Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: becerenmur

sorunun nedenini buldum hafıza kartında problem varmış.ben de olan başka bir hafıza kartını takınca herşey normale döndü.birçok sorun tüm tecrübelerinize rağmen çözülemiyorsa anlayın ki arızalı olan siz değilsiniz kart yada telefondur....:-D

Diğer bozuk kart eski telefondan mı yoksa paketten cıkan kart mı ? bilgisayarda veya telefonda formatlayarak denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscan78

daha sonra

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Tegic\eT9\LdbFiles\ kısmına gidin ve
    011f TRlsUN_xt9.ldb satırını ekleyin (l küçük L dir benim gibi ı yapmayın iki saat uğraştırdı uyanana kadar)
    (sktools ta new->string yapıp TRlsUN_xt9.ldb satırını ekleyin göreceksinizki satır "default TRlsUN_xt9.ldb" şeklinde eklenmiş olacak rename yapıp defaultu 011f e çevirin) soft reset atın. hayırlı olsun.

bu bölümü beceremedim detaylı anlatabilirmisin
    011f TRlsUN_xt9.ldb satırını ekleyin nasıl ekleniyor nereden
  • Slm. arkadaşlar.
    HTC HD2 kullanıcısıyım. Yaklaşık bir hafta önce cihazı satın aldım. Çok mühüm bir sıkıntım var lütfen yardımcı olun. Vodafone hat kullanırken opera gibi web browserlar çalışıyor ancak hava durumu, youtobe,msn,hotmail hesabı çalışmıyor. Hatta çalıştığım şirketin POP3 mailini kurdum wfi açıkken çalışıyordu ancak wfi kapatıp vodafondan mail almak veya göndermek isteyince "internete bağlanamadı" gibi bir yazı çıkıyor. Bu sorunu mail ayarlarına girerek hangi internet bağlantısını kullanacağını seçtiğim zaman giderdim. Şu anda vodafondanda mail alıyorum (sadece şirket mailim). windows live messenger oturum aç dediğimde aynı şekilde wfi ile sıkıntısız bağlanırken, vodafone geçtiğim anda "internet bağlantınız sıkıntılı" gibi bir sorun mesajı veriyor. Ama ilginçtir opera vodafon ile nete rahatça bağlanıyor. bu sorunu çözen olursa lütfen paylaşsın.
  • herkse merhaba bir haftadır hd2 kullanıcısıym fakt bir problem canımı çok sıkmaya başladı telefonun kendi music playerından müzik dinlerken önceleri sorun yoktu sonradan müzik doldurdukça hafiza kartını music player takılmaya hatta mp3leri çalmamaya başladı işin ilginci windows media player sorunsuz çalablirkn music player nie böle bi sorun çıkartio anlam weremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: me-ga

Slm. arkadaşlar.
    HTC HD2 kullanıcısıyım. Yaklaşık bir hafta önce cihazı satın aldım. Çok mühüm bir sıkıntım var lütfen yardımcı olun. Vodafone hat kullanırken opera gibi web browserlar çalışıyor ancak hava durumu, youtobe,msn,hotmail hesabı çalışmıyor. Hatta çalıştığım şirketin POP3 mailini kurdum wfi açıkken çalışıyordu ancak wfi kapatıp vodafondan mail almak veya göndermek isteyince "internete bağlanamadı" gibi bir yazı çıkıyor. Bu sorunu mail ayarlarına girerek hangi internet bağlantısını kullanacağını seçtiğim zaman giderdim. Şu anda vodafondanda mail alıyorum (sadece şirket mailim). windows live messenger oturum aç dediğimde aynı şekilde wfi ile sıkıntısız bağlanırken, vodafone geçtiğim anda "internet bağlantınız sıkıntılı" gibi bir sorun mesajı veriyor. Ama ilginçtir opera vodafon ile nete rahatça bağlanıyor. bu sorunu çözen olursa lütfen paylaşsın.

konu ile ilgili youtube video

hızlı olmuş;İngilizce olarak tariflemek gerekirse settings -> ALL SETTINGS ->CONNECTIONS ->CONNECTIONS ->ADVANCED ->SELECT NETWORKS -> VODAFONE INTERNETTI SEÇECEKSIN. DEFAULT AYARDA VODAFONE LIVE GELIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 17 Mart 2010; 20:57:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Slm. arkadaşlar.

konu ile ilgili youtube video

hızlı olmuş;İngilizce olarak tariflemek gerekirse settings -> ALL SETTINGS ->CONNECTIONS ->CONNECTIONS ->ADVANCED ->SELECT NETWORKS -> VODAFONE INTERNETTI SEÇECEKSIN. DEFAULT AYARDA VODAFONE LIVE GELIYOR.

Kardeşim Çok Teşekkür ederim. Allah Ne Muradın Varsa Versin. kaç gündür kafayı yedim bu olay yüzünden. Başka bir forum sitesindede millet soruyodu, onlarada kopyalıyım senin verdiğin bilgileri. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seito

quote:

daha sonra

011f TRlsUN_xt9.ldb satırını ekleyin (l küçük L dir benim gibi ı yapmayın iki saat uğraştırdı uyanana kadar)
    (sktools ta new->string yapıp TRlsUN_xt9.ldb satırını ekleyin göreceksinizki satır "default TRlsUN_xt9.ldb" şeklinde eklenmiş olacak rename yapıp defaultu 011f e çevirin) soft reset atın. hayırlı olsun.

ya daha ayrıntılı anlatmak zor ancak resimli olur onada zaman yok hazırlamam için ama registry editor ile registry ayarlarından yapılacak. registry editörü açtığınızda klasörleri tıklayarak HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Tegic\eT9\LdbFiles\ bölümüne gelip menüden new oraanda stringi seçip ekleyin bahsettiğim new komutuda sktoolsun regisry editöründe var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdirek

gelen maillerin üzerinde hareket etmek için istiyorum en çok. maile dokunduğunda direk mailin içine giriyor üzerinde durup silme ya da işaretleme imkanınız olmuyor. yoksa ben mi bilmiyorum :((

mail okumuyorum ama sanırım dokunup bekleyip çıkan menüden sil diyebilirsiniz*.
  • quote:

quote:

quote:

daha sonra

ya daha ayrıntılı anlatmak zor ancak resimli olur onada zaman yok hazırlamam için ama registry editor ile registry ayarlarından yapılacak. registry editörü açtığınızda klasörleri tıklayarak HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Tegic\eT9\LdbFiles\ bölümüne gelip menüden new oraanda stringi seçip ekleyin bahsettiğim new komutuda sktoolsun regisry editöründe var.

Yunuscan78 bu işlemi Türkçe kurulu cihazda mı yapıyorsun yoksa İngilizce mi ? çünkü bu mesajı attığında sormuştum ayrıca yanılmıyorsam benim dışımda ozan arkadaşımızda sormuştu ?

• Sevgili Arkadaşlar;

Bir sorum olacak, bu htc hd2 cihazının içindeki email programı dışında herhangibir email programı kullanan bir arkadaş varmıdır veya böyle bir program varmıdır. Kendi email programında mailleri serverdan alıyorum ardından outlook tan açtığımda outlooka mailler düşüyor ve telefondan tekrar bağlanınca maillerin kaybolduğunu görüyorum. eski bir i phone kullanıcısıyım iphone de mailleri telefona aldıktan sonra bilgisayardan outlook açtığımda mailler bilgisayarımada gelir ve cep telefonunda bir kopyası kalırdı ancak htc de mailler htc den siliniyor. anladığım kadarı ile serverdan maillerin kopyasını kendi hafızasına almıyor htc, sadece serverdaki maillere bakabiliyorum daha sonra bilgisayardan outlook açtığımda mailleri serverdan tamamen çeken outlook serverda bişey bırakmadığından htc zamanında bana gösterdiği mailleri serverda bulamayınca bana göstermiyor. buna bir çözüm varmıdır, eğer yok ise başka bir program mevcutmudur.

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.

• quote:

Sevgili Arkadaşlar;

Bir sorum olacak, bu htc hd2 cihazının içindeki email programı dışında herhangibir email programı kullanan bir arkadaş varmıdır veya böyle bir program varmıdır. Kendi email programında mailleri serverdan alıyorum ardından outlook tan açtığımda outlooka mailler düşüyor ve telefondan tekrar bağlanınca maillerin kaybolduğunu görüyorum. eski bir i phone kullanıcısıyım iphone de mailleri telefona aldıktan sonra bilgisayardan outlook açtığımda mailler bilgisayarımada gelir ve cep telefonunda bir kopyası kalırdı ancak htc de mailler htc den siliniyor. anladığım kadarı ile serverdan maillerin kopyasını kendi hafızasına almıyor htc, sadece serverdaki maillere bakabiliyorum daha sonra bilgisayardan outlook açtığımda mailleri serverdan tamamen çeken outlook serverda bişey bırakmadığından htc zamanında bana gösterdiği mailleri serverda bulamayınca bana göstermiyor. buna bir çözüm varmıdır, eğer yok ise başka bir program mevcutmudur.

Exchange server kullanıyorsan postaların silinmesi normal çünkü Gelen kutusundan inbox'a düşer. emaillerin kopyaların kalması mümkün değildir. Ancak gmail tarzı bir program kullanıyorsan pop ayarlarında emailler silinmesin demen gerekir.

• slm
    aradığınız bu Best-Crypto-v2.00-wm
    Email : IPMART
    Serial: 25603021
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1966

slm
    aradığınız bu Best-Crypto-v2.00-wm
    Email : IPMART
    Serial: 25603021

aradığımız nedir? keşk ne olduğunu yazsaydın:)

/>

klasör saklama programı
  • quote:

quote:

Sevgili Arkadaşlar;

Exchange server kullanıyorsan postaların silinmesi normal çünkü Gelen kutusundan inbox'a düşer. emaillerin kopyaların kalması mümkün değildir. Ancak gmail tarzı bir program kullanıyorsan pop ayarlarında emailler silinmesin demen gerekir.

Bilgin için teşekkür ederim. Ancak bu dediğim olay iphone da olmuyordu. bir kopya sürekli telefonda kalıyordu bilgisayardan indirsemde. Bildiğin herhangi bir email programı varmıdır bu silme işlemini yapmayacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

daha sonra

Yunuscan78 bu işlemi Türkçe kurulu cihazda mı yapıyorsun yoksa İngilizce mi ? çünkü bu mesajı attığında sormuştum ayrıca yanılmıyorsam benim dışımda ozan arkadaşımızda sormuştu ?

daha önce cevapladım sorunuzu şimdi yine cevaplayayım. türkçe kurulu fakat hangi dil kurulu olduğunun önemi olduğunu zannetmiyorum çünkü xda da sorun olduğunu yazan yok ilgili konuda.
    fırsat bulursam resimli yapacağım bu işi.

• quote:

daha önce cevapladım sorunuzu şimdi yine cevaplayayım. türkçe kurulu fakat hangi dil kurulu olduğunun önemi olduğunu zannetmiyorum çünkü xda da sorun olduğunu yazan yok ilgili konuda.

dediğin gibi yapıldığında videoda gibi ekleniyor türkçe ancak seçilmiyor

• quote:

quote:

dediğin gibi yapıldığında videoda gibi ekleniyor türkçe ancak seçilmiyor

sanırım yazdığım notları okumadınız compact ve tam boy klavyede dediğiniz gibi oluyor ama interwrite ve finger 2 de öyle bir sorun yok.
    resimli anlatımı aşaıdaki linkte boşluğu silmeyi unutmayın.
    buraya ek yapmayı beceremedim. sadece 10 kez indirilebilecek sonrada link ölecek.
    http://rapid share.com/files/365132420/xt9_t__rk__e_ayarae_.doc.html

• quote:

Arkadaşlar, HD2 nin xt9 sözlüğünü türkçe kullanmayı başardım. fazla ayrıntıya girmeden nasıl yapacağınızı anlatacağım.

öncelikle registry editöre ihtiyacınız var sktools kullanabilirsiniz,

HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\Tegic\eT9\ AvailableLanguages satiri seçilebilecek dilleri gösteren satırdır bu satıra 011f olan türkçe dil kodunu ekliyoruz. (0109,011f yaparsanız sadece ingilizce ve türkçe kalır)

daha sonra

ilk mesajında hangi klavyeler olduğunu belirtmediğinden sıkıntı olmuş.. bu ilk mesajını da editlersen sonradan gelip okuyacaklar için yararlı bir döküman olacaktır.
    eğer izinin olursa web siteme ekleyeceğim.

• arkadaşlar anlamadığım bi olay war. yardımcı olursanız sewinirim. avea kullanıyorum. 3g kapsama alanında olmama rağmen telefon sürekli edge ile bağlanıyor. köşede hep E işareti war. neden 3g ile bağlanmıyor bilgisi olan warmı acaba?
    tşk.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.