Şimdi Ara

HTC gelecek beklentilerini açıklamayı reddetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Htc cihazlar hoşuma gidiyorda,eski modelleri bile hala çok pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikada yaşıyor olsaydım 399$ fiyat etiketiyle alırdım.
    Sorun bizim ülkeye girince oluyor $ kuru 1. etken sonra ÖTV'nin yüksek oluşu sonra KDV %18 sonra bayii aracı kârı sonra bayii kârı derken 2400 TL olması bence olağan ve doğal.
    Alınır mı o fiyata alınmaz o da ayrı birşey hadi ülke ortalaması aylık 2 bin 2.5 bin gelirli bir ülke olsak amenna.
    Kısacası bize göre pahalı diğer ülkelere göre uygun fiyat...

• Yapmaları gereken çok şey yok ki bunu niye anlamıyorlar?

1- Ekran inch ini biraz büyülterek o siyah bantlardan,yan çerçevelerden,üst ve alt çerçeveleri elden geldiğince azaltmalılar.Şimdi sanal tuşlardan vazgeçmeliler diyecem ama adamlar o tuşları tasarımsal değişiklik olarak görüyorlar.

2- Kamera şeklini ve yerini değiştirmekle olmaz bu işler.Kameranın yeri ve şekli M9 da güzeldi.Ultra piksel,dual cameradan artık vazgeçmeliler.

3- Pil oranını 3300-3500+ yapıp,ekranlarını standart QHD kaliteli ekran yapıp,Güncel chipset veya zamanın sıkıntısız,sorunsuz,güçlü chpsetini sunup,Fiyatlarıda çok değil 2000-2500 TL arası yaparlarsa tamam yeter ya.Birde şu arka kapağı açtırsalar harika olacak.Bu abi çok değil yapacakları.Bunu koca HTC firması anlamıyormu?

• Haberin ekran görüntüsüne bakmak yeterli HTC'nin durumunu anlamak için. Çerçevelerin arasında kuş kadar kalmış bir ekran.
  • Htc yıllar önce battı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: cecenorhan

Burdan VESTEL e sesleniyorum; EYYY VESTEL ! bu fırsatı kaçırma hemen HTC yı satın al telefon pazarındaki on numara giriş yap Venüs e kasma ??

Vestel, 1.5 milyar dolarlık HTC'yi alacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a9 dedikleri şu kalın çerçeveli olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Informed

quote:

Burdan VESTEL e sesleniyorum; EYYY VESTEL ! bu fırsatı kaçırma hemen HTC yı satın al telefon pazarındaki on numara giriş yap Venüs e kasma ??

Ancak Blackberry,Nokia,Asus gibi şirketler alır vestel uzak bir ihtimal.
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    Neden anlamadım Vestel çok daha yüksek değerli bi firma. Alım gücü gayet yetecek ve mobil pazara bu kadar değer verip Türkiye de bile üretim riskine girebiliyorsa daha zekice bir iş yapıp akıl almaz daha fazla bilgiye ve pazar payına,ar-ge ye sahip olabilir ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A9 mu, yeniden kar etmek mi, A9 ile kendilerini kurtaracaklarini sanıyorlarsa geçmiş olsun şimdiden HTC. Bunlar hangi dünya da yaşıyor çok merak ediyorum. Farklı bir dünyaları var bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Informed

quote:

Vestel den nefret ederim ama bence bu kadar küçümseme vesteli. Vestel dediğin firma HTC yi 2 kere satın alır...

• Bunlar 2 seneye kalmadan kepenk indirirler

• daha önce de yazmıştım memleketlisi asus ile birleşip bir telefon yapsa tadından yenmez
  • İlk akıllı telefonu piyasaya çıkaran firma HTC ile I-MATE markası adı altında 2004 yılında Dubai'de tanıştım.http://www.gsmarena.com/i_mate_jam-963.php

O zamanki pocket PC yazılımı Windows Mobile idi. Bir de piyasada rakip olarak PALM PDA vardı. I-Mate WM ile piyasaya gümbür gümbür girdi, büyük bir sükse ve satış yaptı. O zaman en büyük biziz rakipsiz havalarında gidiyorlardı. Ama ne kendilerini geliştirdiler, ne doğru dürüst model çıkardılar, yazılımdaki buglar için tüketicilerin şikayetlerine kulak asmadılar ve doğal olarak 2009 yılında piyasadan silindi.

Sonra HTC markası ile yeniden çıktılar piyasaya, yıllar önce yine bir yurt dışı seyahatimde o HTC cihazlardan birini (modelini hatırlamıyorum şu an) aldım, 3-4 ay kullandıktan sonra, bir akşam yapılan güncelleme sonrası cihaz açılmadı. O zaman HTC nin resmi servisi olmadığı için distribütor servisine verdim. Kart yanmış, tamiri için benim telefonu aldığım fiyattan fazlasını isteyince, telefonu önüme ilk çıkan çocuğa verdim ve tövbe ettim bir daha HTC almamaya.

Şimdi elimdeki telefonun beni her an yarı yolda bırakacak olması nedeni ile S6, Z5, G4 ve M9/M9+ arasında bir cihaz bakıyorum. Kalite olarak Iphone 1 numara ama bana hiç hitap etmediği için 2. sırada (bir daha asla dememe rağmen) bence HTC geliyor. Fakat adamlar ısrarla tüketici taleplerine, şikayetlerine kulak tıkayıp bir de üstüne abuk fiyatlandırma yapıp ayaklarına değil kafalarına kurşun sıkıyorlar.

Böyle köklü ve teknoloji gurusu firmanın batmasını asla istemem ama her modeli bir öncekini arattığı sürece kaçınılmaz son çok uzak değil gibi.

Umarım usta bir şöfor arabanın direksiyonuna geçer ve son anda direksiyonu kırıp, frene basarak uçurumdan düşmesini önler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.