Udgivelsesdato: 2010-01-25 Kategori : ROM Opgradering
An updated ROM is now available for HTC HD2 users to download. As always, HTC is committed to providing customers with the best possible mobile experience.
Arkadaşlar benide listeye eklediniz umarım? Akif YEŞİLTAŞ YUKARDA BİR SORU SORMUŞTUM! Hala İnternet Explorer hakkında sorduğum soruya cevap veren olmamış ikinci sayfayı açtırmak için nasıl ayarlama yapmam gerekiyor arkadaşlar? Bu arada ekranda leke oluştu ekrana dikkat edin söylendiği kadar sağlam değil HTC ile görüştüm KVK'ya yönlendirdiler fırsatım olursa gösterecem bakalım ne yapacaklar! daha ekranda ne cizik nede birşey var gözüm gibi bakıyorum sadece ceket iç cebinde taşıyorum!
Nasıl bir leke?
arkadaslar operanin flashini yapabilen var mi acaba.ben bi arkdas vermisti ske ve net35 dosyalariyla ilgili olani yaptim olmadi yuklenirken ilk asamada takiliyor install ekraninda yani (ayrica resim ve video ile anlatmis arkadas ama o ilk asamada dedigim yerde farkli olarak benimkinde silient yaziyor yanin tik isareti var) ,baska cozumu var midir acaba
bikurti arkadaşım ilk önce küçükdü pek fark etmedim fark etmedim nettedede sensörlerin leke gibi göründüğünden bahsedildi o zannettim ama sonra genişledi 1cm boyunda 3mm eninde boyut aldı! sanki suya yağ dökülürde dalgalı bir şekil alır aynen öyle oldu!
dili türkçe acilpda'dan aldım
selamlar,
Igo8 kurdum ve çalıstırdım..Fakat harita istanbula göre ayarlı..Ankarada oturuyorum nasıl degiştirebilirim bulundugum konumu ?
tus takimi sesini nasil kapatabilirim .
gps ayarlarını doğru yaptysan (bağlantı noktası:4 veri hızı:57600) cihaz açık alanda iken uyduları bulacak ve bulunduğun konumu otomatik olarak gösterecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Teken
selamlar,
Igo8 kurdum ve çalıstırdım..Fakat harita istanbula göre ayarlı..Ankarada oturuyorum nasıl degiştirebilirim bulundugum konumu ?
Ya bir arkadas msn kısılerının rehberde gorunmesınden sıkayetcıydı bende bundan muzdarip olmus durumdayım nasıldı cozumu yada bir cozumu var mıydı
tus takimi sesini nasil kapatabilirim . bu soruyada katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: charliee
Ya bir arkadas msn kısılerının rehberde gorunmesınden sıkayetcıydı bende bundan muzdarip olmus durumdayım nasıldı cozumu yada bir cozumu var mıydı
tus takimi sesini nasil kapatabilirim . bu soruyada katılıyorum
k@l-el cok tesekkur ederım ama bende o tikler kalkmıyor sadece en asagıdaki secenek kalkıyor E-postayı esitle secenegi yani
k@l-el bir tesekkurde benden .
quote:
Orijinalden alıntı: charliee
k@l-el cok tesekkur ederım ama bende o tikler kalkmıyor sadece en asagıdaki secenek kalkıyor E-postayı esitle secenegi yani
şimdi bende denedim, işaretlerin olduğu yer gri olmuş bende işaretleri ekleyemiyorum. bunun nedeni sanırım wireless veya şebeke üzerinden sign in diyerek bağlanmamış olmamız. şu anda iş yerindeyim ve maalesef bizde wireless yoki kendimde nodata yükledim, çünkü data paketim yok o yüzden kesin cevap veremiyorum. akşam eve gidince ayrıca denerim ancak eğer öyle denemediyseniz bir de windows live sistemine bağlanıpta deneyin.
video izlerken ses acip kapama islemi yaparken donma yasiyorum.
caresi var mi?
arkadaslar herhangı bır custom rom yukleyıp turkce yama olan sunnysoft u yukleyıp duzgun calışıtrabilen varmı?? bende hersey normal bir mesaj kısmı harıcınde onuda cozemedım bır turlu... mesaj yazdıgımız pencerede harfler cok kuculuyor nerdeyse okuyamıyorm sizde nasıl oluyor??
bazen sms gönderiyorum ama OUTBOX ta takılı kalıyor gitmiyor reset atıyorum hepsi birden gidiyor kuyruğa alıyor neden kaynaklı olabilir yardımcı olurmusunuz?
Birde ben hala bluetooth ile dosya yollayamıyorum. 3. kezdir yazdım ama kimse görmedi sanırım:)
win7 için sızan sistem gereksinimleri şöyle sıralanmış pocketnow.com'da;
-1GHz processor -3.6 inch WVGA display -G-sensor and compass -8GB of onboard memory -5MP camera
Bu cihazda onboard 8gb memory yok bildiğim kadarıyla durum ne olur sizce ve 8 gb onboard ne için gerekli olabilirki
Cihazı almayı düşünüyorum, şuanda alınabilecek en mantıklı yer neresidir_? yakın zamanda almış yada araştırmış bir arkadaş varsa ve aydınlatırsa sevinirim.
ben vatandan aldım 1.443 tl nakit ve worldcard fiyatı [>: