Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
313.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Origin ıd BerkBulut
    BF 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    Android Revolution HD Performans artırımı
    taşı sıktık suyu çıktı çalışmaları.
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Hazırlayan: Aresmar
    Test eden: shot_gun

Gereksinimler:

1. Revolution HD Kurulu Desire Z Telefon.
    (4Ext Touch Recovery ile kurulup tercihen Unity Kernel ve Daemon Controller kur seçenekleri seçilmiş olmalı)

2. Swap Disk
    (256/128 ayarlı)

3. Supercharger v6 Script
    (6 ya da 7 nolu seçenekle kurulu)

4. Play'den 2 uygulama:
    a: sd-booster :https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster
    b: vm heap tool :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martino2k6.vmheaptool

İşlemler:

Yukarıdaki şekilde kurulu hazır olan Rom'umuzda yapıcaklarımız sırayla:

1. sd-booster'ı açıyoruz: 512 görünen değeri, 2048 yapıyoruz.

2. vm heap tool'u açıyoruz: değeri 32 ise dokunmuyoruz değilse 32 yapıyoruz.

3. daemon controller ı açıyoruz:
    Wake Governor'u SavagedZen seçiyoruz.
    Sleep Governor'u Scary seçiyoruz.
    Min/Max'lara dokunmuyoruz kesinlikle.
    Başka hiç bir yere dokunmadan çıkıyoruz. Başka yerleri kurcalamak başka governerlar seçmek telefonun uykudan çıkamamasına yol açabilir. Dikkat!

4. Temiz Reboot atıyoruz.

Bunları yapınca genel performans da hissedilir bir yumuşama bi rahatlama görülmesi gerek. Oyunlarda takılma azalmalı. Uygulamalar klasörünü kaydırdığınızda oluşan takılmalar azalmış olmalı.

Performans artışı her zaman olduğu gibi pil ömrünü biraz azaltacaktır ancak çok fazla etkilemez çünkü dengeli bir performans/pil ömrü gözetildi bu ayarlarda.

Şu atasözümüzü unutmayalım: Telefonu şarj edebilirsiniz ama performans kaybını geri getiremezsiniz

Klasik uyarımı yapayım:
    Dikkat yapılan değişikler sonucu telefonunuzda oluşabilecek hasardan zarardan kesinlikle sorumlu değilim. Risk size aittir.

uzun süredir mıuı kullanıyorum bu aksam kendı kendıne sağı solu aramaya basladıgı ıcın değiştirme kararı aldım
    bıraz ıncelel uzerıne bu rumu kurmaya karar verdim

aresmar hocam Android Revolution HD Performans son guncel halini nerden indirim türkçesi varmı lınk verebilirmisin tsk ederim

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1493404 @serimause buyur link. Kendinden türkçe dil desteği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 30 Mart 2012; 19:47:16 >

Origin ıd BerkBulut
    BF 3
  • @serimause

MIUI kendi kendine sağı solu aramaz kurduğun programlar yapar o işi. Güvenilir olmayan programlarda var o tip tuzaklar. MIUI öyle bir şey yapsa kimse kullanmaz bu kadar ünlü olmazdı.

Neyse soruna gelelim Revo HD kurulumu için teknik rehberimde ayrı bir başlık var ordan bakabilirsin önerilen kurulumu.
  • Abiler stock rom dayken msj di mail di yada cevapsiz aramalarda filan trackpad etrafnda bi isik yaniodu hosuma da gidiodu acikcasi ama suan yanmiyor bu revo da baska romlarda nasildr bilmiyorum acaba bir yolu var midir yapmanin merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

RCmix kerneldeki governorları listeler misin zahmet olmazsa?

wake governer/ sleep governer
    smoothass
    smartass2
    smartass
    interactive
    conservative (recommended)-sleep
    ondemandx (recommended)-wake
    userspace
    ondemand (recommended)-wake
    performace
  • @gokhan383

Teşekkürler farklı seçenekleri varmış rcmixin.

@ahmetbakır

Ya dediğin doğru benim de MIUI romdayken vardı bu yanma sönme. Sanırım Revo da direkt bunu ayarlayan bir yer yok gibi. Çok da incelemedim gerçi.

Origin ıd BerkBulut
    BF 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

Abiler stock rom dayken msj di mail di yada cevapsiz aramalarda filan trackpad etrafnda bi isik yaniodu hosuma da gidiodu acikcasi ama suan yanmiyor bu revo da baska romlarda nasildr bilmiyorum acaba bir yolu var midir yapmanin merak ettim.

Aynı ışık cynogen mod'dada vardı revo hd de varmidir bende hiç bakmadım...

Yok hocam yeni Sense e geçtim hemde performansın dibine vurmuşken dur hele

Bu arada yeni kulaklığımdan (Sennheiser Cx300-II) adam gibi bi türlü performans alamadım sonunda doğru yolu buldum gittim PowerAmp yükledim. Beats audio filan hikayeymiş ayarladım ekolayzırı bası tizi. Hoca budur ya. Player dediğin böle olacak. Adamlar yapmış. Bi derdim lock screene koyamıyorum uyuzluk yapıyor, o kadar da olsun salla.

Abi poweramp bende kullnmaya basladim hakkaten iyi ben lockscreen e koyabildm suan da oyle kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: shot_gun

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

Abiler stock rom dayken msj di mail di yada cevapsiz aramalarda filan trackpad etrafnda bi isik yaniodu hosuma da gidiodu acikcasi ama suan yanmiyor bu revo da baska romlarda nasildr bilmiyorum acaba bir yolu var midir yapmanin merak ettim.

Aynı ışık cynogen mod'dada vardı revo hd de varmidir bende hiç bakmadım...

Ben baktmdaa goremedim abi :)
  • Arkadaşlar, ben uyanamama riskini göze alarak çeşitli kombinasyonlar denedim bi tanesinde ciddi ciddi uyanamadı telefon :) reset filan dalvik cache'ler filan şimdi şu ayarda tutturdum sanki daha iyi oldu telefon
    Wake Governor'u Smartass seçtim
    Sleep Governor'u ise Scary olarak ayarladım. Ilginçtir. ki bu kombinasyonlarda gayet güzel olan telefon başka kombinasyonlarda uyanamaya biliyor dikkat etmek lazım. Ama bende yukarıdaki ayarlarda uyanırken hiç takılma olmuyor. Özellikle wi fi bağlantım açik ve bağlanmaya çalışırken ağa, azıcıkta olsa takılma oluyordu eskiden şimdi bu ayarla sanki daha da güzel oldu. Denemek isteyen olursa deneyimlerini duymak isterim ....

Ben savagezen ile sorun yaşamadım pek acaba sende sorunmu oldu. Savagezen zaten smartass den daha yeni gelistirilmis bi governor. Sleep ayni zaten scary duzgun baya. Merak ettim hehe.

Sırf denenmek için ayarları değiştirdim s
    aresmar, sanki bazı bazı uyanırken takılmalar hissettim ben de öyle deneyim dedim özellikle temple run oyununda hiç takılma olmasın istiyorum :)

Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • keremtuncer kardeş

Desire Z için boot.img dosyası olan rom ları kurup boot.img dosyasını flash ladıktan sonra telefon açılıyor bi sorunla karşılaşmıyorum. Fakat ROM da boot.img dosyası yoksa kurulumdan sonra telefon HTC yazılı beyaz ekranda takılıp kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: selcukkahya

keremtuncer kardeş

Desire Z için boot.img dosyası olan rom ları kurup boot.img dosyasını flash ladıktan sonra telefon açılıyor bi sorunla karşılaşmıyorum. Fakat ROM da boot.img dosyası yoksa kurulumdan sonra telefon HTC yazılı beyaz ekranda takılıp kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Teşekkürler.

Ben öyle romlarda, mesela RevoHD'de zipi açıp kullandığım kernelin klasöründeki img dosyasının adını boot.img olarak değiştiriyorum ve aynı yöntemi kullanıyorum, kesin işe yarıyor.
    Mesela aynı şekilde Energy Rom'da da yoktu boot.img dosyası ama kernel klasöründeki boot.img dosyasını flashlayınca çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steelpanther -- 31 Mart 2012; 16:55:29 >
  • Şimdi romu indirip deneyeceğim, yolunu buluruz.

birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1546915 linkindeki beta3 (bu romu hep kullanmak istiyorum açıkcası) bunada bakarsan çok sevinirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.