Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadlar bana önerebileceğiniz hd2 telefonumda sorunsuzca çalışacak divx player varmıdır? alt yazılarıda sorunsuz gösteren. varsa sizden download edebileceğim linkleride rica edicem yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerr
  • TCMP le ben sorun yasamadan alt yazılarla beraber izliyorum tavsiye ederim
  • HD2 ile beraber kullanabildiğiniz Bluetooth kulaklık var mıdır?Mevcut bluetooth kulaklıkların hiçbirinden müzik dinlerken ses alamadım.Önerebileceğiniz bluetooth markası nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebo61

HD2 ile beraber kullanabildiğiniz Bluetooth kulaklık var mıdır?Mevcut bluetooth kulaklıkların hiçbirinden müzik dinlerken ses alamadım.Önerebileceğiniz bluetooth markası nedir acaba?

shenasier vmx100 kullanıyorum ama müziklerde ses gelmiyor malesef.
  • Telefona microsoft net framework 3.5 yükleyince kamera ve video başlatılamayıp device.exe hatası veriyor.uninstall edip restart ettiğimde sorun düzeldi.
  • güzel duvar kağıdı olanlar paylaşabilirmi ya ben güzel birşey bulamadım bi türlü :) şöyle güzel hatunlu birşey olursa fena olmaz :)
  • http://www.zedge.net/wallpapers/3499/htc-hd2-wallpapers/

http://www.zedge.net/wallpapers/3499/htc-hd2-wallpapers/14-6-1/?ffilter=off (Family flteri off yapın ilgili fotolara tıklayıp beğendiğinizi indirebilirsiniz)
    quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

güzel duvar kağıdı olanlar paylaşabilirmi ya ben güzel birşey bulamadım bi türlü :) şöyle güzel hatunlu birşey olursa fena olmaz :)

• üstadlar tcmp yi indirebileceğim bir link varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymanmurat

üstadlar tcmp yi indirebileceğim bir link varmıdır.

bunu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

TCMP (Alt Yazı Destekli)
    http://rapidshare.com/files/375036042/SmartMovie.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 12 Nisan 2010; 17:48:27 >
  • arkadaşlar bende htc hd2 aldım ama şöyle bir sorunum var.
    telefona htc türkiye sitesinden yeni rom yükledim. gerçi yüklemeden öncede aynı sorun vardı.
    program veya oyun kurduğumda sorunsuz kuruyo ama teli kapatma tuşuna basıpta kararttığımızda
    tel çaldığında kilit resmi ekrandan gitmiyo kimin aradığını göremiyorum acaba bunun sebebi nedir?
    acil yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metka78

arkadaşlar bende htc hd2 aldım ama şöyle bir sorunum var.
    telefona htc türkiye sitesinden yeni rom yükledim. gerçi yüklemeden öncede aynı sorun vardı.
    program veya oyun kurduğumda sorunsuz kuruyo ama teli kapatma tuşuna basıpta kararttığımızda
    tel çaldığında kilit resmi ekrandan gitmiyo kimin aradığını göremiyorum acaba bunun sebebi nedir?
    acil yardımlarınızı bekliyorum

o bazen bende de oluyor ve çok sinir bozucu bi durum bi restrat attığında düzeliyor 3 aydır kullanıyorum 3 kere başıma geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

http://www.zedge.net/wallpapers/3499/htc-hd2-wallpapers/

http://www.zedge.net/wallpapers/3499/htc-hd2-wallpapers/14-6-1/?ffilter=off (Family flteri off yapın ilgili fotolara tıklayıp beğendiğinizi indirebilirsiniz)
    quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

güzel duvar kağıdı olanlar paylaşabilirmi ya ben güzel birşey bulamadım bi türlü :) şöyle güzel hatunlu birşey olursa fena olmaz :)

SÜPERRRR :))

• Selam arkadaslar aranızda ıs cep ı yukleyen varmı hangı rom ıle yukledınız,yardımcı olabılırmısınız?
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_baran -- 12 Nisan 2010; 23:19:30 >
  • BSOD WinMo 6.5..Bunuda gördüm ya ölsemde gam yemem Smartmovie kaynaklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegacorn -- 12 Nisan 2010; 23:24:35 >

• Arkadaşlar gerek DH'den gerekse diğer yerli/yabancı forumlardan işime yarayacağını düşünerek toparladığım programları paylaşmak istiyorum;

Paket içeriği :

-BsB Tweaks 1.6
    -CleanRAM
    -DialUp Enabler/Disabler v0.6
    -FingerKeyboard-2.1-WVGA
    -IMDb Mobile v0.5 (W)VGA
    -MagiCall 2.3.0
    -ManilaBirthday 2
    -MoDaCo NoData
    -NETCFv35
    -NETCFv35.Messages.EN
    -Omarket
    -Opera Mobile 10
    -Regedit
    -Resco AudioRecorder v.4.62
    -Resco ContactManager v.2.0.5
    -Resco Explorer v.8.00
    -Resco PhotoManager 7.03
    -Skyfire
    -Spb Backup v2.1.0 build.3536
    -Spb Keyboard v4.1.1
    -Spb Mobile Shell v3.5.3 build.9885
    -Spb Time v.3.3.0 build.5135
    -Spb Traveler v.2.7.0 build.2890
    -Spb Wallet v.2.1.2 build.12109
    -Spb Weather v.2.4.0.Build.2248
    -Spb Wireless Monitor v3.1.0 build.1390
    -Spike's MicNeo TaskBar
    -TCPMP v0.81RC1Beta

Önemli:

- Çoğu tam sürüm, 1-2 tanesi lisans kodu isteyebilir onlarada 12345 kodunu girince tam sürüm oluyor.
    - Dosya yada klasör isimlerinin sonunda "INT" olanları mutlaka aygıtın hafızasına yükleyin.
    - Bazı uygulamalar Compact Net Framework kurulumunu gerektirir.Bu nedenle ilk olarak "NETCFv35.wm.armv4i-INT.cab" isimli dosyayı telefon hafızasına kurup telefonu kapatıp açın, peşinden "NETCFv35.Messages.EN-INT.wm.cab" isimli dosyayıda telefon hafızasına kurup telefonu tekrar kapatıp açın.Yüklediğimiz Net Framework versiyonu 3.5 olduğundan telefonun registry kayıtlarında bu versiyonu kullanması için 2 değişiklik yapmanız gerekiyor.Bu amaçla paketteki RescoExplorer yada regedit programını kurarak öncelikle şu dizine gidin : HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework.
    Buradaki 2.0.7045.00 girdisine ait Dword Data değerini 1 yerine 0 olarak ; 3.5.7283.00 girdisine ait Dword Data değerini 0 yerine 1 olarak değiştirin.

LİNK :http://rapid share.com/files/375149261/Leo.rar (Boşluğu kaldırmayı unutmayın)

Umarım faydalı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegacorn -- 13 Nisan 2010; 0:36:08 >

• Skyfire hata veriyor bu ülkede servis vermiyo diye düzeltilebilir mi
  • Selamlar,

Ekran çok kirleniyor ya, film vs kullanıyormusunuz? Düzgün, kabarcık yapmayan film varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnclark

Selamlar,

Ekran çok kirleniyor ya, film vs kullanıyormusunuz? Düzgün, kabarcık yapmayan film varmı?

Ben yurtdışından beş tane getirttim isterseniz bir veya iki tanesini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

quote:

Selamlar,

Ben yurtdışından beş tane getirttim isterseniz bir veya iki tanesini alabilirsiniz.

Hangi marka acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

quote:

Selamlar,

Hangi marka acaba?

Yükledim bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.