Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evren

MelihG su anda HTC HD2'nin rom sürümü nedir acaba?

Direk Yazılım Bilgisinde Yazanı Veriyorum 1,66,468,1(76641) WWE
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

Telefon çok fazla donma yapıyor. Anlam veremiyorum. İçinde ne program var nede başka birşey.

Valla ben de yeni aldım, ciddi sorunlu gibi. Ara sıra services.exe hatası verip sapıtıyor, home ekranından saat falan kayboluyor, bu sorunu yaşayan oldu mu? Cihazda en son ROM yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: //M3_36
    AviaTR ilgine teşekkürler,dediğini yaptım,bilgisayarımda belgeler içerisinde telefonla aynı adı taşıyan bi klasör oluşturdu. İçinde fotoğraflar filan var ama sms lerimi göremedim. Acaba attı da ben mi göremiyorum,yoksa atamadım mı ?

djin dedigi gibi microsoftun kendi yazilimi sms dahil herseyin yedegini aliyor! telefonu aldiginizda fark etmediniz mi? kvk etiketini?

Evet dj in söylediği yöntemle gelen-giden sms ler dahil herşeyin yedeğini aldım,akşam saatlerinde de yeni cihaza yükleme yaptım. Microsoft un yazılımı içerisinde enteresan şeyler de gördüm,telefon yeri tespit etme,telefonu kitleme-çaldırma-silme vs..Ama sanırım bu hizmet ülkemizde henüz operatörler tarafından verilmiyor. Ayrıca Turkcell in iphone için yaptığı pusula uygulaması ya da benzeri bir uygulama var mı bizim cihazlar için ? Gereksinim olarak GPS+dijital pusula istiyordu çünkü ve bildiğim kadarıyla da her 2 si de bizde mevcut. Gelelim Teknosa ya :) Hani gözünüzün içine baka baka yalan söylerler siz de acıyarak izlersiniz onların çırpınışını,dün aynen böyle oldu. Yazıklar olsun dedim. Revizyondan geçmiş ürünleri insanlara sıfır cihaz diye satıyorlar,hatalarını başta kabul etmeyip biraz diretince de 'kusura bakmayın' diyorlar. Arkadaşım aynı mağazadan notebook aldı,aynı sorunu yaşadı. Ben etikete bakamadım bile,orda bir karışıklık oldu aniden,baktığımda telefonu kutusundan çıkarmışlardı. Daha ne olduğunu anlayamadan başladılar aleti açıp kurcalamaya,bana göstermeye. El çabukluğu yaptılar anlayacağınız. Şimdi yenisiyle uğraşıyorum :) Skyfire yüklemiştim mesela,şimdi yükleyemiyorum,ülkenizde hizmet vermiyor mealinde birşey söylüyor. Outlook um sürekli hata veriyor vs vs vs. Soğuttular iyice. Hepinizin ilgisine teşekkürler :)

• Arkadaşlar şu skyfire olayına bi çözüm yok mu yaa
    ülkenizde hizmet veremiyoruz mealinde bir yazı çıkıp program kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Arkadaşlar şu skyfire olayına bi çözüm yok mu yaa

Ben kullanıyorum öyle bir sorun çıkarmıyor. Kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi ? Marketplace'den indirdin dimi ?
  • Arkadaşlar HTC HD2 Vodafone cihaz aldım ve yanlışlık la SPL 1.66 yükledim, ingilizce seceneği yok, sadece almanca mevcut HSPL yapılamıyor ve sd gold card yapmayı da beceremedim, YARDIM LÜTFEN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterfg -- 15 Nisan 2010; 14:30:24 >
  • neyse çözdüm hspl2 çıkmış "http://f o r u m.x d a-d e v e l o p e r s.com/showthread.php?t=611433"
    quote:

Orijinalden alıntı: masterfg

Arkadaşlar HTC HD2 Vodafone cihaz aldım ve yanlışlık la SPL 1.66 yükledim, ingilizce seceneği yok, sadece almanca mevcut HSPL yapılamıyor ve sd gold card yapmayı da beceremedim, YARDIM LÜTFEN!!!
  • Kimse konusma süresi nerden sıfırlanıyor bilmiyor mu??
  • Arkadaşlar bir yardım edebilir misiniz ?

Çok donuyor kırıp atıcam birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alametifarika -- 15 Nisan 2010; 21:06:35 >
  • Selam arkadaslar tavsiye edecegınız rom varmıdır,kulanmıs oldugunuz.
    Tesekkurler
  • Arkadaşlar t-mobile ın sim kilitli satılan hd2 cihazını kendimiz kaldıramazmıyız acaba veya sizlerin bildiği daha uygun bir yer varmı ?, nette sim kilidi kaldırmak için istenen ücretler çok fazla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Arkadaşlar şu skyfire olayına bi çözüm yok mu yaa

Ben kullanıyorum öyle bir sorun çıkarmıyor. Kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi ? Marketplace'den indirdin dimi ?

her iki türlü de denedim. hem indirip kurdum hem de marketplace den kurdum olmuyo.

• amerikada satılan htc hd2 sadece t-mobile ile calisacak sekilde mi satılıyor?
    kilitli ise kilit nasıl kalkıyor?

bilgisi olan var mı?

tesekkurler
  • Arkadaşlar bende 3 gün önce "Hd2 sini satıp Iphone alanlar" zümresine katılmış bulunmtayım.
    Hd2 yi yerip Iphone övecek falan değilim, herkesin tercihi farklıdır...

Bende Playstation Emulator ü FPSCE ni full versiyonu var, On Screen Pad gayet güzel çalışıyor, isteyene Pm yoluyla linkini verebilirim
    ne de olsa artık bi işime yaramas dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcboy

Arkadaşlar bende 3 gün önce "Hd2 sini satıp Iphone alanlar" zümresine katılmış bulunmtayım.
    Hd2 yi yerip Iphone övecek falan değilim, herkesin tercihi farklıdır...

Bende Playstation Emulator ü FPSCE ni full versiyonu var, On Screen Pad gayet güzel çalışıyor, isteyene Pm yoluyla linkini verebilirim
    ne de olsa artık bi işime yaramas dimi

öncelikle hayırlı olsun. 3gs de güzel cihaz fakat ekran ve şıklık açısından hd2 daha ağır basıyor bence. ben ne 3gs ve uygulamalarından nede hd2 nin muhteşem ekran ve spb mobile shell den vazgeçemedim ve ikisini birden kullanıyorum şimdilik. bahsettiğin link i gönderebilirsen sevinirim. benim yüklediğim yerden farklımı acaba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Akşam fark ettim cihazın ekranında bu durum var sıvı teması falanda olmadı neden olabilir?

cebinde miydi arka cepte ise bende 2 kere yaptı parmakla oynaya oynaya kendiliğinden gitti.

@NeW xPlod

Doping adsl kullanıyorum;Vodafone hat her ikisinde skyfire kullanabiliyorum sizin versiyon ne bu arada? 1.5.15020 mi ?

Oynama ile gitmedi kvk ya verdim şimdi ekran değişecek bakalım kaç günde gelecek?

• pes 2010.cab dosyasını ücretsiz olarak indirebileceğim güvenli bir web sitesi tavsiye eder misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Akşam fark ettim cihazın ekranında bu durum var sıvı teması falanda olmadı neden olabilir?

cebinde miydi arka cepte ise bende 2 kere yaptı parmakla oynaya oynaya kendiliğinden gitti.

@NeW xPlod

Doping adsl kullanıyorum;Vodafone hat her ikisinde skyfire kullanabiliyorum sizin versiyon ne bu arada? 1.5.15020 mi ?

Oynama ile gitmedi kvk ya verdim şimdi ekran değişecek bakalım kaç günde gelecek?

Arkadaşım aynı sorun benim cihazdada meydana geldi. Yaklaşık 3 hafta önce gönderdim kvk ya ve hala bekliyorum. Yurtdışından bekliyorlarmış ekranı. Allah sabır versin sanada.

• Artemis tavsiye ediyorum yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Donma yok, gayet hızlı,ekstra özellikler var ve en önemlisi batarya süresi uzadı. ortalama kullanımla 24 saat rahat gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Artemis tavsiye ediyorum yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Donma yok, gayet hızlı,ekstra özellikler var ve en önemlisi batarya süresi uzadı. ortalama kullanımla 24 saat rahat gidiyor.

versıyıon 9 mu yukledınz? ben versıyon 8 de ıscep uygulamasını yukleyemeyınce ,larentius ver 4 yuklemıstım.
    tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.