Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
313.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar şu kullandığınız teknik terimleri de rehbere ekleseniz keşke. swap, governor, dalvik supercharger falan bunları ben bilmiyorum ve rehberde de bulamadım.

ilk fırsatta ekleme yapacağım ama supercharger ve swap ile ilgili bilgi rehber de var. aşağı doğru rehberi okursan.

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Yok hocam yeni Sense e geçtim hemde performansın dibine vurmuşken dur hele

Bu arada yeni kulaklığımdan (Sennheiser Cx300-II) adam gibi bi türlü performans alamadım sonunda doğru yolu buldum gittim PowerAmp yükledim. Beats audio filan hikayeymiş ayarladım ekolayzırı bası tizi. Hoca budur ya. Player dediğin böle olacak. Adamlar yapmış. Bi derdim lock screene koyamıyorum uyuzluk yapıyor, o kadar da olsun salla.

Abi poweramp bende kullnmaya basladim hakkaten iyi ben lockscreen e koyabildm suan da oyle kullaniyorum

Poveramp ı lockscreen e nasıl koydun ya ben onu bulsam kurucam ama olmuyor lockscreende o?

Bu arada @shot_gun bende temple run da hiç kasma istemiyorum. Ama bu en son ayarlamalarla bile ara ara kasma yapıyo sonuç olarak yeni bişiler bulabildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 31 Mart 2012; 19:53:48 >

Origin ıd BerkBulut
    BF 3

• Ayarlardan müzik çalarken lock screen yerine geçmesini sağlayabiliyorsun bende yaptım oldu.

Ayarlardan müzik çalarken lock screen yerine geçmesini sağlayabiliyorsun bende yaptım oldu.

Hemen kuruyorum ozaman

Origin ıd BerkBulut
    BF 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukkahya

Teşekkürler.

birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1546915 linkindeki beta3 (bu romu hep kullanmak istiyorum açıkcası) bunada bakarsan çok sevinirim.

ICESense romunu kurdum ve gerekli olan her şeyi yaptım ama bende de açılmadı ilginçtir ki, onun üzerine beta3 romunu kurdum, o sorunsuz şekilde çalıştı ki zaten beta3 romunda boot.img dosyası normal diğer romlardaki gibi.
    Bu arada Sense 4 acayip şık olmuş bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steelpanther -- 31 Mart 2012; 20:15:12 >

• quote:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    Android Revolution HD Performans artırımı
    taşı sıktık suyu çıktı çalışmaları.

Hazırlayan: Aresmar
    Test eden: shot_gun

Gereksinimler:

1. Revolution HD Kurulu Desire Z Telefon.
    (4Ext Touch Recovery ile kurulup tercihen Unity Kernel ve Daemon Controller kur seçenekleri seçilmiş olmalı)

2. Swap Disk
    (256/128 ayarlı)

3. Supercharger v6 Script
    (6 ya da 7 nolu seçenekle kurulu)

4. Play'den 2 uygulama:
    a: sd-booster :https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster
    b: vm heap tool :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martino2k6.vmheaptool

İşlemler:

Yukarıdaki şekilde kurulu hazır olan Rom'umuzda yapıcaklarımız sırayla:

1. sd-booster'ı açıyoruz: 512 görünen değeri, 2048 yapıyoruz.

2. vm heap tool'u açıyoruz: değeri 32 ise dokunmuyoruz değilse 32 yapıyoruz.

3. daemon controller ı açıyoruz:
    Wake Governor'u SavagedZen seçiyoruz.
    Sleep Governor'u Scary seçiyoruz.
    Min/Max'lara dokunmuyoruz kesinlikle.
    Başka hiç bir yere dokunmadan çıkıyoruz. Başka yerleri kurcalamak başka governerlar seçmek telefonun uykudan çıkamamasına yol açabilir. Dikkat!

4. Temiz Reboot atıyoruz.

Bunları yapınca genel performans da hissedilir bir yumuşama bi rahatlama görülmesi gerek. Oyunlarda takılma azalmalı. Uygulamalar klasörünü kaydırdığınızda oluşan takılmalar azalmış olmalı.

Performans artışı her zaman olduğu gibi pil ömrünü biraz azaltacaktır ancak çok fazla etkilemez çünkü dengeli bir performans/pil ömrü gözetildi bu ayarlarda.

Şu atasözümüzü unutmayalım: Telefonu şarj edebilirsiniz ama performans kaybını geri getiremezsiniz

Klasik uyarımı yapayım:
    Dikkat yapılan değişikler sonucu telefonunuzda oluşabilecek hasardan zarardan kesinlikle sorumlu değilim. Risk size aittir.

REVO HD 7.02 mükemmel oldu.

Daha önceden 7.0 kuruluydu. Bugün 7.02 indirdim. EX4 TOUCH kurdum. Sadece swap açık supercharger scriptini yüklemedim. Aresmar abimizin söylediği performans ayarlarını uyguladım. Şu anda telefon uçuyor. Hazırlayanların ellerine sağlık. ICS 4 stabil çıkıncaya kadar artık rom yükleyeceğimi düşünmüyorum.

7.0 da bazı kasılmalar vardı. Ekran sağa sola filan dönüyordu ama şimdi mükemmel oldu. Boş ram 200 ün altına düşmedi şuana kadar daha ne isterim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gripin_one

quote:

Android Revolution HD Performans artırımı
    taşı sıktık suyu çıktı çalışmaları.

Hazırlayan: Aresmar
    Test eden: shot_gun

Gereksinimler:

1. Revolution HD Kurulu Desire Z Telefon.
    (4Ext Touch Recovery ile kurulup tercihen Unity Kernel ve Daemon Controller kur seçenekleri seçilmiş olmalı)

2. Swap Disk
    (256/128 ayarlı)

3. Supercharger v6 Script
    (6 ya da 7 nolu seçenekle kurulu)

4. Play'den 2 uygulama:
    a: sd-booster :https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster
    b: vm heap tool :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martino2k6.vmheaptool

İşlemler:

Yukarıdaki şekilde kurulu hazır olan Rom'umuzda yapıcaklarımız sırayla:

1. sd-booster'ı açıyoruz: 512 görünen değeri, 2048 yapıyoruz.

2. vm heap tool'u açıyoruz: değeri 32 ise dokunmuyoruz değilse 32 yapıyoruz.

3. daemon controller ı açıyoruz:
    Wake Governor'u SavagedZen seçiyoruz.
    Sleep Governor'u Scary seçiyoruz.
    Min/Max'lara dokunmuyoruz kesinlikle.
    Başka hiç bir yere dokunmadan çıkıyoruz. Başka yerleri kurcalamak başka governerlar seçmek telefonun uykudan çıkamamasına yol açabilir. Dikkat!

4. Temiz Reboot atıyoruz.

Bunları yapınca genel performans da hissedilir bir yumuşama bi rahatlama görülmesi gerek. Oyunlarda takılma azalmalı. Uygulamalar klasörünü kaydırdığınızda oluşan takılmalar azalmış olmalı.

Performans artışı her zaman olduğu gibi pil ömrünü biraz azaltacaktır ancak çok fazla etkilemez çünkü dengeli bir performans/pil ömrü gözetildi bu ayarlarda.

Şu atasözümüzü unutmayalım: Telefonu şarj edebilirsiniz ama performans kaybını geri getiremezsiniz

Klasik uyarımı yapayım:
    Dikkat yapılan değişikler sonucu telefonunuzda oluşabilecek hasardan zarardan kesinlikle sorumlu değilim. Risk size aittir.

REVO HD 7.02 mükemmel oldu.

Daha önceden 7.0 kuruluydu. Bugün 7.02 indirdim. EX4 TOUCH kurdum. Sadece swap açık supercharger scriptini yüklemedim. Aresmar abimizin söylediği performans ayarlarını uyguladım. Şu anda telefon uçuyor. Hazırlayanların ellerine sağlık. ICS 4 stabil çıkıncaya kadar artık rom yükleyeceğimi düşünmüyorum.

7.0 da bazı kasılmalar vardı. Ekran sağa sola filan dönüyordu ama şimdi mükemmel oldu. Boş ram 200 ün altına düşmedi şuana kadar daha ne isterim. :)

Hocam çok meraklaniyorum herkes yazdikca peki oyun performansı nasıl temple run six guns rahat oynatiyor mu ona göre ben de yarın geçmeyi düşünüyorum RevoHd ye ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuana kadar dediğin iki oyunu da daha hiç oynamadım. Yani telefona Angry Birds, Labyrinth Lite,Apparatus LITE dan başka oyun yok ama Temple run u kurdum six guns ında şuan sd dosyaları iniyor. Deneyimlerimi yazarım buraya. Ama sadece telefon kullanım olarak şuan mükemmel. Daha 200mb ram in altına düşmedi akıyor mübarek :D
  • ebbulut, bir çok ayar deniyorum ama ilk koşusunda muhakkak tekliyor bir iki insan sonra daha rahat oynanıyor. Ilk önde scriptsiz deniyim dedim ancak yine oldu şimdi script 'i açtım ve5 numara olarak ayarladım galiba en iyisi bu. birde 32mb olan ayarı 48mb yaptım.

Sense 4.0a portu günlük kullanıma hazır olursa (DD yani daily driver diye geçiyor xda da terim olarak) o zaman geçeceğim o zaman kadar bir süre RevoHD ile gideceğim. Performansı tatmin ediyor beni son ayarlarla.

Bu arada ilginçtir bende supercharger 7 nolu multitask seçeneğinde seçili. Oyun için daha iyidir diyorlar forumlarda denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 31 Mart 2012; 23:40:51 >
  • quote:

O teklemelerin swap e geçişten dolayı olduğunu düşünüyorum sanki. Bi kere geçince oturuyor ve performans normale dönüyor gibi. Bu kadar büyük bir romda pek seçeneğimiz yok başka.

Sense 4.0a portu günlük kullanıma hazır olursa (DD yani daily driver diye geçiyor xda da terim olarak) o zaman geçeceğim o zaman kadar bir süre RevoHD ile gideceğim. Performansı tatmin ediyor beni son ayarlarla.

Bu arada ilginçtir bende supercharger 7 nolu multitask seçeneğinde seçili. Oyun için daha iyidir diyorlar forumlarda denedin mi?

Denedim çok yakın bence 5 ile 7 numara arasında çok çok fark yok.
    Dediğin gibi bu kadar büyük romda yapacak birşey yok ister istemez takılmalar oluyor . Yalnız ben bu takılmalar için vm heap tool ayarını 32 yerine 48 ayarladım sanki swap geçişini bir kere yapıp daha sonra çok daha az yapıyor gibi geldi (umut fakirin ekmeği) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot_gun -- 1 Nisan 2012; 7:52:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukkahya

evet bende beta3 romu kurdum ve çalıştı. mükemmel olmuş. sadece kamera ve radyo çalışmıyor.
    teşekkürler.

Kendi kamerasi disinda 3. Parti kamera yazilimlari calisiyornu ?

Origin ıd BerkBulut
    BF 3
  • Htc biraz once kendi sitesinden yaptigi aciklamada DZ ye ICS ile beraber sense 3.6 destegi verecekmis onumuzdeki hhafta icinde!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Htc biraz once kendi sitesinden yaptigi aciklamada DZ ye ICS ile beraber sense 3.6 destegi verecekmis onumuzdeki hhafta icinde!!!

Sonunda dz için düzgün ICS romlar gelicek ona sevindim

Bu arada temple run oynayan arkadaşlar küçük bir yardım(!) daha doğrusu coin hack i takdim ederim *Buradan* ulaşabilirsiniz.

Edit: @nibbleArt haberiin linkini atar mısın? Merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 1 Nisan 2012; 12:18:45 >

Origin ıd BerkBulut
    BF 3

• 1 nisan şakası değildir umarım :D
    harman/kardon avr 360 harman/kardon HKTS 210 Sub-bass JBL CS360 xcite 5 Satellite
  • @nibbleArt
    3. parti yazılımlar malesef çalışmıyor, alet kamerayı görmüyor gibi bi durum var, driver'ı yokmuş gibi sanki.
    @ebbulut
    Yav o Temple Run'a lanet ettim :D O para hilesini yapmıştım ve kanat kullanarak 4 milyon civarı rekor yaptım, sonra 1.0.1 updateini yapınca hem rekor hem paralar gitti, bıraktım oynamıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steelpanther -- 1 Nisan 2012; 12:50:24 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.