Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bohem74

bazen sms gönderiyorum ama OUTBOX ta takılı kalıyor gitmiyor
    reset atıyorum hepsi birden gidiyor
    kuyruğa alıyor
    neden kaynaklı olabilir yardımcı olurmusunuz?

Birde ben hala bluetooth ile dosya yollayamıyorum. 3. kezdir yazdım ama kimse görmedi sanırım:)

Cihazın benimki gibi KVK garantilide ondan Türkçeleştirirken cihazı canına okumuşlar yeni Rom bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

ben vatandan aldım 1.443 tl nakit ve worldcard fiyatı [>:

Ne yazıkki bende world yok ya sadece Flex_si ve Maksi_mil var bunlara taksit arıyorum aslında çok fazla vade koyuluyor nedense.
  • quote:

kuyruğa alıyor

Birde ben hala bluetooth ile dosya yollayamıyorum. 3. kezdir yazdım ama kimse görmedi sanırım:)

up
  • quote:

quote:

kuyruğa alıyor

up

Dostum cihazı kullanmıyorum ama önceki sayfalarda okuduğuma göre yazılımsal problemlerden biri ROM update i dene yine önceki sayfalarda gördüğüm
    http://www.htc.com/mea-en/SupportViewNews.aspx?dl_id=857&news_id=496
    adresini bi yokla istersen..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

quote:

Orijinalden alıntı: burbat

win7 için sızan sistem gereksinimleri şöyle sıralanmış pocketnow.com'da;

-1GHz processor
    -3.6 inch WVGA display
    -G-sensor and compass
    -8GB of onboard memory
    -5MP camera

http://pocketnow.com/rumor/windows-mobile-7-high-end-specs-requirements-get-leaked

Bu cihazda onboard 8gb memory yok bildiğim kadarıyla durum ne olur sizce ve 8 gb onboard ne için gerekli olabilirki

Cihazı almayı düşünüyorum, şuanda alınabilecek en mantıklı yer neresidir_? yakın zamanda almış yada araştırmış bir arkadaş varsa ve aydınlatırsa sevinirim.

bunlar şu an için sadece söylentiden ibaret, fakat çok sallama kaynaklar da değil. 8gb onborad win7 nin oldukça gelişmiş bir işletim sistemi olabileceğinin göstergesidir. fakat 15 şubat'ta büüyk olasılıkla daha da aydınlanacaktır bu konu.

• quote:

kuyruğa alıyor

Bluetooth'dan dosya yollamanın iki yolu var. Birincisi dosya yöneticisinden yollayacağın dosyayı bul, dosyanın üzerinde basılı tut, açılan ekranda bluetooth ile gönder'i seç. 2.yol, ana menude ayarlara bas, sağ altta menuye bas butun ayarları seç, bluetooth seçeneğine gir, dosyayı seçip yollayabilirsin.
  • Bu arada avi formatları convert etmeden nasıl seyredebiliriz. Altyazı desteği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutt

Bu arada avi formatları convert etmeden nasıl seyredebiliriz. Altyazı desteği var mı?

coreplayer convert etmeden avi acıyor ama altyazı destegi yok
    tcmp wvga ekranlarda bazen sorun cıkartıyor dogru surumu indirmek gerek altyazı destegi mevcutur
  • arkadaşlar şuan cihazı kvk dan alıpta sorunsuz olarak kullanan varmı?
  • benı de ekleyın :D

Judge1986-----A.B.D den alınma ...
  • beni hala eklememişsiniz

ankara vatandan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

k@l-el cok tesekkur ederım ama bende o tikler kalkmıyor sadece en asagıdaki secenek kalkıyor E-postayı esitle secenegi yani

şimdi bende denedim, işaretlerin olduğu yer gri olmuş bende işaretleri ekleyemiyorum. bunun nedeni sanırım wireless veya şebeke üzerinden sign in diyerek bağlanmamış olmamız. şu anda iş yerindeyim ve maalesef bizde wireless yoki kendimde nodata yükledim, çünkü data paketim yok o yüzden kesin cevap veremiyorum. akşam eve gidince ayrıca denerim ancak eğer öyle denemediyseniz bir de windows live sistemine bağlanıpta deneyin.

hocam baglanıpta denedim yine olmadı siz bir cozum bulabildiniz mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: calabrian

arkadaşlar şuan cihazı kvk dan alıpta sorunsuz olarak kullanan varmı?

ne gibi sorunlar acaba mesaj gondermedim daha hic ama diger hersey normal gorunuyor hız vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 28 Ocak 2010; 18:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti206

Opera Flash Desteği (Denendi Çalışıyor)

önce sdk cert kurun
    sonra fw 3.5 kurun
    daha sonra patch kurun restart tan sonra operada flash çalışıyor

http://rapid share.com/files/323633181/opera_flash_patch.rar.html

dostum bundan baska bır secenegımız yokmu bu flash lı vıdeoları ızlemek ıcın ayrıca lınk ucmus herhalde yenıleyebılırmısın saygılar kolay gele

• evet diamont-2 yi sectim oldu opera nedense facebook videolarını acmıyor ama youtube videolarını acıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 28 Ocak 2010; 18:55:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calabrian

arkadaşlar şuan cihazı kvk dan alıpta sorunsuz olarak kullanan varmı?

ne gibi sorunlar acaba mesaj gondermedim daha hic ama diger hersey normal gorunuyor hız vs.

Yolladığım sms ler gönderdiğim kişilere ulaşamaması
    Kamera programı çalışmayıp hata vermesi
    Müzik açıkken sesi azaltıp yükselttiğimde sesde kesimeler olması gibi sorunlar
  • dedigim gibi daha hıc mesaj cekmedim ama diger hic bir sorun yok
  • quote:

dedigim gibi daha hıc mesaj cekmedim ama diger hic bir sorun yok

neyse sağol ilgilendiğin için o zaman ben bu cihazı kvk ya götürsem iyi olur..
  • Arkadaşlar korkmaya başladım son okuduklarımdan sonra, en son romu yükledikten sonra devam eden problemler nelerdir sürekli sorun yaşanıyormu cihazda yani kronik problemlermi söylenenler yoksa tesadüfi cihaz problemlerimi_? Cihazı kullananlar lütfen biraz anlayış gösterip sadece bende aldım demek yerine şu kadardır kullanıyorum problem var şu yada, yok benim cihazda desin lütfen vereceğimiz para ciddi bir miktar almadan önce yardım ederseniz hem beni hemde daha başka arkadaşları üzmemiş oluruz. Kağıt üzerinde ve videolarda güzel ürün ama pratikteki sorunlar nelerdir lütfen paylaşın.
  • quote:

hocam baglanıpta denedim yine olmadı siz bir cozum bulabildiniz mi acaba ?

evet bende denedim maalesef sonuç aynı ama şöyle çözülüyor sorun. komple windows live sisteminden sign out oluyoruz. bunun için menuye basıp 2 numaralı seçenekten switch windows live id diyoruz yes diyerek onaylıyoruz. kurulum aşaması geliyor. lisans anlaşmasını accept diyoruz, gelen yerden msn adresimizi ve şifremizi giriyoruz, next ile devam, gelen yerden ben windows live services ve live search bar seçeneklerinin işaretlerini kaldırıyorum (konuyla alakasız bu kısmı) sonra gelen sayfada bu sefer işaretli olan store windows live contacts in your mobile phone's contact list seçeneğini kaldırıyoruzi merge duplicate contacts otomatik olarak kalkacak. ben ayrıca sync e-mail seçeneğini de kapıyorum. (yine sorunla ilgili değil) bu sefer kişiler ve telefon rehberi iç içe geçmeyecektir. fakat daha önce geçenler orada kalmış olabilir onları elle silmek gerekebilir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.