Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rehberimdeki numaraları gruplandırdım. Gruplara göre zil sesi atamak istiyorum. Iconsoft Phonex ile bunu yapmıştım. Ancak 15 günlük deneme süresi doldu. Gruplara zil sesi atayabileceğimiz bir program var mıdır acaba?

Bu arada benim de telefon hafızası durduk yerde doluyordu. Youtube u bu ara fazla kullanmıştım. Telefonu kurcalarken, dosya gezgininden Windows--> Youtube klasörünü açtım, bir de ne göreyim. Tüm seyrettiğim videolardan binlerce capture dosyası. Klasörü boşalttım ve hafıza 25 mb arttı. Bilgilerinize sunarım. Özellikle Youtube u çok kullananlarda hafızayı bayaa artıracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscan78

quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

SELAM

Yeni hd2 kullanıcısı olarak bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim

1- Notes ; daha önceki winmo telefonlarımda olan kısa notlar aldığım klasik notes yok sizde de aynımı?

2- htc.com.tr den indirdiğim enson romu ingilice olarak kurdum ama klavyede tr klavye yok (türkçe rom kullanmak istemiyorum) bunun bir çaresi varmıdır.

Kolay gelsin

notes mevcut bende outlook klasörünün altında.
    diğer husus ta bir sürü klavye var türkçe destekleyen bu forumda da paylaşılan fingerkeyboard gayet başarılı

1-outlook klasöründe
    2-harflerin üzerine basılı tutarsan türkçe karakterleri seçebilirsin (örneğin i'ye basılı tut karakterleri görüp seçebileceksin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozaboy -- 16 Mart 2010; 9:14:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

SELAM

Yeni hd2 kullanıcısı olarak bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim

1- Notes ; daha önceki winmo telefonlarımda olan kısa notlar aldığım klasik notes yok sizde de aynımı?

2- htc.com.tr den indirdiğim enson romu ingilice olarak kurdum ama klavyede tr klavye yok (türkçe rom kullanmak istemiyorum) bunun bir çaresi varmıdır.

Kolay gelsin

Teşekkürler outlook un altında buldum , klavye içinde spb klavye ile işi çözdüm.

notes mevcut bende outlook klasörünün altında.
    diğer husus ta bir sürü klavye var türkçe destekleyen bu forumda da paylaşılan fingerkeyboard gayet başarılı

• nedenini anlayamadığım bir şekilde telefon çaldığı sırada ekrandaki görüntü takılıp hiç bir şey seçilemez oluyor bunun yanında normal konumdayken de telefonun açma tuşunu phone kısmına shortcut olarak kullanamıyorum, yani telefon açma kapama tuşları tamamen fonksiyonlarını kaybettiler, donanımsal bir hata olduğunu düşünmüyorum zira kapama tuşuyla telefonun ekranı gayet güzel kararabilirken açma tuşuda ekranı aydınlatmada yardımcı oluyor, diğer tuşlarsa fonksiyonlarını tam olarak yerine getirebiliyor. bu durumla karşılaşan veya düzeltme yolunu bilen bir arkadaş var mı?
  • @shallow incalllock adlı programı kurduysan arama geldiğinde tuşları pasif hale getirir. Ve bunun yanında magicallda kurduysan tam dediğin durum olmuş olabilir. Magicall u kaldır yeniden yükle.

@kendimce senin verdiğin dosyaları kuruluma ilave ettim kurulumu yaptım "Program application database cannot be found..." gibi bir hata veriyor ve açılmıyor program. Varmı bi fikrin.
  • quote:

türkçe xt9 için yazıyorum cevabı.

türkçe rom kullanyorum. interwrite klavyede çalışıyor diğer klavyelerde (tam boy ve kompact) çalışmıyor sanırım desteklemiyor o klavyeler türkçeyi. bunun yanında fingerkeyboard2 yükledim ondada gayet iyi çalışıyor.

hocam ben de finger2 kurmayı başardım telefonuma fakat bu program ingilizce t9 u sürekli devreyeye alıyor interwrite de bende de t9 türkçe oluyor fakat finger2 yi seçtiğimde tekrar otomatik ingilizceye atıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar cihazda bir şey farkkettim.. kulaklıkla müzik diniyordum ve mesajlaşıyordum kalan kontör uyarısı çıkıyor ya o uyarı çıktığında müzik sesini telefonun hoperlore veriyor 2 3 sn kadar.. sonra kulaklığa dönüyor geri.. ne yaptıysam bu soruna çözüm bulamadım.. rom 1.66 orijinal.. yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altincayir

quote:

türkçe rom kullanyorum. interwrite klavyede çalışıyor diğer klavyelerde (tam boy ve kompact) çalışmıyor sanırım desteklemiyor o klavyeler türkçeyi. bunun yanında fingerkeyboard2 yükledim ondada gayet iyi çalışıyor.

hocam ben de finger2 kurmayı başardım telefonuma fakat bu program ingilizce t9 u sürekli devreyeye alıyor interwrite de bende de t9 türkçe oluyor fakat finger2 yi seçtiğimde tekrar otomatik ingilizceye atıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı şekilde bende yapamadım bu finger klavyesini

@NeW xPlod eğer media playerdan dinliyorsan birde tcpmp yada başka bir playerda dene yoksada htcye bug olarak bildir bence.

• @ozan245

media playerde de aynı.. htc nin müzik programında da aynı.. sizde oluyormu acaba?
  • Sayende ilk defa kulaklık taktım deneyim diye ama benm hattm faturalı kontr miktarı iletiri gelmiyo ama sms alıp atınca msj sesleri dışarı verilmiyo.
  • anladım teşekkürler yinede ozan245 :) mesaj alıp göndemede ses çıkmıyor.. sadece mesaj gönderdiğimde kalan kontör uyarısında ses çıkarıyor buda çok rahatsız edici düşünsenize uzun yolculuk yaparken toplum içinde öyle zırp pırt ses çıkarması hoş değil.. başka yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altincayir

quote:

finger2 nin türkçe klavyesini kurdun mu? (buna bağlı olup olmadığını bilmiyorum. eğer kurmadıysan türkçesini ekleyip denemeni tavsiye edeceğim. bende de zaman zaman ingilizceye dönüyor. nedenini çözemedim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

@shallow incalllock adlı programı kurduysan arama geldiğinde tuşları pasif hale getirir. Ve bunun yanında magicallda kurduysan tam dediğin durum olmuş olabilir. Magicall u kaldır yeniden yükle.

@kendimce senin verdiğin dosyaları kuruluma ilave ettim kurulumu yaptım "Program application database cannot be found..." gibi bir hata veriyor ve açılmıyor program. Varmı bi fikrin.

kurulum lu ıgo mu yoksa klasörden direk başlatılan mı ?eğer klasörden ise sys.txt içindeki igo dosyalarını gösteren satırı sendeki klasöre göre düzeltmen gerekiyor.
  • Alin bi i phone rahatlayin yaaa. Herkesde bi sorun var ben sattim rahatladim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiga

Alin bi i phone rahatlayin yaaa. Herkesde bi sorun var ben sattim rahatladim..

HTC HD2'yi satın Iphone aldıysanhttp://resim.donanimhaber.com/forumid_462/tt.htm şu başlığa bakman gerekir. burada Windows mobile ve htc hd2 kullanıcıları bulunuyor.. Yolunu saşırdın sanırım :)
  • arkadaşlar, hd2'de ses tuşlarını yukarı aşağı hareket etmek için kullanmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdirek

arkadaşlar, hd2'de ses tuşlarını yukarı aşağı hareket etmek için kullanmanın bir yolu var mı?

kitap okurken kaydırmak maksadıyla kullanmak istiyorsan daha önce bu başlıkta yada hd2 nin diger başlığında paylaştığım dvolpad isimli bi program var işini görür
  • sorunun nedenini buldum hafıza kartında problem varmış.ben de olan başka bir hafıza kartını takınca herşey normale döndü.birçok sorun tüm tecrübelerinize rağmen çözülemiyorsa anlayın ki arızalı olan siz değilsiniz kart yada telefondur....:-D
  • gelen maillerin üzerinde hareket etmek için istiyorum en çok. maile dokunduğunda direk mailin içine giriyor üzerinde durup silme ya da işaretleme imkanınız olmuyor. yoksa ben mi bilmiyorum :((
  • merhaba arkadaşlar bu gün hollandadan htc hd2 getirttim bi turist arkadaş ile telefonnu kayıtlı olmadıgından sim takmıyorum şimdilik turkcele sordum turist pasaportu ile sadece tek numara ve yeni numara icin acılır dedi ama ben tüm numaralara actırmak istiyorum emi klon yapılabilirmi yani windows mobile telefonnlara bu işlermler yapanlar var mı en kolay nasıl kayıt ettirirm en mantıklısı ne olur yardımcı olur musunuz teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.