Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sen en guzeli marketplace'e gir telefonundan ordan programları yukle.mantığını bi kavra.ileriki safhada şöyle yapıcaksın.internetten uzantısı .cab olan programları indiriyorsun hafıza kartına at dosya gezgininden attıgın yeri bul üstüne iki defa tıkla yüklensin
  • teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

//M3_36 : sıfır telefonuna gene aynı şekilde telefonuna yüklüyorsun otomatik download yapıyor.sync yani

Teşekkürler,büyük bir problemden kurtardın beni.Birazdan gidip yeni cihazı alıcam,en baştan onca ayar yapıcam..İlginiz için sağolun.
  • Selam, YapıKredi'den "Akıllı Cep" uygulaması kullanan varmı? Varsa Şifre işlemini nereden başlatabilirim? Uygulama dosyasını nereye attığını bulamadım.
  • gelen giden arama süresini sıfırlayamadım bildiginiz program var mı tesekkurler
  • masterfg istanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymanmurat

arkadaşlar igo 8 için acil link istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

haftalardir htc hd2 de sorunsuz calisan bir navigasyon programi ariyorum ama birturlu bulamadim, yukleyip yukleyip siliyorum, önerilerinizi bekliyorum arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: //M3_36
    AviaTR ilgine teşekkürler,dediğini yaptım,bilgisayarımda belgeler içerisinde telefonla aynı adı taşıyan bi klasör oluşturdu. İçinde fotoğraflar filan var ama sms lerimi göremedim. Acaba attı da ben mi göremiyorum,yoksa atamadım mı ?

djin dedigi gibi microsoftun kendi yazilimi sms dahil herseyin yedegini aliyor! telefonu aldiginizda fark etmediniz mi? kvk etiketini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ega800
    gelen giden arama süresini sıfırlayamadım bildiginiz program var mı tesekkurler

rom degistirseniz dahi silinmiyor,bir yere yaziyor! task29 belki silebilir ama kullanmadim xda deveplor sitesinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincunal

quote:

Orijinalden alıntı: aymanmurat

arkadaşlar igo 8 için acil link istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

haftalardir htc hd2 de sorunsuz calisan bir navigasyon programi ariyorum ama birturlu bulamadim, yukleyip yukleyip siliyorum, önerilerinizi bekliyorum arkadaslar.

bu baslikta var 3kere verildi
  • arkadaslar bu kilitmeyi acarken slayt yazıyor. o nasıl değiştiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

arkadaslar bu kilitmeyi acarken slayt yazıyor. o nasıl değiştiriliyor

bide bu yana doğru çekerek değilde aşağı doğru olamazmı.böle tek elle çok zor oluyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 14 Nisan 2010; 21:57:19 >
  • arkadaşlar ben daha yeni htc hd2 aldım telefon çok güzel ama msnede klavye cok küçük klavyenin boyutlarını büyütemez miyiz birde telefonda istemediğim zamanlar internetten veri aktarımı yapıyor ben kapatıyorum veri baglantısını kendisi açıyor masıl kontrol altına aabilirim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: //M3_36

AviaTR ilgine teşekkürler,dediğini yaptım,bilgisayarımda belgeler içerisinde telefonla aynı adı taşıyan bi klasör oluşturdu. İçinde fotoğraflar filan var ama sms lerimi göremedim. Acaba attı da ben mi göremiyorum,yoksa atamadım mı ?

Rica ederim , bilgim dahilinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: ega800
    gelen giden arama süresini sıfırlayamadım bildiginiz program var mı tesekkurler

rom degistirseniz dahi silinmiyor,bir yere yaziyor! task29 belki silebilir ama kullanmadim xda deveplor sitesinde var

task 29 ıle cok formatladım , silinmiyor...
  • Arkadaşlar telefonu ilk aldğım gün çok güzeldi hızı falan. Ama 1 hafta oldu 1 veya 2 program yükledim ama telefonu açtıktan bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor. sonra tekrar hızlanıyor. bazende kitleniyor 10 dakika sonra kendine geliyor. bunun nedeni ne olabilir ?
  • Bir Soru: Serial Number ı değiştirebilirmiyiz ? etkileri neler olur ? ve nasıl yapılır ?
  • gelen giden süresini sıfırlayamadım bildiğiniz program var mı tesekkurler
  • Telefon çok fazla donma yapıyor. Anlam veremiyorum. İçinde ne program var nede başka birşey.
  • MelihG su anda HTC HD2'nin rom sürümü nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.