Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 16 gb class 4 toshıba kart mı, 8 gb class 6 san dısk mı hangısını tercıh edersınız?
    tesekkurler
  • Arkadaşlar,
    telefonumuz için gg'de güzel bir set buldum sizce bu set nasıl? alınabilir mi?

linki;
    http://urun.gittigidiyor.com/14-PARCA-FULL-SET-HTC-LEO-HD2-T8585_W0QQidZZ25460460
    http://urun. gittigidiyor.com/14-PARCA-FULL-SET-HTC-LEO-HD2-T8585_W0QQidZZ25460460 (boşluğu kaldırın)

Teşekkürler

• Arkadaşlar,
    telefonumuz için gg'de güzel bir set buldum sizce bu set nasıl? alınabilir mi?

linki;
    http://urun.gittigidiyor.com/14-PARCA-FULL-SET-HTC-LEO-HD2-T8585_W0QQidZZ25460460
    http://urun. gittigidiyor.com/14-PARCA-FULL-SET-HTC-LEO-HD2-T8585_W0QQidZZ25460460 (boşluğu kaldırın)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: m_baran

arkadaslar 16 gb class 4 toshıba kart mı, 8 gb class 6 san dısk mı hangısını tercıh edersınız?
    tesekkurler

Bu sorunun cevabı benim içinde önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

quote:

arkadaslar 16 gb class 4 toshıba kart mı, 8 gb class 6 san dısk mı hangısını tercıh edersınız?
    tesekkurler

Elbette class 6 olanı tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

quote:

tesekkurler

Elbette class 6 olanı tercih ederim

teşekkurler
  • tabiki 6 class tercih edilmelidir.. daha hızlıdır.. fakat markalara göre hızlar değişlik gösterebiliyor..
  • bilmiyorum hd2 ye windows 95 yüklemek veya windows platformunda çalışan bir programın kurulabilmesini sağlamak (hereos2 gibi bi oyun mesela) herhangi birinin işine yarar mı bilmiyorum. Böyle bir şeye ihtiyacı olan varsa not yazarsa pazartesi günü nasıl win 95 veya x86 lar için hazırlanan çok ram istemeyen programları nasıl yükleyebileceklerini anlatabilirim. (win 98 de çalışıyor fakat biraz yavaş). şimdi ve haftasonu yapamam yolculuk yapmam gerekmekte.
  • herkese selam arkadaslar ben tuhaf bir soru soracam bu vindows mobil 6,5 sürümlü telefonlara normal pc ye kurulan oyun program gibi şeyler kurulabiliyormu yardımcı olursanız sevinirim
  • arkasaşlar bunu yükleyen oldumu?
    olduysa bu mod u burda paylaşırsa memnun olurum..

http://www.youtube.com/watch?v=76X23c6JzbI&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan157

herkese selam arkadaslar ben tuhaf bir soru soracam bu vindows mobil 6,5 sürümlü telefonlara normal pc ye kurulan oyun program gibi şeyler kurulabiliyormu yardımcı olursanız sevinirim

Hayır, windows phonelara sadece mobile için yazılan uygulamalar kurulabilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tammel

arkasaşlar bunu yükleyen oldumu?

Ben kullanıyorum sitemde var!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

tüm sayfalarda wallpaper lı Tweak indir linki çalışmıyor bilginize..

• @ZaNdAR daha önce 3g den bağlanmadıysan ilk başta şebekeden hattında 3g nin açık olduğu teyit et, eğer açık ise Settings > Wireless controls > Phone üzerine tıkla sadece > en altta Band orada iki sekmeyide auto olarak ayarlayıp denermisin.
  • merhaba arkadaslar bi kac gün önce hollanda dan htc hd2 telefonum geldi henüz kayıt ettirmedim o yüzden sim takmadım wifi den nete giriyorum yalnız htc nin kendi sitesinde rom güncelledim ama türkce romu degil cünkü tel hollandadan geldiği icin htc hollanda sitesinden aynı dilde rom güncelledim şimdide türkce yapmak istiyorum ama bi türlü beceremedim türkce dil paketi indirdim yükledim tel kapansı acıldı dil seceneği cıkdı türkce sectim ama yinede olmadı türkce rom buldum bu seferde stock spl muabbetine girdi yani bu stock spl olayınıda anlamadım bana yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

@ZaNdAR daha önce 3g den bağlanmadıysan ilk başta şebekeden hattında 3g nin açık olduğu teyit et, eğer açık ise Settings > Wireless controls > Phone üzerine tıkla sadece > en altta Band orada iki sekmeyide auto olarak ayarlayıp denermisin.

dostum tşk ederim. band otomatik seçtim ama hala E ile bağlanıyor. 3g yada H ile bağlanmıyor. avea 3g ye aboneyim bu arada. ana ekranda avea 3g yazıyor şebeke olarka ama neden bağlanamıyorum.
    tşk..
  • quote:

quote:

quote:

tüm sayfalarda wallpaper lı Tweak indir linki çalışmıyor bilginize..

uyarın için teşekkürler; media fire'in azizliğine uğramışım..
    düzeltim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaNdAR

quote:

@ZaNdAR daha önce 3g den bağlanmadıysan ilk başta şebekeden hattında 3g nin açık olduğu teyit et, eğer açık ise Settings > Wireless controls > Phone üzerine tıkla sadece > en altta Band orada iki sekmeyide auto olarak ayarlayıp denermisin.

dostum tşk ederim. band otomatik seçtim ama hala E ile bağlanıyor. 3g yada H ile bağlanmıyor. avea 3g ye aboneyim bu arada. ana ekranda avea 3g yazıyor şebeke olarka ama neden bağlanamıyorum.
    tşk..

vodafoneda telefon ilk kurulumda vodafone live varsayılan oluyor ve internette cıkılmıyor; belki avea da aynı durumum vardı. benim 18 - 19 sayfada vodafone için tarifim vardı aveayı da o tarife göre bir kontrol edermisin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZaNdAR

quote:

tşk..

vodafoneda telefon ilk kurulumda vodafone live varsayılan oluyor ve internette cıkılmıyor; belki avea da aynı durumum vardı. benim 18 - 19 sayfada vodafone için tarifim vardı aveayı da o tarife göre bir kontrol edermisin?

dostum baktım network management te listede avea tr mms, avea tr gprs, my work network ve my ISP var. avea tr gprs seçilmiş durumda.
    ayrıca manage existing connectionsdan bakıyorum ayarlara accespoin ad internet. kullanıcı adı şifre kısmı felan hep boş. buralara bişeyler mi yapmak lazım acaba. otomatik yuklendi ayarlar hepsi. hiç kurcalamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaNdAR -- 20 Mart 2010; 17:56:15 >

• arkadaşlar merhaba herkese benim acil bi sorunum var telefon durup dururken slayt kilitini kaybetti kilit olayı yok oldu yani teli kapama tuşundan kapıyorum ama herhangi bi tuşa dokunduğum da ekran açılıyo .Telefon cebimdeyken 50 yere giriyo lütfen yardım bu arada 1.66 Türkçe rom kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.