Şimdi Ara

HTC DESİRE vs HTC HD2(leo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi daha iyi ikisinin arasında kaldım

• yinemi yahu almadın mı hala htc desire biraz daha ucuz gibi hd2 yanında
  • hep böyle araştırıyorum karşılaştırıyorum hep de ağır basan hd2 leo oluyor fakat daha araştırma yapmam lazım
  • leo windowslu bir telefon osnradan xdacılar sayesinde android kuruluyor.. ekranı biraz daha büyük ama gereksiz pahalı..
    desire'ın ekran küçük, biraz ayar çekince pili çok başarılı.. ben olsam desire alırdım..
  • @Tosunpasa desire almayi dusunuyorum pile ayar cekince ne kadar gidiyor ortalama bir kullanimda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

@Tosunpasa desire almayi dusunuyorum pile ayar cekince ne kadar gidiyor ortalama bir kullanimda?

Hocam 3g yerine 2g kullanıyorsanız, pocket mode, ekstra mobil power gibi opsiyonlarıda kapatırsanız, normal kullanımda rahat 2 günü buluyor.. ben whatsapp, 2 gmail push + bir iş maili, hava durumu sık sık senkronize olacak şekilde 3 günü çıkarıyordum.. ama sürekli oyuncak gibi oynarsanız pili bir günde de biter.. desire'ı kardeşime verip sensation aldım, arada soruyorum o da 2 gün rahat kullanıyormuş.. 4.3 inch çift çekirdekli cihazlar performans olarak çok farketmiyorlar ama pil tüketiminde bariz 2 kat daha iyiler

temiz özellikle amoled ekranlı desire bulursanız kaçırmayın.. (hangileri amoled derseniz bilmiyorum)

• Cok tesekkurler bilgiler icin eski Iphone 4 umu sirf sarji yuzunden satip bb almistim biraz da htc kullanmak amaciyla uygun fiyatli oldugundan desire dusunuyorum, degil 3 gun 2 gune raziyim jailbreakli iphone 4 umu her gun sarja takiyodum illallah ettirmisti.BB den cok memnunum gerci ama umarim desire onu aratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 7 Şubat 2012; 15:43:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cok tesekkurler bilgiler icin eski Iphone 4 umu sirf sarji yuzunden satip bb almistim biraz da htc kullanmak amaciyla uygun fiyatli oldugundan desire dusunuyorum, degil 3 gun 2 gune raziyim jailbreakli iphone 4 umu her gun sarja takiyodum illallah ettirmisti.BB den cok memnunum gerci ama umarim desire onu aratmaz.

Hocam bu saatten sonra sıfır desire bulamayacaksın.. pili ölü bir şey alıpta yalan söyledin bana diye sitem etmezsin değilmi :)
    gerçi nette sıfır pil satan yerler var.. BB çok kötü bir telefon hocam, bir ara arkadaşta vardı çözünürlüğü berbattı.. sizdeki nasıl bilemiyorum ama desire ile karşılaştırılmaz....
  • Etmem canım ayıp ediyosun , BB ne amaçla aldığına bakar aslında benim tüm ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyo sırf eğlenceden değiştirsem mi acaba diyorum tam da karar vermedim ama HTC'e sempatim var sonraki telim kesin HTC olucak
  • Htc Desire
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Cok tesekkurler bilgiler icin eski Iphone 4 umu sirf sarji yuzunden satip bb almistim biraz da htc kullanmak amaciyla uygun fiyatli oldugundan desire dusunuyorum, degil 3 gun 2 gune raziyim jailbreakli iphone 4 umu her gun sarja takiyodum illallah ettirmisti.BB den cok memnunum gerci ama umarim desire onu aratmaz.

Hocam bu saatten sonra sıfır desire bulamayacaksın.. pili ölü bir şey alıpta yalan söyledin bana diye sitem etmezsin değilmi :)
    gerçi nette sıfır pil satan yerler var.. BB çok kötü bir telefon hocam, bir ara arkadaşta vardı çözünürlüğü berbattı.. sizdeki nasıl bilemiyorum ama desire ile karşılaştırılmaz....

İyi Günler Hocam galiba siz bu işden anlıyorsunuz, benim bir problemim var,

Telefonu yurtdışından getirttim ve pasaport kayıtla dım benim telefonda desire

telefonu türkçe yaparken yarıda kesti ve telefon şimdi reset atıyor...
    acaba anakart ı yanmıs olabılırmı?

İlgili konu'm burda

http://forum.donanimhaber.com/m_57729552/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57743533 teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

İyi Günler Hocam galiba siz bu işden anlıyorsunuz, benim bir problemim var,

Telefonu yurtdışından getirttim ve pasaport kayıtla dım benim telefonda desire

telefonu türkçe yaparken yarıda kesti ve telefon şimdi reset atıyor...
    acaba anakart ı yanmıs olabılırmı?

İlgili konu'm burda

http://forum.donanimhaber.com/m_57729552/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57743533 teşekkür ederim...

bakıyorum hemen..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.