Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çok abartmışsınız. 2.3 olmasa ne olacak? 2.3 çıkmadan önce herkes ölüyordu bu telefona. Öve öve bitiremiyordu. Ne oldu da tü kaka durumuna düştü şimdi? Bence telefon hala süper. Kötü görünmesinin sebebi sizin beklentileriniz yükseldi. Gmail, twitter, opera, facebook, Google Maps, quick office deli gibi çalışıyor ben de. Paramın karşılığını tam verdiğini düşünüyorum. Bence müthiş bir cihaz. İsterse güncelleme gelmesin. Tek kötü yanı uygulama için yeterli alan yok. Ama bunu ürünü almadan önce de biliyordum. iPhone 4 alacaktım ama hep kalmamıştı hem de 600 lira daha fazla ödeyecektim. 600 liraya değmeyeceğini düşünüyorum. 600 lirayı şu an saklıyorum. 4 yıl sonra o 600 liranın üstüne 400 lira daha katarak son model telefon alacağım.
  • Abartmismiyiz hocam daha alali 6ay olmus desire 2.3 kaldirmiyo derken nexus one ayni donanimla 2.3 u kullaniyor.ben su an telden memnunum ama agactan para toplamiyoruz elin firmalari desteklerini cekmezken htc nin bizi salak yerine koymasina kiziyorum siz memnunsaniz ne mutlu size.htc nin firma olarak musterilerine yaptigini siz hosgoruyo olabilirsiniz ama ben gormuyorum hakkim olan destegi gormek istiyorum.
  • Orjinal olmasada 2.3.4 var bende gayetde güzel çalışıyor hoşumada gidiyor 2.2 olmasıda çok fark etmezdi ama bize uygun yazılım da yazmalarını isterdim ama her firma bütün modelleri ile yeterince ilgilenmiyor yazılım demek ek masraf demek bilmiyorum yani firmaya baskı yapmak lazım ne kadar etkili olur orasıda şüpheli ama hala piyasadaki çok android telefona kafa tutar nitelikte benimde çok hoşuma gidiyor doğrusu :-)
  • Usta sen telefonu kaça satmayı düşünüyorsun acaba 500 falan???
  • Bana diyosan su an agustosa kadar bekleyecem sonra guncelleme cikmassa duruma gore bakcam 650-700arasi elden okutursam okutcam yok oyle para veren yoksa babam kullansin o zamana kadar galaksy s2 de cikar gider.onu alirim
  • Arkadaşlar htcnin destegini çektigini nereden çıkarıyorsunuz , adamlarin en büyük destekçisi zaten hem müşterileri hemde bağımsız sistem geliştiricileri . Htc bu güncelleme haberi için gelen tepkiler üzerine açıklama Yapti zaten , gereken güncelleme desteğini en geç temmuz ayında verecekler ama frindstream ve stocks uygulamalarini eklemeyecekler desirein kisitli ana hafızasından dolayı .

Ben htcye sonuna kadar güveniyorum .
  • Eklemesinler zaten, hatta mümkün olduğunca boş olsun. Biz seçelim ne kullanacağımızı
  • vodafone roomlara dedigim gibi eylul ekim gibi ancak gelir.bunu istemeye istemeye yaziyotum
  • peki arkadaşlar benim telefon şu anda root edilmiş durumda üzerinde başka bi room var benim bu güncellemeden nasıl faydalanacağımı anlatabilir misiniz yeniden vadafone rom yükleyip o şekilde mi güncelleme yapmam gerekecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 25 Haziran 2011; 20:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555
    Abartmismiyiz hocam daha alali 6ay olmus desire 2.3 kaldirmiyo derken nexus one ayni donanimla 2.3 u kullaniyor.ben su an telden memnunum ama agactan para toplamiyoruz elin firmalari desteklerini cekmezken htc nin bizi salak yerine koymasina kiziyorum siz memnunsaniz ne mutlu size.htc nin firma olarak musterilerine yaptigini siz hosgoruyo olabilirsiniz ama ben gormuyorum hakkim olan destegi gormek istiyorum.

Son yaptıkları android 2.3 kazığından sonra ve bu dahili bellek yetersizliğinden dolayı bi sonraki telefonum ( bilmem artık kaç sene sonra olur ) Samsung olucak...
  • ya bu telefonu 700 e satıp üstüne bir 700(belki de fazlası) daha ekleyip galaxy s2 almak çok saçma değil mi? yani aralarındaki fark ne kadar fazla olabilir ki. desire hala üst segment bi alet. htc zaten bence android'i en iyi kullanan marka. lüks bi kere. samsung'un 200 liralık telefonu da vardır ama htc'nin yoktur. herkesin elinde görmezsin. sırf htc sense için htc yi tercih eden çok kişi var. desire'nin tek eksiği dahili belleği az. onu da göze alarak alıyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert
    ya bu telefonu 700 e satıp üstüne bir 700(belki de fazlası) daha ekleyip galaxy s2 almak çok saçma değil mi? yani aralarındaki fark ne kadar fazla olabilir ki. desire hala üst segment bi alet. htc zaten bence android'i en iyi kullanan marka. lüks bi kere. samsung'un 200 liralık telefonu da vardır ama htc'nin yoktur. herkesin elinde görmezsin. sırf htc sense için htc yi tercih eden çok kişi var. desire'nin tek eksiği dahili belleği az. onu da göze alarak alıyorsun zaten.

Aynen katılıyorum arkadaşım çok güzel yerlere değinmışsin bence htc bunada yazılım güncellemesi yapacak zaten kendiside açıkladı burdan geri dönmesi imkansız zaten o rom bi milletin eline düşsün ona sense arayüz ekler birşeyler yaparlar
  • htc sense ara yüzü ve custom rom geliştirilmesi için en büyük yardımı bağımsız PDA uzmanlarından alıyor ve en büyük desteği onlara veriyor sistemelri sürekli geliştirlsin diye . internet ortamında en çok rom çeşitliliği htc'ye ait . htc geçmişte bu pazarın en büyük markasının yaptığı hataya düşmeyip kendi içine kapanmayıp aksine kendini uzmanlara açıp sürekli gelişen ve geliştiren bir marka ve bu yüzden bende bu markayı tercih ediyorum .

şahsen htcnin batarya ve hafıza problemini pek dert etmiyorum ve andoridin yeni sürümünü htc desire'a güncelleyeceklerine eminim , yalnız avustralyadaki gibi türkyede sense arayüzü kısıtlanma ihtimali düşük . htc geçtiğimiz birkaç gün içinde friendstream ve stocks gibi pek kullanılmayan uygulamaları kaldıracağını açıkladı hafızada yer açmak için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

peki arkadaşlar benim telefon şu anda root edilmiş durumda üzerinde başka bi room var benim bu güncellemeden nasıl faydalanacağımı anlatabilir misiniz yeniden vadafone rom yükleyip o şekilde mi güncelleme yapmam gerekecek ?

vodafone rom yüklemene gerek yok hocam.

menü -> ayarlar -> telefonn hakkında -> yazılım bilgisi
    kısmına girip ordaki android sürümü ve build numarası kısımlarında ne yazıyor? ona göre net bi cevap verilebilir
  • quote:

ya bu telefonu 700 e satıp üstüne bir 700(belki de fazlası) daha ekleyip galaxy s2 almak çok saçma değil mi? yani aralarındaki fark ne kadar fazla olabilir ki. desire hala üst segment bi alet. htc zaten bence android'i en iyi kullanan marka. lüks bi kere. samsung'un 200 liralık telefonu da vardır ama htc'nin yoktur. herkesin elinde görmezsin. sırf htc sense için htc yi tercih eden çok kişi var. desire'nin tek eksiği dahili belleği az. onu da göze alarak alıyorsun zaten.

Size gore sacma gelebilir.ben daha iyi bir telefon kullanmak istiyorum.desirede iyi ama artik htc den canim sikildi firmanin yaptiklarindan dolayi.birde htc de en son modelide alsan 15 gun sonra pesine 3 model daha ckariyo telefonu aldigina pisman ediyo adami.keske az daha bekleseydim dedirtiyor.bu kadar model akilli telefonda cikarilirmi yahu pespese yap iki model adam akilli 6-7ay cikarma bi model.yeni model ciktiginda ise guzel yenilik yap yeni telefonunu aliyim dimi ama yok htc illa 15 gunde bir model cikarip 1 senelik tellerine sirf diger modeller satsin diye yarim yamalak destek verecek.sonrada ben firmaya kizip tel degistircem diyince gereksiz olcak.bence bu kadar ara model cikarmasi gereksiz htc nin.

• quote:

quote:

Size gore sacma gelebilir.ben daha iyi bir telefon kullanmak istiyorum.desirede iyi ama artik htc den canim sikildi firmanin yaptiklarindan dolayi.birde htc de en son modelide alsan 15 gun sonra pesine 3 model daha ckariyo telefonu aldigina pisman ediyo adami.keske az daha bekleseydim dedirtiyor.bu kadar model akilli telefonda cikarilirmi yahu pespese yap iki model adam akilli 6-7ay cikarma bi model.yeni model ciktiginda ise guzel yenilik yap yeni telefonunu aliyim dimi ama yok htc illa 15 gunde bir model cikarip 1 senelik tellerine sirf diger modeller satsin diye yarim yamalak destek verecek.sonrada ben firmaya kizip tel degistircem diyince gereksiz olcak.bence bu kadar ara model cikarmasi gereksiz htc nin.

aynen sırf benimde bu yüzden bir dahaki telefonum htc olmayacak. ben marka fetişi bir insan değilim bundan önceki telefonum iphone 3g idi gayette kompleks yapmadan satıp htc aldım iphone 4 alacakken. sebebide daha ucuz olması ve android merakımdı.

ancak sunu görüyorumki..

forumda sürekli apple'ı müşteriyi kazıklamakla, kullanmakla itham eden bi kitle var. hatta apple ürünleri alanları gösteriş meraklısı, cahil, bilgisiz, sırf markaya para veren tipler olarak tanımlayanlar var. biraz bunların gazına gelmiş olacam belki bende htc ye geçtim. geçtimde ne oldu? 2 sene önce iphone 3gs alan adamlar bugun son işletim sistemi ios5i kullanabiliyorlar. iphone için cıkmıs bi uygulama iphone4 tede iphone 3gs dede calısıyor. Güncellemelerin en azından major olanların ne aralıklarla cıkacagı tahmin edilebiliyor. yeni gelecek model ise zaten belli temmuzda tanıtılır eylüle dogru raflarda yerini alır, planlarını ona göre yaparsın.

ama google ve htc ne yapıyor? öncelikle google dan baslayalım, bu kadar cok güncelleme olmaz 2.2 yeni cıktıında 2.3 testerlarda son seklini almaya baslıyor, sen 2.3 beklerken avrupalı 2.4e geçmiş oluyor, sen bekleki senin markan güncellemeyi sana uygun hale getirsin, tabi getirirse.

htc ise ısrarla söylüyorum müşterinin en cok arkasından vuran şirket. apple bile masum kalır yanında. bi firmanın amiral gemisi bir model olmalı ve o model geliştirilmeli. samsungta böyle yapmaya basladı bakın galaxy serisini lider model yaptı ve onu güncelliyor. ama htc? htc desire alırsın desire hd cıkar, onu alırsın onla eş değer desire s cıkar, daha iyi donanımlı incredible s cıkar, ona yeltenirsin cift cekirdeklisi sensation duyrulur falan filan, artık model takip edemez oldum yeminle. ve bu elinizdeki telefonun degerini düşürüyor. ve htc kaypaklık yapıyor ufak planlar pesinde kosuyor, mesela desire'ı bile bile 100mb dahili hafıza ile üretiyor, hd ye ön kamera koymuyor, desire s te bunları düzeltiyor ki insanlar bunu alsın.

2.3 güncellemesi zaten skandal, aynı donanımı kullanan nexus'a güncelleme cıkıyor neymiş desire'ın donanımı kaldırmıormuş. daha düşük özellikli wildfire bile 2.3 kullanıyor yersen..

ve htc bu sürekli tel cıkarma politikasıyla 2.elde zarar ettiriyor. bakın arkadasım 1 sene önce 1400e aldıgı iphone4ü geçen hafta 1250ye sattı. 1 senede degerini nerdeyse korudu alet. ama biz bugun desire'ı satmaya kalksak üstünden sürüyle model geçti, ve başta apple'a göre ucuz diye avantajlı kıldıgımız aletin avantajı ortadan kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

quote:

quote:

aynen sırf benimde bu yüzden bir dahaki telefonum htc olmayacak. ben marka fetişi bir insan değilim bundan önceki telefonum iphone 3g idi gayette kompleks yapmadan satıp htc aldım iphone 4 alacakken. sebebide daha ucuz olması ve android merakımdı.

ancak sunu görüyorumki..

forumda sürekli apple'ı müşteriyi kazıklamakla, kullanmakla itham eden bi kitle var. hatta apple ürünleri alanları gösteriş meraklısı, cahil, bilgisiz, sırf markaya para veren tipler olarak tanımlayanlar var. biraz bunların gazına gelmiş olacam belki bende htc ye geçtim. geçtimde ne oldu? 2 sene önce iphone 3gs alan adamlar bugun son işletim sistemi ios5i kullanabiliyorlar. iphone için cıkmıs bi uygulama iphone4 tede iphone 3gs dede calısıyor. Güncellemelerin en azından major olanların ne aralıklarla cıkacagı tahmin edilebiliyor. yeni gelecek model ise zaten belli temmuzda tanıtılır eylüle dogru raflarda yerini alır, planlarını ona göre yaparsın.

ama google ve htc ne yapıyor? öncelikle google dan baslayalım, bu kadar cok güncelleme olmaz 2.2 yeni cıktıında 2.3 testerlarda son seklini almaya baslıyor, sen 2.3 beklerken avrupalı 2.4e geçmiş oluyor, sen bekleki senin markan güncellemeyi sana uygun hale getirsin, tabi getirirse.

htc ise ısrarla söylüyorum müşterinin en cok arkasından vuran şirket. apple bile masum kalır yanında. bi firmanın amiral gemisi bir model olmalı ve o model geliştirilmeli. samsungta böyle yapmaya basladı bakın galaxy serisini lider model yaptı ve onu güncelliyor. ama htc? htc desire alırsın desire hd cıkar, onu alırsın onla eş değer desire s cıkar, daha iyi donanımlı incredible s cıkar, ona yeltenirsin cift cekirdeklisi sensation duyrulur falan filan, artık model takip edemez oldum yeminle. ve bu elinizdeki telefonun degerini düşürüyor. ve htc kaypaklık yapıyor ufak planlar pesinde kosuyor, mesela desire'ı bile bile 100mb dahili hafıza ile üretiyor, hd ye ön kamera koymuyor, desire s te bunları düzeltiyor ki insanlar bunu alsın.

2.3 güncellemesi zaten skandal, aynı donanımı kullanan nexus'a güncelleme cıkıyor neymiş desire'ın donanımı kaldırmıormuş. daha düşük özellikli wildfire bile 2.3 kullanıyor yersen..

ve htc bu sürekli tel cıkarma politikasıyla 2.elde zarar ettiriyor. bakın arkadasım 1 sene önce 1400e aldıgı iphone4ü geçen hafta 1250ye sattı. 1 senede degerini nerdeyse korudu alet. ama biz bugun desire'ı satmaya kalksak üstünden sürüyle model geçti, ve başta apple'a göre ucuz diye avantajlı kıldıgımız aletin avantajı ortadan kalktı.

pardon ama bence sende htc düşmanısın çünkü bu kadar foruma üyeyim htcden soğuyan kişiler görmedim değil ama daha mantıklı eleştiriler yapıyorlardı .

htc piaysanın en oturaklı en net birkaç marlkasından birisi bunu kabul etmesende ben söyleyeyim eğer sen kabul etmesende apple yöneticileri zaten söylemezdi hatta iphone 5'in üretimi için htc ile çalışmayı düşündüklerini açıkça söylemezlerdi çünkü kendilerinin deyimiyel htc diğer markalar eskiden cep telefonunu geliştiremezken htc bir cihazda hem cep telefonunu hemde cep bilgisayarını en iyi yapan tek firma demezlerdi .

eğer htc yeni modeller çıkartmazsa kim çıkartacak ? htc nasıl rekabet edecek ?

geçiğimiz ocak ayında ispanyada 6 cihaz tanıtımı yapıldı , geçtiğimiz ay sensation tanıtıldı ve önümüzdeki ay bir model daha tanıtılacak .

yani sizin deyiminizle 15 günde bir cihaz çıkartmıyor yani nokia değil .

htcnin hangi pahalı telefonu ikinci elde ayaklar altında ? en kötü ihtimalle 600 tlnin altında en kafa telefonu bulmak zordur , bulunsa bile haşadı çıkartılmıştır mutlaka .

siz bence nokia ile karıştıtıyorsunuz htcyi çünkü yeni cihaz çıkarttığından birkaç ay sonra fiyatını bir anda yarılara kadar indirmiyor illa satsın diye .

htc , nokia gibi bir marka olsaydı eğer her cihazına radyo , 12 mp kamera yada başka ıvızr zıvırlar koyardı ve aynı telefonun kasasını değiştirip farklı isimelrle karşımıza koyardı ama öyle yapmıyor hemen hemen aynı kasalarda farklı özelliklerde ve farklı fiyatlarda cihazlar çıkartıyor ve teknolojiyi sonuna kadar takip ediyor hatta kendini takip ettiriyor rakiplerine .

htcnin müşterilerini arkasından vurduğunu söylüyorsun , sanki diğer markalar melek .

o kadar övdüğün iphone 4 hatalı üretilmedimi ? elle nasıl tutulacağını htcmi söylüyordu yoksa iphone kullanma kılavuzumu ?

bence bazı şeyleri kabullenmek istemiyorsun çünkü htcyi htc yapan en büyük özellik bağımısız rom ve uygulama yapan pda ve smartphone uzmanları ve müşterileri .

eğer htc bu kadar çok müşterisi ve uygulama ve rom geliştiriciler olmasa birkaç senedir teknoloji konusunda birincilikler almazdı , yasarımla ödül alan telefonlar utansın diyorum .

ön kameraya fazla takmışsınız . bende 1000 tl verdim desire aldım ama ön kamera aramadım çünkü kamerayla görüşme derdim yok yani tercih meselesi

bence siz iphone'dan yana tercih yapın .

htcnin 5 senelik marka tecrübesini göze aldığımızda daha çoook yol alacağı bir gerçek ve hala eksiklikleri yok değil ama bu eskiklikler ve marka tecrübesi apple içinde geçerli .

• quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

quote:

quote:

ancak sunu görüyorumki..

pardon ama bence sende htc düşmanısın çünkü bu kadar foruma üyeyim htcden soğuyan kişiler görmedim değil ama daha mantıklı eleştiriler yapıyorlardı .

htc piaysanın en oturaklı en net birkaç marlkasından birisi bunu kabul etmesende ben söyleyeyim eğer sen kabul etmesende apple yöneticileri zaten söylemezdi hatta iphone 5'in üretimi için htc ile çalışmayı düşündüklerini açıkça söylemezlerdi çünkü kendilerinin deyimiyel htc diğer markalar eskiden cep telefonunu geliştiremezken htc bir cihazda hem cep telefonunu hemde cep bilgisayarını en iyi yapan tek firma demezlerdi .

geçiğimiz ocak ayında ispanyada 6 cihaz tanıtımı yapıldı , geçtiğimiz ay sensation tanıtıldı ve önümüzdeki ay bir model daha tanıtılacak .

htcnin hangi pahalı telefonu ikinci elde ayaklar altında ? en kötü ihtimalle 600 tlnin altında en kafa telefonu bulmak zordur , bulunsa bile haşadı çıkartılmıştır mutlaka .

siz bence nokia ile karıştıtıyorsunuz htcyi çünkü yeni cihaz çıkarttığından birkaç ay sonra fiyatını bir anda yarılara kadar indirmiyor illa satsın diye .

htc , nokia gibi bir marka olsaydı eğer her cihazına radyo , 12 mp kamera yada başka ıvızr zıvırlar koyardı ve aynı telefonun kasasını değiştirip farklı isimelrle karşımıza koyardı ama öyle yapmıyor hemen hemen aynı kasalarda farklı özelliklerde ve farklı fiyatlarda cihazlar çıkartıyor ve teknolojiyi sonuna kadar takip ediyor hatta kendini takip ettiriyor rakiplerine .

htcnin müşterilerini arkasından vurduğunu söylüyorsun , sanki diğer markalar melek .

o kadar övdüğün iphone 4 hatalı üretilmedimi ? elle nasıl tutulacağını htcmi söylüyordu yoksa iphone kullanma kılavuzumu ?

bence bazı şeyleri kabullenmek istemiyorsun çünkü htcyi htc yapan en büyük özellik bağımısız rom ve uygulama yapan pda ve smartphone uzmanları ve müşterileri .

eğer htc bu kadar çok müşterisi ve uygulama ve rom geliştiriciler olmasa birkaç senedir teknoloji konusunda birincilikler almazdı , yasarımla ödül alan telefonlar utansın diyorum .

ön kameraya fazla takmışsınız . bende 1000 tl verdim desire aldım ama ön kamera aramadım çünkü kamerayla görüşme derdim yok yani tercih meselesi

htcnin 5 senelik marka tecrübesini göze aldığımızda daha çoook yol alacağı bir gerçek ve hala eksiklikleri yok değil ama bu eskiklikler ve marka tecrübesi apple içinde geçerli .

tek tek cevap vereyim.

sen ne kadar fanboylukla itham etsende arkadasım fanboy değilim. öyle olsa su an cebimde htc desire olmazdı iphone'u satıp. eleştirilerimde sana göre mantıksız olabilir ama hepsinin dayanağı var ve sende inkar edemiyorsun zaten. htc nin sürekli telefon cıkardıgından herkes sikayetci, en basitinden onu yazdıgımın bir üst mesajına bak, veya sensation baslıgının ilk yorumlarına bak ''yeni telefon cıkarmaya kısıtlama getirseler keşke'' bazında sürüyle yorum görürsün. mübalağa sanatı fanboyların en cok sıgındıgı şeydir zaten, ''benim deyimimle 15 günde 1 telefon cıkarmıyor''muş. ben orda 15 rakamı kullanmısmıyım? nokia ile kıyaslamısmıyım? hayır, ama söylüyorsun kıyaslayayım, nokia ile aynı cacıgı yiyor htc de. n95-n95 8gb- n96 bu 3 modeli düşün şimdi birde desire- desire hd- desire s bunu düşün. benzerliği anlamak cok zor değil inanıyorum yapabilirisn.

sen kabul etmesende htc apple'ın en büyük rakibi demişsin. arkadaşım ne kafası yaşıyorsun sen? ben nerde demişim htc apple a rakip olamaz vs gibi bişey? veya böyle düşünsem niye apple satıp htc alayım? piyasada 3 büyük tel üreticisi var. apple-samsung-htc bu böyledir benim gözümde, keşke itham etmeden önce bi sorsaydın ne düşünüyorum diye.

''geçiğimiz ocak ayında ispanyada 6 cihaz tanıtımı yapıldı , geçtiğimiz ay sensation tanıtıldı ve önümüzdeki ay bir model daha tanıtılacak .'' demişsin. okurken ben yoruldum hala neyin peşindesin. apple kac ürün cıkarıyor aynı süre içinde: 1
    samsung amiral gemisi galaxy yi yılda kac kere yeniliyor? : 1
    saçmalamayı bırak o yuzden.

ön kameraya takarım arkadasım. bu seni zerre ilgilendirmez. tercih meselesi dediin bişey için taktıysam buna neden takıyosunda diyemezsin. 4 sene önce kullandıım n95te ön kamera vardı. htc nin pazarlama stratejisi yüzünden desire sahipleri ön kamera kullanamıyır, neden? cünkü desire s alın diye. sen ihtiyac duymuyor olabilirsin ben duyarım bu kadar basit.

iphone 4 e hatalı üretim diyorsun. evet anten skandalı var alette. bunun bu kadar göz önünde tutulma sebebi adamlar yılda 1 tel ürettiği için bi üst modelle örtbas edemiyorlar. keşke olmasaydı ama var.

gelelim desire'a. bu telefonda skandal bir hata var ama göz önüne getiriliyormu? hayır cünkü 2 ay sonra yeni model cıkar ve kapanır. ne bu acık biliyomusun? apple ın 4 sene önce koydugu multitouch teknolojisini beceremeyen bi telefondur desire. evet bu telefonda multitouch yok. dual touch denilen dandik bi sistem var.

şu videoyu izle:

http://www.youtube.com/watch?v=aLed1SJgGGE

ve şimdi düşün. bu telefon iki parmakla dokundugunda oyunlarda sapıtan bi alet. kaliteli oyunlardada veya spor oyunlarında sol parmagın olduu yerde joystick, sağ parmagın olduu yerde a ve b tuşlarının yer aldıını baz alırsak. simdi sol parmagımızla adamı ilerletirken sağdaki tusa en ufak dokunusta noluyor biliormusun? yönettiğin adam geriye dönüyor veya tavana bakıyor, iki parmakla dokunmayı tam anlamıyla kaldırmıyor yani telefon. ve 2011 yılında hala önce adamı ilerletip durup elimizi cekip diğer elimizde öteki tuşa basıyoruz.

sence ben markayı sadece karalama amaclı bi fanboy olsam, sadece kullananların bilebileceği, yazılarda yer verilmeyen bu sorunu nasıl kesfetmiş olacagım arkadasım?

iki telefonuda kullanmısım, birinden memnun olmamısım ve şikayetlerimi bildiriyorum nedir bunda seni rahatsız eden? üstüne basa basa söylüyorum.

htc 2 aya 1 telefon cıkaran bir firma.
    bu tutumu yüzünden aldıgımız telefonların degeri düşüyor
    yeni telefon cıkarınca eskiye destegi kesiyor.
    androidde keza sürekli güncelleme cıkarıyor ve adapte olması senin markanın vicdanına kalmıs.
    desire destekledigi halde güncellemesi kesilecek bi telefon, kaza kudret 2.3 cıkacak ondan sonrası hikaye.
    multitouch'u tam anlamıyla desteklemeyen bi alet.

• Huawei gibi dandik diyebileceğimiz bir firma android cihazlarına en az 2gb bellek koyarken HTC sensation modeline bile 1 gb dahili hafıza koyuyoe anlamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

quote:

quote:

ancak sunu görüyorumki..

tek tek cevap vereyim.

sen ne kadar fanboylukla itham etsende arkadasım fanboy değilim. öyle olsa su an cebimde htc desire olmazdı iphone'u satıp. eleştirilerimde sana göre mantıksız olabilir ama hepsinin dayanağı var ve sende inkar edemiyorsun zaten. htc nin sürekli telefon cıkardıgından herkes sikayetci, en basitinden onu yazdıgımın bir üst mesajına bak, veya sensation baslıgının ilk yorumlarına bak ''yeni telefon cıkarmaya kısıtlama getirseler keşke'' bazında sürüyle yorum görürsün. mübalağa sanatı fanboyların en cok sıgındıgı şeydir zaten, ''benim deyimimle 15 günde 1 telefon cıkarmıyor''muş. ben orda 15 rakamı kullanmısmıyım? nokia ile kıyaslamısmıyım? hayır, ama söylüyorsun kıyaslayayım, nokia ile aynı cacıgı yiyor htc de. n95-n95 8gb- n96 bu 3 modeli düşün şimdi birde desire- desire hd- desire s bunu düşün. benzerliği anlamak cok zor değil inanıyorum yapabilirisn.

sen kabul etmesende htc apple'ın en büyük rakibi demişsin. arkadaşım ne kafası yaşıyorsun sen? ben nerde demişim htc apple a rakip olamaz vs gibi bişey? veya böyle düşünsem niye apple satıp htc alayım? piyasada 3 büyük tel üreticisi var. apple-samsung-htc bu böyledir benim gözümde, keşke itham etmeden önce bi sorsaydın ne düşünüyorum diye.

''geçiğimiz ocak ayında ispanyada 6 cihaz tanıtımı yapıldı , geçtiğimiz ay sensation tanıtıldı ve önümüzdeki ay bir model daha tanıtılacak .'' demişsin. okurken ben yoruldum hala neyin peşindesin. apple kac ürün cıkarıyor aynı süre içinde: 1
    samsung amiral gemisi galaxy yi yılda kac kere yeniliyor? : 1
    saçmalamayı bırak o yuzden.

ön kameraya takarım arkadasım. bu seni zerre ilgilendirmez. tercih meselesi dediin bişey için taktıysam buna neden takıyosunda diyemezsin. 4 sene önce kullandıım n95te ön kamera vardı. htc nin pazarlama stratejisi yüzünden desire sahipleri ön kamera kullanamıyır, neden? cünkü desire s alın diye. sen ihtiyac duymuyor olabilirsin ben duyarım bu kadar basit.

iphone 4 e hatalı üretim diyorsun. evet anten skandalı var alette. bunun bu kadar göz önünde tutulma sebebi adamlar yılda 1 tel ürettiği için bi üst modelle örtbas edemiyorlar. keşke olmasaydı ama var.

gelelim desire'a. bu telefonda skandal bir hata var ama göz önüne getiriliyormu? hayır cünkü 2 ay sonra yeni model cıkar ve kapanır. ne bu acık biliyomusun? apple ın 4 sene önce koydugu multitouch teknolojisini beceremeyen bi telefondur desire. evet bu telefonda multitouch yok. dual touch denilen dandik bi sistem var.

şu videoyu izle:

http://www.youtube.com/watch?v=aLed1SJgGGE

ve şimdi düşün. bu telefon iki parmakla dokundugunda oyunlarda sapıtan bi alet. kaliteli oyunlardada veya spor oyunlarında sol parmagın olduu yerde joystick, sağ parmagın olduu yerde a ve b tuşlarının yer aldıını baz alırsak. simdi sol parmagımızla adamı ilerletirken sağdaki tusa en ufak dokunusta noluyor biliormusun? yönettiğin adam geriye dönüyor veya tavana bakıyor, iki parmakla dokunmayı tam anlamıyla kaldırmıyor yani telefon. ve 2011 yılında hala önce adamı ilerletip durup elimizi cekip diğer elimizde öteki tuşa basıyoruz.

sence ben markayı sadece karalama amaclı bi fanboy olsam, sadece kullananların bilebileceği, yazılarda yer verilmeyen bu sorunu nasıl kesfetmiş olacagım arkadasım?

iki telefonuda kullanmısım, birinden memnun olmamısım ve şikayetlerimi bildiriyorum nedir bunda seni rahatsız eden? üstüne basa basa söylüyorum.

htc 2 aya 1 telefon cıkaran bir firma.
    bu tutumu yüzünden aldıgımız telefonların degeri düşüyor
    yeni telefon cıkarınca eskiye destegi kesiyor.
    androidde keza sürekli güncelleme cıkarıyor ve adapte olması senin markanın vicdanına kalmıs.
    desire destekledigi halde güncellemesi kesilecek bi telefon, kaza kudret 2.3 cıkacak ondan sonrası hikaye.
    multitouch'u tam anlamıyla desteklemeyen bi alet.

vallahi sen bazı yerleri işine geldiği gibi anlamışsın senin anlayışına hayran kaldım .

öncelikle htc devamlı model çıkartıyor demişsin ve örneklerini saymışsın peki bu çıkarttığı telefonların çıkış sürelerini biliyormusun ? her ay mı çıkartıyor ?

htc devamlı telefon çıkartmış olsa kendi internet sitesindeki model sayısı nokianın kadar olurdu yani yılbaşından bu yana 7 resmi sunum yapılmış nokia gibi 80 tane değil

ve iphone diğer markalar gibi model çıkartma yanlısı bir marka değil bunu ben heryerde söylüyorum ve bunu htc ve apple ile kıyaslamıyorum çünkü müşteri kitlesi farklı iki markanın .

iphone anten problemine rapmen hala en iyi markalardan birisi ve appleı bunun için kötülemem asla yapılmış bir hatadan dönülebilir sonuçta .

ben sen kabul etmesende htcnin en büyük rakibi htc diye bir laf kullanmadım bence yazıyı iyi oku bu senin ne kadar tutarsız birisi olduğunu ortaya koyuyor

bahsettiğin bölümde appleın iphone 5 için ortak anlaşmaya gidebileceğini yazdım ve bu markanın htc ile kesin görüşünü söyledim ..şimdi söyle en büyük rakibi sözü nerede geçiyor ?

sonraaa ...senin kameralı telefon alman beni zerre kadar ilgilendrmez ama sende karşındakine hakarete varan bir tavırda bana seni zerre kadar ilgilendirmez tavrını koyamazsın !

madem kameralı telefon almak istedin yada o kadar kameraya meraklısın neden desire aldın diye adama sorarlar ? bunada dersin seni zerre kadar ilgilendirmez diye ama yinede adama sorarlar o kadar kamera arayışından dolayı .

sen kimsin ..fatih sultan mehmetmisin ?

kendi görüşümü söylemem sana çokmu geldi ? tüm yazı boyunca ne diyorum şahsi görüşüm diyorum sana saldırıyorum demiyorum

evet htc desireın belleği diğer markalara göre kötü hatta şarj poblemide var ...bunu heryerde söylüyorum ama ben kafama takmıyorum çünkü kafama takacak zamanım yok

veee.... markayı kötülediğini söylemedim ama fanboy olduğun konusuna ısrar ediyorum iphone konusunda .

son olarak ... benim önceki yazımda bazı bazı sataşmalar olduysa özür diliyorum .

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.