Şimdi Ara

HTC HD2 mi, Hero mu İphone mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir kaç gün sonra yurt dışına çıkacağım. buraya göre biraz daha ucuz telefon alma şansım var. 1.5 yıllık iphone mi satıp,

1-HTC HD2 (sanırım 1.000,00 TL. ye gelecek)
    2- HTC Hero (600 TL. civarı)
    3- tekrardan İphone 3g o da 500 TL. telefonumu verip sıfırlamış oluyorum yani.

sizce ne yapmalıyım.

300-400 tl. fark için HD2 mi alsam. Onun işlemcisi ve teknik verileri süper. Hero da android işletim sistemi var.
    Hero nun dokunmatik ekranı nasıl, İphone dan sonra tatmin eder mi acaba.

Şimdiden yorum yapanlara teşekkürler

• HD2 ye android yüklenebiliyor heroyu sil listeden bence.

HD2 ve İphone arasında ise kesinlikle hd2 derim.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Hd2 de android yükleniyor,tam randımanlı olmasada uygulama ve oyunlar çalışıyor,şuan tek sorun pil'i çok çabuk harcaması ama onun da çözümünü bulacaklar yakında hatta gerekli programlarla hallediyorlarmış ama daha tam bakamadım ben.Yani winmo yüklü iken sd karttan oyun açar gibi android'i açabiliyorsun.ve yakında wp7 çıksın oda çalışacaktır hd2'de xda'dakiler uyarlıcağına eminim.Ben hd2 diyorum kısacası,ben kullanıyorum ve çok memnunum.ama oyun oynıcam diyorsan iphone al.
  • 1000 lira verebiliyorsanız ve yurt dışından alacaksanız bir de bunu düşünün: HTC Desire

HD2'yi hiç elinize aldınız mı bilmiyorum ama bana büyük geldi
    Boyut ile ilgili sıkıntınız yoksa elbette düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torinspec -- 2 Eylül 2010; 15:35:22 >
  • Iphone kullanmış adam büyüklüğü takmaz. Aralarında pek fark yok zaten, üstüne hd2 daha ince :D
  • HD 2 !!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence desire da dusunun
    secenekler arasında hd 2 alınabilir.tekrardan iphone almanın bi espirisi yok,degişiklik olsun
  • Bence de hd2 buyuk bir o kadar gosterisli :)
    olumsuz tarafi tek elle kullanimi zordur.

Gun boyunca desireyi inceledim biraz daha kucuk ve android var. Cumartesi gidecegim belki baska htc modelleri de vardir. Firsatim olursa fiyat ve model bilgilerini paylasirim.

Ama kesinlikle htc alacagim. Samsung sony vs. Almayacagim
  • İlk htc'yi aldıktan sonra da kolay kolay diğer markalara dönmezsin zaten :)
  • dün itibariyle HTC desire aldım. 450 euro media markt dan aldım.

tavsiye için teşekkür ederim
  • aldığım Desire de android 2.2 yüklü. benim Froyo güncellemesi yapmama gerek var mı acaba? veya acil olarak yüklemem gerekli program veya rom var mı.
  • hayırlı olsun.şu an en guncel versiyonu 2.2 zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_37840352/mpage_1/key_/tm.htm şuraya bi göz atın
  • bence de Desire ya da Nexus One düşünün.şu an Nexus Oe kullanıyorum bundan önce 3gs ve HD2 kullandım.HD2 yi satmamin tek sebebi boyutuydu gerçekten tek elle kullanmak imkansız gibi aşırı geniş ve parmak ekranın öbür koşesine yetişmiyor tek elle kullanırkenbir de wm 6.5 uygulama bakımından Android ve İOS a göre hayli geride.Bana kalırsa cep telefonları için en uç ekran sınırı 3.7 olmalı daha büyüğü hakikaten kullanışsız oluyor.hd2 kullanırken aynı zamanda iphone 3gs de vardı inanın 3gs i elime aldığımda minicik birşey gibi geliyordu bana.Nexus One ise tam kıvamında boyutu çok ideal ekran büyüklüğü de bence olması gereken en üst sınırda Desire veya Nexus One diyorum

Düzeltme:Almışsınız görmedim iyi bir seçim olmuş güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 9 Eylül 2010; 10:50:08 >

• Hocam Türkiye'den mi aldın?
  • yurtdışından
  • Merhabalar,

HTC HERO - HD2 ve SAMSUNG İ9000 GALAXY S arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım yardımcı olun lütfen.
  • Samsungu bilmiyorum. Ama güzel telefon diyorlar.
    HD 2 düşünmedim çünkü çok büyük bir ekranı var. Tek elle kullanmak pek mümkün değil. Tek el ile kullanabilsem alırdım belki. Ayrıca WM kullanması da handikap.

Desire ise bulması sorun olabilir. Onun dışında çok hızlı, keyifli bir telefon.Örnek; İnternete laptop hızında giriyor nerdeyse, bazı uygulamalarına bayıldım. Telefon menüsündeyken ekran koruyucuda balıklar yüzüyor ve balıkları besliyebiliyorum :) Ekranı çok güzel. İnternette nerdese açmadığı flash uygulama video oyun yok.

Olumsuz yönleri: Hoparlörü kötü, bütün uygulamalar SD karta atılmıyor hafıza sorunu oluyor, 1-2 kere düşünce kırılacakmış gibi duruyor.

Ben DESİRE aldığım için kendimle gurur duyuyorum.... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.