Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
3
Favori
201.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben HTC desire almayı düşünüyorum.
    kullanıcıı olanlar, yada bir dönem kullanmış olanlar artıları ve eksileri şeklinde yorumlarını yazarsa yeni alaaklar için çok faydalı olur.. şimdiden teşekkürler..



  • arkadaşım okadar kişiye özel durumlarki bunlar, forumda hemen hemen her detayı ile ilgili yorum ve farklı bakış açılarından değerlendirmeler bulabilirsin. Her telefonun her kullanıcıya göre iyi veya eksik yönleri vardır. Bence en doğrusu buna senin karar vermen.

    iphone 2g 3g 3gs, htc hd, legent ve desire hepsini kullandim şu ara legent ve desire taşıyorum yanımda, androide çok alıştım 2.1 de oyunlarda bazen takilmalar oluyormuş (ben yaşamadım) ama froyo dan sonra düzeldiğini söylüyorlar. Ama bu demek değilki iphone 4 almayacağım, yeni oyuncağım kısmetse iki haftaya elimde

    hepsinden de çok memnundum kullandığım sürece.
  • şimdiden hayırlı olsun:)

    hani tabi kişiden kişiye göre değişebilir. çok normal zaten buda.
    ben konuyu açarken, aslında desire ileilgili bir başlıkta var ama sadece burada artılar ve eksiler olsun, herkes kendine göre yazsın istedim..
  • bir haftadır htc desire kullanıyorum, dun itibariyle android 2.2 guncellemesini de yaptım, cok hızlandı ve performansı arttı, su ana kadar keske şu da olsaymış diyebilecegim bir eksikliğini göremedim, iphone kullanan cok arkadasim var, amerikada apple store da iphone 4 inceleme sansim oldu, o sırada htc desire almamistim eger stokta olsaydı iphone4 alırdım, oncelikle cok şık desire'dan daha şık duruyor, ekranı gercekten cok guzel, desiredan daha kucuk ama piksel yogunlugu aradaki farkı kapatıyor, ancak sinyal kaybolması durumunu gozlerimle gordum, her ne kadar bi caresi bulunur ya da belki tr'deki sebekelerde problem cıkarmaz onu bilemiyorum. iphone 4 olmadı ama htc desire denk geldi hem de 2 senelik worldwide garantisiyle birlikte.

    ikisi de cok guzel telefon, biri digerinden belirgin üstün degil, ben suna benzetiyorum bi 10 sene önce otomobil piyasasında bu kadar audi yokken farklı olmak isteyenler mercedes ve bmw yerine audi alıyorlardı, bence iphone ile htc desire da böyle, iphone mercedes/bmw gibi, htc ise audi.

    yanliş anlasilmasin htc desire daha iyi demiyorum sadece cok kucuk subjektif farklar var, o da herkese göre degisir.

    iphone4'ü 3-4 aya herkesin elinde goreceksin, (ancak en iyi oldugu icin degil, cok iyi bir pazarlaması oldugu icin) htc desire ise ancak bilenler kullanacak. belkide en buyuk fark bu




  • Dun itibariyle htc desire aldim.. daha once 1 sene kadar 3gs kullanan biri olarak htc gozume nedense cok daha guzel geldi:) simdilik memnunum.. kullanisli güzel bir cihaz.. yalniz 2 sorunum var.. 1) dun acar acmaz 2.2 update i geldi ve indirmeye basladi o anda edge ile ama ben buyuktur sonra indiririm diye cancel ettim.. bir daha da gelmedi.. manuel olarak update kontrolu yaptigimda ise telefonunuz guncel diyor.. buna bir cozum onerisi olan varmi?

    2) kayıtsız aldigim icin simdi bu cihaza pasaport bulmam lazim.
    forumda uzaktan sadece imei isteyerek kayıt ettirdigini soyleyen insanlar var ama bende bu olaya imei klonlamasi yuzunden guvenemiyorum dogrusu
  • Merhaba,

    Ben de bir kaç gün önce HTC desire aldım. Dilini Türkçe yapmak istiyorum. Android marketten morelocale2 diye bir program varmış ama bu programı bulamadım. Normal bilgisayarla bulup bilgisayardan mı telefona yüklemek gerekiyor. Yoksa direk telefondan mı bağlanarak indirmek gerekiyor. Ancak telefonumda da internet yok. Nasıl yapacağım? Yardım ederseniz çok sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsomania

    Merhaba,

    Ben de bir kaç gün önce HTC desire aldım. Dilini Türkçe yapmak istiyorum. Android marketten morelocale2 diye bir program varmış ama bu programı bulamadım. Normal bilgisayarla bulup bilgisayardan mı telefona yüklemek gerekiyor. Yoksa direk telefondan mı bağlanarak indirmek gerekiyor. Ancak telefonumda da internet yok. Nasıl yapacağım? Yardım ederseniz çok sevinirim...


    Önce telefonda şu ayarı yapın; settings/applications' a girin. Unknown sources' i seçili duruma getirin. (Bu ayarı yapmaktaki amaç market haricindeki uygulamaları telefona kurabilmek için).

    MORELOCALE2 PROGRAMININ KURULMASI:
    1- Bilgisayara HTC SYNC programını kurun. HTC SYNC için Link ........>http://94.136.51.200/download/Driver/%5CHTC%20Legend%5CHTCSync.exe
    2- Telefonu USB kablosu ile bilgisayara HTC SYNC modunda bağlayın. Biraz bekleyin; bilgisayar telefonu tanısın.
    3- Morelocale2' yi aşağıdaki linkten indirin. Linkten indirdiğiniz klasörü winrar ile açın. Klasörün içindeki .apk uzantılı dosyayı bilgisayarda çift tıklayın.

    http://rapid--------------share.com/files/411604605/morelocale2.rar
    (Linke girmeden önce ------------------ leri silin).

    Kurulum bittikten sonra USB kablosunu çıkarın.
    Telefonda; settings/language-keybord' a girerek Türkçe dili seçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Ağustos 2010; 19:35:38 >




  • bir desire kullanicisi olarak androidden sasma derim
  • arkadaşlar merhaba

    bir iki hafta içinde amerikadan telefon getirteceğim ama htc desire istiyordum oda yokmuş abd de. incredible varmış sizce incredible alayım mı daha doğrusu alan varsa kontratsız nereden alabilirim?

    desire ile incredible arasındaki farklar nelerdir?

    iphone 4 ile bu iki telefonu karşılaştırırsanız sizcede incredible daha mı mantıklı?
  • akay635 Merhaba;

    Cevabın için çok teşekkür ederim. Mesajını şimdi okuyabildim. Eve gidince hemen deneyeceğim.

    Tekrar teşekkürler...
  • bu konu neden guncellenmiyor anlayamadim..bence DESIRE kullanicilari daha fazla ziyaret etmeli..onlarin tecrubelerine ihtiyacimiz var..
  • arkadaslar ben yurtdısından gittigidiyor vasıtasıyla aldım, ama alet kayıtsız, kaydettirme ile ilgili nasıl bir çözüm bulabilirim acaba, pasaportum yok zira.

    artı acaba acele mi ettim yurtdısından değil de türkiye ye gelince yine yakın mı olur fiyatı ben 1040 tl ye aldım tr ye geldiğinde kaç para civarında olur 1400 falansa iyi de cok yakın olursa hata mı ettim beklememekle acaba diye düşündüm.

    bir de aleti alınca ilk olarak 2.2 güncellemesini yapayım değil mi, sanırım onu da driverı vasıtasıyla güncelleyebilecem internetten direk değil mi? ;

    kısaca teli elime aldıktan sonra yapmamı tavsiye ettiğiniz ilk işleri yazarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bansheennfs

    arkadaslar ben yurtdısından gittigidiyor vasıtasıyla aldım, ama alet kayıtsız, kaydettirme ile ilgili nasıl bir çözüm bulabilirim acaba, pasaportum yok zira.

    artı acaba acele mi ettim yurtdısından değil de türkiye ye gelince yine yakın mı olur fiyatı ben 1040 tl ye aldım tr ye geldiğinde kaç para civarında olur 1400 falansa iyi de cok yakın olursa hata mı ettim beklememekle acaba diye düşündüm.

    bir de aleti alınca ilk olarak 2.2 güncellemesini yapayım değil mi, sanırım onu da driverı vasıtasıyla güncelleyebilecem internetten direk değil mi? ;

    kısaca teli elime aldıktan sonra yapmamı tavsiye ettiğiniz ilk işleri yazarsanız sevinirim.


    Kayıt için pasaport bulman gerekecek. Forumda pasaport hakkını satanlar vardı bir ara; onlarla temasa geçebilirsin. Bulunduğun şehirdeki telefonculara danışırsan pasaport bulma konusunda yardımcı olabilirler. Akrabalara, komşulara vs. sormakta fayda var; belki onlardan bulabilirsin pasaportu.

    Kesin olmamakla birlikte Desire' nin Türkiye' ye eylül ayında geleceği söyleniyor. Fiyatı ne olur; kestirmek zor fakat tahminime göre 1100-1300 TL arasında olabilir.
    Türkiye' ye gelmesini beklemeyip yurtdışı cihaz almakla iyi mi ettin kötü mü ettin bilemiyorum artık. Ben de yurtdışı Desire almıştım. Yurtdışı cihazlar fiyat olarak garantili cihazlardan hesaplı oluyor fakat garantili olmamaları işin riskli tarafı.

    2.2 Yazılımı sadece Avrupa cihazları için çıktı. Almış olduğun cihaz Avrupa cihazı değilse veya operatör cihazı ise 2.2' yi yükleyemezsin. Bu durumda Avrupa harici cihazlar ve operatör cihazları için 2.2 yazılımının çıkmasını beklemek gerekiyor.
    2.2 Yazılımı telefondan wi-fi ile kurulabilir (bilgisayara, USB kablosuna falan gerek yok).

    Telefonu aldıktan sonra ilk etapta Türkçe dil yüklenebilir. Ayrıca Markete girerek istediğin uygulamaları kurabilirsin.




  • bu telefon cidden türkiye piyasasına giriş yapıcak dimi bende samsung galaxy s in 1500 tl gibi uçuk bi rakamdan satışa çıkmasından sonra htc desire almaya karar verdim.çünkü galaxy s o malzeme kalitesizliğiyle 1200 tl den yukarısını haketmiyor.en azından htc desire malzeme olarak kalite diyorlar.1200 tl ona verir alırım .
  • Almayı dusunenlere yol gostermek amacıyla ıphone 3gs kullandıktan sonra once samsung galaxy s dusunup sonra son anda karar degısıklıgıyle desıre aldım ve ıyıkıde almısım..mukemmel bır telefon...cok memnunum.
    almayı dusunenler tereddut etmesın benceçç
  • HTC DESİRE almak istiyorum ama PUSH MAİL VARMI YOKMU bilgi alabilirmiyim
  • Merhabalar sonunda bugün telefonuma kavuştum.
    İnanılmaz bir alet, renkler ekranın boyutu, çözünürlük kalitesi, kamerası hepsi harika gözüküyor ki daha pek çok şeyi kurcalamadım bile, öncelikle akşam eve gidince 2.2 sürümüne güncellemeyi deneyip ondan sonra kuracam tüm appları.

    Telefonu kullanmadan önce şarj etmek mi, yoksa akşama kadar içinde olan o az şarjla takılayım, akşam eve gidince 3 saatlik şarjını yapsam olur mu, şu an açtım kullanıyorum pil için bir sorun yaratır mı?

    Bende alet şu anda 2.1 sürümünde bunu 2.2 ye update etmek için ne yapmam lazım ? Kutudan herhangi bir cd falan çıkmadı bilgisayara kurulacak herhangi bir programı yok mu acaba bu aletin? Update, veri transferi, program kurma gibi şeyler için..
    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bansheennfs -- 21 Ağustos 2010; 16:48:31 >
  • @bansheennnfs, Microsoft işletim sistemi kullanıyor isen bilgisayarında HTC'nin sitesine gidip Desire ile uyumlu PC iletişim uygulamasını edinmen gerekmekte.
  • htc sync diye bir program
  • Merhaba

    şu an da kullandıgım htc desire ile 3G hizmetini kullanamıyorum

    turkcelli aradım müşteri hizmetlerinden bana APN ayarları yaptırdı kaydettirdi, sonrasında tekrardan bir aç kapa yaptım aleti ama nafile, wifi dışında internete bağlanamıyorum.

    ne ayar yapmam gerekir telefona, acil yardım edebilirseniz sevinirim, yarın internet lazım olacak zira.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.