Şimdi Ara

HTC DROİD DNA BUTTERFLY-TÜRKÇE-SENSE 5 İŞLETİM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZ KİMSEYE REZERVE EDİLMEZ(DAHA ÖNCE SIKINTI YAŞADIM) FİYATI ABD FİYATINDAN AÇIYORUM FİYAT KESİNLİKE SONDUR.HTC ONE BOYUTUNDA VE AĞIRLIĞINDA 5" FULL HD EKRAN.HAFTA İÇİN GÜNDÜZ KOCAELİ MERKEZ(İŞİM)HAFTA SONU VE AKŞAMLARI GEBZE-TUZLADA(EVİM)TESLİM EDİLİR.

CİHAZ ABD'den ALINMIŞTIR.YAKLAŞIK BİR AY KULLANILMIŞTIR.ÖNÜ VE ARKASI NANO EKRAN KORUYUCU İLE KAPLANMIŞTIR.TEK BİR ÇİZİK BULUNMAMAKTADIR(SIFIR SAYILIR).BÜTÜN AKSESUARLARI VE KUTUSU İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR.HTCNİN EN ÜSTÜN MODELLERİNDENDİR 5" FULL HD LCD3 EKRANA HAYRAN KALACAKSINIZ.İMEİ KAYIT SORUNU KESİNLİKLE YOKTUR(DETAYLI BİLGİ İÇİN MUTLAKA BANA ULAŞIN).DETAY YAZMIYORUM BU CİHAZI BİLEN ALIR. KARGO İÇERİĞİ:-HTC DROİD DNA(KUTUSU-KİTAPÇIKLARI-ŞARJ CİHAZI VE USB KABLOSU)-2 ADET SİYAH VE BEYAZ ORJİNAL NİLLKİN KILIF(BEYAZ HİÇ KULLANILMADI)-1 ADET NİLKİN ÖN EKRAN KORUYUCU(ÖN VE ARKAYA TAKILMIŞ BU YEDEK

LİNK:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-droid-dna-butterfly-turkce-sense-5-isletim-sistemi-123281558/detay/

FİYAT:1250(SON)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirohingi kullanıcısına yanıt
    pm gönderildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.