hocam, o ekran değişecek. Ankara Teleservice'e verirseniz 400 tl'ye değişebilirler fakat ben 200 daha verir temiz 2.elini alırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: BRC_KHAN
Geçmiş olsun hocam, o ekran değişecek. Ankara Teleservice'e verirseniz 400 tl'ye değişebilirler fakat ben 200 daha verir temiz 2.elini alırım...
Dokunmatik bile mi kurtarmaz hocam durduk yere master çıktı yahu :@
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam garanti kapsamında ise ücretsiz değişirler ki sanmıyorum garantisinin devam ettiğini, orj fiyat teleserviste 400 tl. Kvkda adamı oyuyorlar. İlk sene başıma geldiği için biliyorum ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 6 Haziran 2017; 14:25:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BRC_KHAN
Hocam garanti kapsamında ise ücretsiz değişirler ki sanmıyorum garantisinin devam ettiğini, orj fiyat teleserviste 400 tl. Kvkda adamı oyuyorlar. İlk sene başıma geldiği için biliyorum ;)
Garanti yok malesef hocam tüh bu hiç iyi olmadı yahu :-(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X