Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vertiqo

Skyfire hata veriyor bu ülkede servis vermiyo diye düzeltilebilir mi

skyfire'nın kendi sitesinden cek ben kullanıyorumwww.skyfire.com zaten free bir program; ancak şunu söyleyim skyfire de bankacılık işlemleri yapmayın çünkü proxy üzerinden çalışıyor.normalde BTK tarafından veya mahkeme kararı ile kapalı sitelere herhangi bir ayar yapmadan bağlanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Skyfire hata veriyor bu ülkede servis vermiyo diye düzeltilebilir mi

skyfire'nın kendi sitesinden cek ben kullanıyorumwww.skyfire.com zaten free bir program; ancak şunu söyleyim skyfire de bankacılık işlemleri yapmayın çünkü proxy üzerinden çalışıyor.normalde BTK tarafından veya mahkeme kararı ile kapalı sitelere herhangi bir ayar yapmadan bağlanabiliyorsunuz.

bende de hata veriyor.. kendi sitesinden indirdim.. ''sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time.'' diyor..

• merhaba arkadaşlar bu Resco File Explorer proğramını yükledikten sonra sistem dosyalarını görmek için bir yeri çentiklememiz gerekiyormu anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

merhaba arkadaşlar bu Resco File Explorer proğramını yükledikten sonra sistem dosyalarını görmek için bir yeri çentiklememiz gerekiyormu anlatırsanız sevinirim.

Programı açtıktan sonra;
    Menü - Options - General - Browser sekmesine gelip buradaki kutuların tiklerini kaldırırsanız herşeyi görebilirsiniz :)

• Akşam fark ettim cihazın ekranında bu durum var sıvı teması falanda olmadı neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Akşam fark ettim cihazın ekranında bu durum var sıvı teması falanda olmadı neden olabilir?

cebinde miydi arka cepte ise bende 2 kere yaptı parmakla oynaya oynaya kendiliğinden gitti.

@NeW xPlod

Doping adsl kullanıyorum;Vodafone hat her ikisinde skyfire kullanabiliyorum sizin versiyon ne bu arada? 1.5.15020 mi ?
  • Evet bir ara cebimde taşıdım ama ekran koruyucu falan vardı neyse dediğini yapacağım teşekkürler.
  • Selamlar,

Daha önce sanırım cevaplanmamış bu, Sms atarken Türkçe karakter olayı nasıl oluyor, farklı bir klavye mi yüklemek lazım?
  • mesaj yazarken sol tarafta abc tuşuna basın türkçeye gelene kadar devam edin.
  • Merhabalar,
    Ben de geçtiğimiz hafta HD2 sahibi oldum. Ancak dün farkettim ki bu cihaz daha önceden kullanılmış,co-pilot uygulaması 6 gün içerisinde bitti,15 günlük deneme sürümü olmasına rağmen. Ayrıca explorer içinde çok sayıda tanımlı adres vs vardı. Dün Teknosa ya gidip durumu söyledim,önce zorluk çıkardılar fakat avukat olduğumu ve dava açacağımı söylediğimde ürünü bugün yenisiyle değiştirebileceklerini söylediler. 1 haftadır yaptığım bütün ayarlarım gidecek,sms lerim gidecek. Pek anlamayan biri için zor bir alet,epey vaktimi almıştı bu ayarları yapmak. Şimdi sorum şu; telefonumu geri vermeden önce tamamen içindeki herşeyin silinmesini istiyorum,silmeden önce de sms lerimi içinden almak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkün ise bunu nasıl yapabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. 2 saat sonra yenisini almaya gitmem gerekicek. 2 saat içinde bu sorunu çözebilirsek sevinirim. Teşekkürler ilginiz için,iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegacorn

quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

merhaba arkadaşlar bu Resco File Explorer proğramını yükledikten sonra sistem dosyalarını görmek için bir yeri çentiklememiz gerekiyormu anlatırsanız sevinirim.

Programı açtıktan sonra;
    Menü - Options - General - Browser sekmesine gelip buradaki kutuların tiklerini kaldırırsanız herşeyi görebilirsiniz :)

teşekkür ederim ilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: //M3_36

Merhabalar,
    Ben de geçtiğimiz hafta HD2 sahibi oldum. Ancak dün farkettim ki bu cihaz daha önceden kullanılmış,co-pilot uygulaması 6 gün içerisinde bitti,15 günlük deneme sürümü olmasına rağmen. Ayrıca explorer içinde çok sayıda tanımlı adres vs vardı. Dün Teknosa ya gidip durumu söyledim,önce zorluk çıkardılar fakat avukat olduğumu ve dava açacağımı söylediğimde ürünü bugün yenisiyle değiştirebileceklerini söylediler. 1 haftadır yaptığım bütün ayarlarım gidecek,sms lerim gidecek. Pek anlamayan biri için zor bir alet,epey vaktimi almıştı bu ayarları yapmak. Şimdi sorum şu; telefonumu geri vermeden önce tamamen içindeki herşeyin silinmesini istiyorum,silmeden önce de sms lerimi içinden almak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkün ise bunu nasıl yapabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. 2 saat sonra yenisini almaya gitmem gerekicek. 2 saat içinde bu sorunu çözebilirsek sevinirim. Teşekkürler ilginiz için,iyi forumlar.

PC ile senkronizasyonu saglayan activesync programı , sms , mail , ajanda bilgileri dahil herşeyin yedeğini alır , yeni telefonunu takıp senkron yapınca aynen tüm bilgiler telefonuna düşer...

Telefonunu vermeden hardreset atman , tüm bilgilerin silinmesi için yeterli...

settings-->security-->factory reset...

Program bazında da , sbpbackup programı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AviaTR -- 14 Nisan 2010; 12:18:50 >

• Arkadaşlar , aranızda arama sürelerini gösteren ve sıfırlayabilen ve ayriyetten gönderilen sms adedini gösteren bi program kullanan veya bilen varmı...???
  • //M3_36 sana tavsiyem şu

Marketplace'e gir ordan Microsoft My Phone indir telefonuna ve hotmail/windowslive/msn mail adresinle giriş yap.eşitle yaptıgında istersen storage kartındakileri bile oraya yükleyip yeni gelen telefona indirebilirsin.ben 2 günde bir sync yapıyorum ve tüm datalarımı orda tutuyorum.tavsiye ederim.yada sbp backup var ordan da aynı işlemleri hafıza kartına yükleyebilirsin. daha sonrada Ayarlar(Settings)-Güvenlik-Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Bölümüne gel 1234 yaz o bosluk bölümüne.Tüm Ayarların sıfırlansın ;) geçmiş olsun şimdiden.Teknosa'dan her zaman nefret ettim,ordan alışveriş yapmayın arkadaşlar.M3_36'ın başına gelen ilk değildir bu tarz şeyler herzaman olmuştur teknosada.
  • AviaTR ilgine teşekkürler,dediğini yaptım,bilgisayarımda belgeler içerisinde telefonla aynı adı taşıyan bi klasör oluşturdu. İçinde fotoğraflar filan var ama sms lerimi göremedim. Acaba attı da ben mi göremiyorum,yoksa atamadım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi //M3_36 -- 14 Nisan 2010; 12:33:24 >
  • yalnış bilmiyorsam sms'leri atmaz.benim dediğim şekilde yaparsan sms'leride atıyor mailleride
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

yalnış bilmiyorsam sms'leri atmaz.benim dediğim şekilde yaparsan sms'leride atıyor mailleride

Teşekkürler :) dediğin gibi yapıyorum şimdi,sms leri de atıyor sanırım. Peki yeni telefonu aldıktan sonra bu bilgileri oradan nasıl yüklerim ?
  • Ya arkadaşlar ben de yeni aldım bu telefondan. oyun veya program nasıl yükleniyor? internetten bi kaç şey buldum ama bilmediğim için yükleyemedim...
  • //M3_36 : sıfır telefonuna gene aynı şekilde telefonuna yüklüyorsun otomatik download yapıyor.sync yani

oyunbitti : 28 sayfa yazı var dostum baştan okumaya başla sana herşeyi anlatıyor zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_36484041/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • tşk djdevil. forumda arıyorum ama hala bulamadım. umarım bulurum :)
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.