Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanbaba

ben kurdum gayette guzel calisiyor...

cok guzel saol cevapladıgın için nerden indirdin acaba ben indirdim ama caliştramadım seninkini deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen1907

quote:

cok guzel saol cevapladıgın için nerden indirdin acaba ben indirdim ama caliştramadım seninkini deniyim

bende çalıştıramadım,magellan triton 1500 de çalıştırdım+htc p 3300 de çalıştırdım,hd 2 de beceremedim 23 euroya co pilotu aldım ....
  • HD2 için önerebileceğiniz hızlı ve sığası yüksek microSD ve markalar nelerdir? Siz neler aldınız?
  • GTI206 nın 2. sayfada bulunan "Arkadaşlar güzel bir 2010 paketi hazırladım mutlaka indirin" konulu paketinden indirip yükledim sorunsuz çalışıyor.
    Disk bağlantısı ile SD ye aktardım.
    Bilgisayar ile bağlantıyı kesip "Dosya Gezgini" nden klasörü bulup İG08 i tıkladım yönergeleri takip ettim, sorunsuz çalışıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: GHOST RECON

quote:

Orijinalden alıntı: engosen1907

quote:

bende çalıştıramadım,magellan triton 1500 de çalıştırdım+htc p 3300 de çalıştırdım,hd 2 de beceremedim 23 euroya co pilotu aldım ....

• Vipracing, benide listeye eklersen sevinirim..

Teken - Ankara.

Ek olarak, Cihaza invisible shield türü birşey kullanan var mı ? Varsa öneriyormusunuz ? ve link atarsanız bende uygulamaya geçerim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 23 Ocak 2010; 21:08:53 >
  • Beni de ekleyin arkadaşlar.
    Mutlu ve gururlu bir HD2 sahibi daha

NOT: Cihaz için bele takılan sağlam bir kılıf arıyorum. Kullanan varsa önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhumble -- 23 Ocak 2010; 22:00:17 >
  • ankara batıkent vatandan aldım 3 senedir asus 525 kullanıp xperia 1 sevdasına bekleyip durdum türkiyeye gelmeyince xperia 10 almaya karar vermiştimki hd2 aldım ve iyikide almışım birde pil sorununu halletsem harika olacak bayıldım bu alette

benide ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydnose -- 26 Ocak 2010; 0:22:04 >
  • Merhaba arkadaşlar,

- SMS'e cevap yazmak istediğimde , mesajı yazacağım kısma dokunduğumda imleç 5-6 saniye sonra geliyor. Bunun sebebi nedir ?
    - Skyfire sadece GPRS ile düzgün bir şekilde bağlanıyor. WI-FI ile bağlandığımda (GPRS kapatıp, WI-FI'yi açıyorum.) sayfaları download etmiyor. Ayrıca Skyfire içinde otomatik olarak Flash Player var mı yok mu ? Bazı arkadaşlarımız var diyor , bazıları yok diyor..
    - Opera'ya Flash Player yüklediğimizde telefondaki Youtube programı gibi kaliteli gösteriyor mu videoları ?
    - Yukardaki barda [H] , [E] gibi işaretler var. Onlar ne anlama geliyor? Gprs , 3g mi ?
    - Dosya Gezgininden Windows klasörüne girdiğimde uzuuuun bir süre beklemem gerekiyor. Başka Explorerlar da böyle bir sorun var mı ?..

( Bu mesaji diger konuyada yazmistim ama arada kaynadi sanirim. Yardimci olucak arkadaslara simdiden cok tesekkurler. Bu sorularla beraber bir SSS sayfasi acmayi planliyorum ayrica HTML olarak. Herkesin kolayca sorularina cevap bulmasi icin. Yardimci olursaniz sevinirim.. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Teken

Vipracing, benide listeye eklersen sevinirim..

Teken - Ankara.

Ek olarak, Cihaza invisible shield türü birşey kullanan var mı ? Varsa öneriyormusunuz ? ve link atarsanız bende uygulamaya geçerim.

Teşekkürler.

merhaba ben kullaniyorum ve cok mennunum cizilme korkusu olmadan cebinde tasiyabilmek gercekten cok guzel herkese tavsiye ederim
  • Arkadaşlar 32GB Class 6 kart nereden bulabiliriz ? 16gb var fakat almak istemiyorum.almışken yüksegini ve iyisini alıp birdaha al sat yapmak istemiyorum.

Bu kartlar hakkında bilgisi olan lütfen iletişime geçebilir mi ? Alacagım çünkü.Biraz yardım gerekli sanırım.

mesaj 2 @ozgurulke, nereden aldıgınızı link varsa eger ömden gönderebilirmisiniz? bende alacagım çünkü.yazık olmasın telefona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 24 Ocak 2010; 2:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurulke

quote:

Teken - Ankara.

Teşekkürler.

merhaba ben kullaniyorum ve cok mennunum cizilme korkusu olmadan cebinde tasiyabilmek gercekten cok guzel herkese tavsiye ederim

hocam sana zahmet invisible shield olan telefondan birkaç resim koyabilir misin?

• merhaba ben kullaniyorum ve cok mennunum cizilme korkusu olmadan cebinde tasiyabilmek gercekten cok guzel herkese tavsiye ederim

selamlar, cizilme korkusu olmadan derken kılıfsız olarak cepde taşıyorsunuz sanırım, boşdan cebe atılınca endişe olabilirde, kılıfla kullanınca pek bir sorun olacağını sanmıyorum. kolay gelsin..
  • Burdaki resimler invisible kaplanmış hali...

http://forum.donanimhaber.com/m_33905308/mpage_27/key_/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurulke

quote:

Teken - Ankara.

Teşekkürler.

hocam sana zahmet invisible shield olan telefondan birkaç resim koyabilir misin?

• quote:

Arkadaşlar 32GB Class 6 kart nereden bulabiliriz ? 16gb var fakat almak istemiyorum.almışken yüksegini ve iyisini alıp birdaha al sat yapmak istemiyorum.

Bu kartlar hakkında bilgisi olan lütfen iletişime geçebilir mi ? Alacagım çünkü.Biraz yardım gerekli sanırım.

mesaj 2 @ozgurulke, nereden aldıgınızı link varsa eger ömden gönderebilirmisiniz? bende alacagım çünkü.yazık olmasın telefona.

bende almak istiyorum
    bilgi rica ediyorum
  • Arkadaşlar önce ki sorum herhal unutuldu, önce ki sorumla birlikte yeni iki soru daha soracağım. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim özellikle üçüncü soru çok canımı sıkıyor.

Acaba Windows Mobile virüsleri çok yaygın mı? yaygın ise, bunu önlemenin yolu herhal anti vürüs. Free olarak kullanılabilecek anti virüs ne kullana bilirim?

Aynı bölgeye dair orjinal romu yüklemek nasıl oluyor? bunla ilgili link var ise verebilirseniz sevinirim.

Elimden hiç düşürmeden (ama gerçekten düşürmeden) sürekli internet program yüklemek vs. ile uğraştıktan 5 saat sonra pilim bitiyor, bu normal midir? yoksa ilk aldığım da şarj ederken makinayı açtım o sırada şarj olma ışığı yandı söndü (şarjdan kesildi sanırım makina açılırken) bundan dolayı pilim ömründe bir eksilmemi oldu?

Saygılar.
  • Şu zagg sitesi invisible shield olayında bana yardımcı olabilecek olan var mı ?

2 tane sipariş geçtim galiba birini iptal etmem gerek
  • derken bu yazıyı yazdıktan sonra birdaha deniyim dedim ve calıştı
  • arkadaslar rdm+ varmi lisans sorunu olmayan
  • SBP Backup programı olan varmı? yada ...
    Telefon defterini ve telefonun diğer ayarlarını hard resetten sonra toparlayacak bir program varmı?
    2. kez telefon defterini kaybediyorum. 3. kez de kaybedersem HD2 gittigidiyor olacak.
    Şu yaşlı adama bir yardım edin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATIF HODJA

SBP Backup programı olan varmı? yada ...
    Telefon defterini ve telefonun diğer ayarlarını hard resetten sonra toparlayacak bir program varmı?
    2. kez telefon defterini kaybediyorum. 3. kez de kaybedersem HD2 gittigidiyor olacak.
    Şu yaşlı adama bir yardım edin???

SPB BACKUP (ILACLI )

http://rapidXXXXshare.com/files/340563267/SpbBackup2_en.crk.by.Dasai.cab
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.