Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şevket öztunç nazilli turkcell den alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: skinner73

@kendimce@

ben normal olarak film seyrediyorum fakat hd kalitede sen hic film seyrettinmi
    normal filmler 700mb hdler ise 1.20gb seyrediyorsan nasıl yapıyorsun cevap verirsen sevinirim.herhangi bir convert uygulamak lazimmi yada ne yapmak gerekiyor

saygılar selamlar

1 sene önce cıkmış olsaydı HTC HD2'de film seyrederdim ancak şuan oturduğum yer ile iş yeri arası en fazla yoğun trafikte 10 dakika olduğundan htc'ye sadece ilk aldığımda tcpmp playeri kurmuştum altyazılı filmi bir arkadaşa göstermek için gösterdiğim filmde dizi olduğundan 350 MB idi 720p lik hiç denemedim. ancak bu aksam bu konuda çalışma yapayım bakalım telefon neleri yapabiliyor diye..

@AviaTR

zaten 3G telefonların standbayları düşük hele hele türkiyede 3G tam oturmamışken 3G de dalgalanma fazla olduğundan kısa gitmesi normal 3G görüşmede yapılmadığından internetti aktif olarak kullanmadıkça telefonu 3G de tutmak akıl karı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce
    @AviaTR

zaten 3G telefonların standbayları düşük hele hele türkiyede 3G tam oturmamışken 3G de dalgalanma fazla olduğundan kısa gitmesi normal 3G görüşmede yapılmadığından internetti aktif olarak kullanmadıkça telefonu 3G de tutmak akıl karı değil.

Aslında sorun tam olarak bu değil , turkcell deyken bant seçimi AUTO modda kullanıyordum ve telefon çok rahat 2 gün çıkarıyordu (internetete geziniyor , maillerimi kontrol ediyor , msn kullanıyordum ) ama ne olduyso bu vodafone a geçtim geçeli , bant seçiminide MANUEL e almama rağmen şarjım 1 güne düştü üstelik kullandığım tüm program vb aynı , üstelik internete girmeye bile korkuyorum ki günü çıkaramicak diye...

Bu işten hiçbirşey anlamadım , bir hat telefonun batarya kullanımını nasıl etkileyebilir ki...???

• quote:

Orijinalden alıntı: AviaTR

quote:

@AviaTR

Aslında sorun tam olarak bu değil , turkcell deyken bant seçimi AUTO modda kullanıyordum ve telefon çok rahat 2 gün çıkarıyordu (internetete geziniyor , maillerimi kontrol ediyor , msn kullanıyordum ) ama ne olduyso bu vodafone a geçtim geçeli , bant seçiminide MANUEL e almama rağmen şarjım 1 güne düştü üstelik kullandığım tüm program vb aynı , üstelik internete girmeye bile korkuyorum ki günü çıkaramicak diye...

Bu işten hiçbirşey anlamadım , bir hat telefonun batarya kullanımını nasıl etkileyebilir ki...???

bende vodafone kullanıyorum. turkcelli ilk cıktığı senden beri kullanırken 1 sene içinde aynı konu yüzünden 4 kere arayınca faturalarımda 83 krş hata sebebiyle vodafone geçtim telefon dediğin tarzda standybayda bir değişiklik olmadı..

internetim Dialup-enabler/disabler ile 10 sn inaktif durumunda kapatma ayarlı ve diğer seçenekler orjinal 1.66 TR romun ingilizce kurulumu; Manilada hava durumu animasyonu kapalı ayrıca
    2 gün bu ayarları Turkcell deykende kullanıyordum.

burada almanya satılan HTC HD2ler için 1.72 ROM cıkmış özelliklerini öğrenirsem detay yazarım

• quote:

quote:

@kendimce@

normal filmler 700mb hdler ise 1.20gb seyrediyorsan nasıl yapıyorsun cevap verirsen sevinirim.herhangi bir convert uygulamak lazimmi yada ne yapmak gerekiyor

saygılar selamlar

1 sene önce cıkmış olsaydı HTC HD2'de film seyrederdim ancak şuan oturduğum yer ile iş yeri arası en fazla yoğun trafikte 10 dakika olduğundan htc'ye sadece ilk aldığımda tcpmp playeri kurmuştum altyazılı filmi bir arkadaşa göstermek için gösterdiğim filmde dizi olduğundan 350 MB idi 720p lik hiç denemedim. ancak bu aksam bu konuda çalışma yapayım bakalım telefon neleri yapabiliyor diye..

@AviaTR

Tamda bende onla ilili sorucaktım bu programın sanırım alt yazı eklentisi var onu bir türlü kuramadım alt yazı işini halletmem lazım.Anlatırsan sevinirim :)

MKV rip filmleri cihaz rahatlıkla oynatıyor ama blu-ray vs kaldırmaz

• ARKADAŞLAR İİ AKŞAMLAR HERKESE BEN DE ÜRÜNÜ YENİ ALDIM ŞUAN HTC SİTESİNDEKİ ROM YÜKLEMESİ YAPIYORUM YALNIZ EXE DOSYASINI PC YE ATACAK.SONRASINDA ACTİVESYNC DEN MAKİNEYE Mİ ATACAĞIM.DOWNLOAD BİTMEDEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
    TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McManaman34

ARKADAŞLAR İİ AKŞAMLAR HERKESE BEN DE ÜRÜNÜ YENİ ALDIM ŞUAN HTC SİTESİNDEKİ ROM YÜKLEMESİ YAPIYORUM YALNIZ EXE DOSYASINI PC YE ATACAK.SONRASINDA ACTİVESYNC DEN MAKİNEYE Mİ ATACAĞIM.DOWNLOAD BİTMEDEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
    TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...

Bilgisayarına indir. telefonu bilgisayara bağla; indirdiğinde dosyayı çalıştır ekranda cıkacak yönergeleri izle; 12 dakika filan sürecek telefonun sarjı enaz %50 olmalı;

bir kaç gün sonra 1.72 cıkacak gibi görünüyor ayrıca :) şuan 1.61 den 1.66'ya update edeceksin eğer ingilizcen yeterli ise hiç Türkçe kurma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 30 Mart 2010; 22:38:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McManaman34

ARKADAŞLAR İİ AKŞAMLAR HERKESE BEN DE ÜRÜNÜ YENİ ALDIM ŞUAN HTC SİTESİNDEKİ ROM YÜKLEMESİ YAPIYORUM YALNIZ EXE DOSYASINI PC YE ATACAK.SONRASINDA ACTİVESYNC DEN MAKİNEYE Mİ ATACAĞIM.DOWNLOAD BİTMEDEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
    TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...

İnen dosyayı pc ye kuruyorsun o zaten sana kurulumu tarif ediyor

Bundan önce activsync yi kur pc ye
  • kendimce ve kdr_ yardımlarınız için teşekkürler.
    dayanamadım daha doğrusu merak ettim de yüklüyorum.
    pil tam takım hazır bağlantı da hazır..
    tekrardan teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscat

selam,
    telefonu alalı 1 hafta oldu,
    açıkçası bugüne kadar hiç sorunum da yoktu,
    ancak bugün telefonu açtığımda dinlenmedeki kilit ekranının bir türlü gelmediğini gördüm,
    sabahtan beri özellikle bıraktım telefonu ancak kilit ekranı kayboldu, aktif olmuyor
    ayarları denedim,forumun 3 başlığında da arattım,googleda da
    yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan alternatif fikir bekliyorum
    unlock çalışıyor, ancak telefonu kullanmadığımızda aktif hale gelen ve slide bar ile açtığımız kilit ekranı yok.
    vakit ayırıp fikir yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Orijinal lockscreen ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631844&page=3

• Arkadaşlar Ben İzmirden Umut Bardakçı.

Bende HD2 Aldım listeye eklerseniz sevinirim..

Bu arada bu güzel paylaşımlar için teşekkürler....
  • Yazı fontunu değiştirmek için herhangi bir program var mıdır acaba?

Edit: xda da araştırıp buldum. Comic sans yükledim, bayaa güzel oldu. İlgilenenler için;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=532633

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635891

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 31 Mart 2010; 12:16:59 >

• arkaaslar msj yazmakta sorun yasıyorm ve ekran hassasıyetı cok yuksek bı tusa basıyorum bırden fazla harflerı yazıyo kısacık bı yazıyı yazmam dklarımı alıyor varmı bunun ıcın bı cozum ayrıca rom 1.66 daha ust bı versıyon cıkacak dıye duydm yuklemenın avantajları dezavantajları nedır bı sıkıntım yok aslnda sadece kulaklığı cızırtı yapıyor konusmalarda bıraz cok seyler sordum yıne tecrubelı arkadaslar yardımınızı beklıyrum sagolun:)
  • 1.66'ın bir üst versiyonu şuan içinde almanyada satılan vodafone tarafından kontratlı satılanlar için henüz 1.66'ya göre ne farkları almanca htc hd2 li formlardan ulaşmadım.

Klavye sorunu ile ilgili bsb tweakten hassiyet ayarı onu deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

quote:

@kendimce@

saygılar selamlar

@AviaTR

Tamda bende onla ilili sorucaktım bu programın sanırım alt yazı eklentisi var onu bir türlü kuramadım alt yazı işini halletmem lazım.Anlatırsan sevinirim :)

MKV rip filmleri cihaz rahatlıkla oynatıyor ama blu-ray vs kaldırmaz

Sorumu yineliyorum abi bakarsan sevinirim

• merhaba arkadaşlar bu cihazda proğramlar proğramdan çıkmadan arka planda çalışıyormu? çalışıyorsa nasıl görüp geçiş yapabiliriz.
  • merhaba,
    ben flash oyunlarını oynayamıyorum. opera browser'dan herhangi bir flash oyun sitesine giriyorum ama olmuyor. bu konuyu nasıl aşabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

Orijinalden alıntı: bariscat

selam,
    telefonu alalı 1 hafta oldu,
    açıkçası bugüne kadar hiç sorunum da yoktu,
    ancak bugün telefonu açtığımda dinlenmedeki kilit ekranının bir türlü gelmediğini gördüm,
    sabahtan beri özellikle bıraktım telefonu ancak kilit ekranı kayboldu, aktif olmuyor
    ayarları denedim,forumun 3 başlığında da arattım,googleda da
    yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan alternatif fikir bekliyorum
    unlock çalışıyor, ancak telefonu kullanmadığımızda aktif hale gelen ve slide bar ile açtığımız kilit ekranı yok.
    vakit ayırıp fikir yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Orijinal lockscreen ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631844&page=3

bayugur cevap için teşekkürler,
    veridğin linki okudum ancak sorunuma HTCnin sayfasından çözüm buldum,
    çözüm linkini kopyalıyorum ihtiyacı olan arkadaşlar da yararlansın diye,
    meğer ayarlardan ekran ışığı ile alakalı bir çözüm imiş.
    sorunum halloldu.
    link:http://www.htc.com/tr/howto.aspx?p_id=297&id=183&page=2
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacHook

merhaba,
    ben flash oyunlarını oynayamıyorum. opera browser'dan herhangi bir flash oyun sitesine giriyorum ama olmuyor. bu konuyu nasıl aşabiliriz?

MacHook selam,
    cihazdaki opera flash desteklemiyor diye biliyorum,henüz ihtiyacım olmadığı için kullanmadım.
    ancak forumdan derlediğim ve arşivlediğim bilgilere göre sana iki farklı cevap verebilirim;
    1.) flash destekli browser; Skyfire google girerek kendi sitesinden cekebilirsin. hata dns ayarı bile yapman gerekmez

2.) Opera yi full flash yapmak; Detayli bir analtim XDA-Devs [Ingilizce] olarak mevcut
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770

yukarıda verdiğim bilgiler tamamen bu forumda yazan arkadaşların bilgilerinden yaptığım alıntılarımdır.
    arkadaşların isimlerini kaydetmediğim için yazamadım. (emeğe saygısızlık olmaması açısından yazma gereği duydum)
    eksik veya yanlışım varsa benden daha donanımlı arkadaşlar düzeltebilir.
    teşekkürler.

• htc hd2 nin telefon arayüzü ekrana sığmıyor. ben de mi bir sorun var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.