Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bohem74

quote:

Orijinalden alıntı: Teken

Arkadaşlar 32GB Class 6 kart nereden bulabiliriz ? 16gb var fakat almak istemiyorum.almışken yüksegini ve iyisini alıp birdaha al sat yapmak istemiyorum.

Bu kartlar hakkında bilgisi olan lütfen iletişime geçebilir mi ? Alacagım çünkü.Biraz yardım gerekli sanırım.

mesaj 2 @ozgurulke, nereden aldıgınızı link varsa eger ömden gönderebilirmisiniz? bende alacagım çünkü.yazık olmasın telefona.

bende almak istiyorum
    bilgi rica ediyorum

32 GB MİCRO SD henuz satısa cıkmadı en yuksek kapasite su an ıcın 16 gb
    32 gb normal sd var ..

• Arkadaşlar kısa bir soru. Daha önce de sorulmuştu ama bulamadım bir türlü. Bu telefonu kvk'lı alan arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. Kutudan taşıma kılıfı çıkıyor mu?
  • Evet çıkıyor. Ancak yurtdışındaki cihazlar gibi ekran koruyucu çıkmıyor.
  • Çok teşekkürler.
    Sizin pil ömrü ne kadar gidiyor? Ortalama
  • eğer sürekli kullanırsan ( internet - oyun - wifi - kurcalama ıvır zıvır ) ortalama 7-8 saat gider ( ama dediğim gibi elinden hiç düşmeyecek şekilde )
    Normal kullanım olursa 2 gün gidiyor rahatlıkla
    bizzat ben test ettim..

Birde pili 1 hafta içinde açılıyor. ama lütfen ve lütfen " kırmızı batarya ışığı" bitene kadar ve pil %3 lere düşmeyene kadar kesinlikle şarj etmeyin.
    aksi halde pil ömrü berbat oluyor
  • Arkadaşlar önceden sormuştum ama cevap vern olmadı! arkadaşlar İnternet Explorer'ın bloker ayarlarını nerden yapıldığını bilen varmı? yani bazı sitelerin 2. pencere açımı için izn vermesini ayarlamak istiyorum! herkese kolay gelsin
  • ben mağazada bunu kurcalerken görevli, bu cihaz winmo7e yükseltilebilir servis tarafından dedi, bu doğrumudur yoksa işkembeden mi salladı
  • Arkadaşlar ibb.gov tr deki yoğunluk haritasını yüklemeye çalışıyorum döküman geliyor ama yükle dediğim zaman hata veriyor ve yükleme yapmıyor. Yoğunluk haritasını hd2'ye yükleyebiliyormuyuz? Yüklenebiliyorsa sorunum ne olabilir. Yardımınız için teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.
    Hepsiburada dan aldım İstanbul
  • arkadaşlar macbookla missing sync kullanıyordum asus 525 de wm5 vardı eşitleyeybiliyordum rom 6.5 yapınca missing ile eşitleyemedim şimdi hd2 ilede eşitleyemiyorum galiba missing sync 6.5 için yeni sürümü var bunu nasıl buluruz sihhatli şekilde:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydnose -- 25 Ocak 2010; 19:38:10 >
  • zaten makinayı pil sorunundan servise verdim, birdehttp://www.pmptoday.com/2010/01/24/htc-hd2-coming-to-t-mobile-usa-with-1gb-rom-576mb-ram/ bu haberi duydum iyice soğudum... :(
  • Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.İstanbuldan aldım KVK
  • remote desktop manager varmi arkadaslar
  • Mustafa Server Zehir - Istanbul ( vatan bilgisayardan alinma )
  • Arkadaşlar benide listeye eklediniz umarım? Akif YEŞİLTAŞ
    YUKARDA BİR SORU SORMUŞTUM! Hala İnternet Explorer hakkında sorduğum soruya cevap veren olmamış ikinci sayfayı açtırmak için nasıl ayarlama yapmam gerekiyor arkadaşlar? Bu arada ekranda leke oluştu ekrana dikkat edin söylendiği kadar sağlam değil HTC ile görüştüm KVK'ya yönlendirdiler fırsatım olursa gösterecem bakalım ne yapacaklar! daha ekranda ne cizik nede birşey var gözüm gibi bakıyorum sadece ceket iç cebinde taşıyorum!
  • arkadaşlar benide ekleyin lütfen vatan avcılardan aldın
  • Arkadaşlar KVK garantili cihazımdaki çoğumuzun yaşadığı problemlerle ilgili HTC ye attığım mesaja cevap geldi bugün

HTC HD2 Windows Mobile 6.5 English-Arabic ROM (GCC & Egypt) ROM Version: 1.66.415.3 bu Romu yüklememi istiyorlar ama bu romda türkçe yok İngilizce yada Arpça ayrıca Romu indirmek için S/N numarasını cihazın kullanmak gerekiyor sanıyorum dün yüklenmiş bu Rom sitelerine İngilizce ama sorunsuz kullanma şansımız var artık cihazı ...linkini aşağıya ekliyorum

http://www.htc.com/mea-en/SupportViewNews.aspx?dl_id=857&news_id=496

• Arkadaşlar,

Mevcut ROM 1.61.468.2
    Daha iyi bir rom varmı daha stabil olan. Tavsiye edebileceğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

Arkadaşlar KVK garantili cihazımdaki çoğumuzun yaşadığı problemlerle ilgili HTC ye attığım mesaja cevap geldi bugün

HTC HD2 Windows Mobile 6.5 English-Arabic ROM (GCC & Egypt) ROM Version: 1.66.415.3 bu Romu yüklememi istiyorlar ama bu romda türkçe yok İngilizce yada Arpça ayrıca Romu indirmek için S/N numarasını cihazın kullanmak gerekiyor sanıyorum dün yüklenmiş bu Rom sitelerine İngilizce ama sorunsuz kullanma şansımız var artık cihazı ...linkini aşağıya ekliyorum

http://www.htc.com/mea-en/SupportViewNews.aspx?dl_id=857&news_id=496

Ben S/N giriyorum ancak cihaz için uygun değildir uyarısı veriyor. Yükleyebilen var mı?

• @gti206, Opera'nın Flash problemini çözen dosyayı başka bir yere upload edebilir misin acaba ? Yada mailime göndersen ?

Acil o fix dosyasına ihtiyacım varda..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.