Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
202.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbette haklısın, ben sadece kontratsız fiyatı daha da düşük olması gerektiğini düşünmüştüm.
    Güle güle kullan arkadaşım.

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

@gokmay

kontratsız fiyat buymuş yine taksitli olarak aynı fiyata alabiliyordum fakat elimde hazır para varken direk aldım
  • arka planda calısan uygulamarı nasıl kapayabılırım?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de vodafone dan dün aldım desire ımı ve cidden çok memnun kaldım. Açıkcası htc ler hakkında çok fazla bilgim yoktu ve ip4 almayı düşünüyordum. Ama baktım ki ip4 seneye de zor gelicek gibi, o nedenle desire alternatifine yöneldim ve iyikide almışım diyorum. Ekran hassasiyeti mükemmel diyebilirim. Nette surf yaparken hiçbir kasılmayla karşılaşmadım, gayet akıcı gidiyo pencereler. Tabi bunun yanı sıra flash destegide büyük bi artı diye düşünüyorum. Her ne kadar android markete erişemesekte bu problemin kısa süre içerisinde halledileceğine inanıyorum. Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
  • kullanan arkadaşlar desire'nin ses performansı nasıl? Yani radyo yada mp3 dinlerken kulaklıktan çıkan ses kalite ve ses seviyesi olarak tatmin edici düzeyde mi?
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 6 Aralık 2010; 23:44:53 >
  • Arkadaşlar HTC de uzman arkadaşlara sorum olacak. Diyelim ki mail geldi. Bunu mesajla cevapla seçeneği var mı? Ya da gelen mesaja mail yoluyla yanıtla diyebiliyor muyuz? Tersi yani.. Doğal olarak rehberde mail adresine kayıtlı cep numarası olduğunu varsayıyoruz... Bir de ekranı çabuk çizilecek gibi duruyor mu? Sağlam mı kasası.
  • @ahmet-79
    ses performansı olarak onceden iphone kullanan biri olarak kulaklıkla iphone kadar kaliteli olmadıgını soyleyebılırım ama düşük seviye bişeyde değil tatminkar hoparlorleri için yine çok iyi diyemeyiz iphone gibi fazla ses vermiyor 5800 da kullanmıştim zamanında yani onun gibi degil

@mandrake
    mail olayı icin birşey diyemeyeceğim ekran olayına gelince ekran bu bazı sürtünmelere bağlı olarak cizilebilir tabiki ben sahibinden den silikon kılıf ve ekran koruyucu siparis ettim cihazı herzaman sıfır ayarında kullanmak 2. elden satarken fiyatını düşürmemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

kullanan arkadaşlar desire'nin ses performansı nasıl? Yani radyo yada mp3 dinlerken kulaklıktan çıkan ses kalite ve ses seviyesi olarak tatmin edici düzeyde mi?
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

ses performanısı kendi kulaklığı ile pek iyi değil ama farklı kulaklıklarla ekolayzer olmamasınada rağmen gerçekten güzel ses seviyeside iyi, radyoyu pek beğenmedim çok fazla incelemedim ama radyo çekimi biraz zayıf geldi bana ayrıca radyo ses kaliteside kötü olmamasına rağmen çok iyi değil ortalama bir radyo kalitesi diyebilirim,
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Şu an 5800 xm kullanıyorum ve eğer yeni bir tel alacaksam bunun 5800 xm'den daha iyi bir ses perormansına sahip olmasını istiyordum, Sanırım Desire bu isteğimi karaşılayamıyor:(
  • benim sormak istediğim şu vodafone htc desire alıp root yaparsak daha sonraki güncellemelerin gelmemesi gibi bir durum olur mu?
  • ses kalitesi çok iyi cidden, tabi kişiden kişiye bu kanı değişebilir ama birçok cihazı deniyen biri olarak konusuyorum; memnun kaldım...yalnız radyo iyi çekmiyo :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: furina

benim sormak istediğim şu vodafone htc desire alıp root yaparsak daha sonraki güncellemelerin gelmemesi gibi bir durum olur mu?

Root edilmiş cihazlar OTA güncellemelerini alamazsınız, çünkü o yolla gelen güncellemeler unroot versyonlar içindir. Ama kendiniz manuel olarak custom rom yükleyerek güncel sürümlere erişebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: nassair

ses kalitesi çok iyi cidden, tabi kişiden kişiye bu kanı değişebilir ama birçok cihazı deniyen biri olarak konusuyorum; memnun kaldım...yalnız radyo iyi çekmiyo :/

Cihazın hoparlör ses kalitesi oldukça yetersiz. kısık sesle dinlersiniz olur da sesi yükseltince bir telefon için bile yetersiz ama kulaklıkla yada 3.5 çıkışında bağlanan bir ses sistemiyle oldukça tatmin edici. Yani aslında cihazın ses kalitesi iyi ama hoparlör dandik.

• custom rom yükleyince htc sense kaybolur mu?
  • quote:

@ahmet-79
    ses performansı olarak onceden iphone kullanan biri olarak kulaklıkla iphone kadar kaliteli olmadıgını soyleyebılırım ama düşük seviye bişeyde değil tatminkar hoparlorleri için yine çok iyi diyemeyiz iphone gibi fazla ses vermiyor 5800 da kullanmıştim zamanında yani onun gibi degil

@mandrake
    mail olayı icin birşey diyemeyeceğim ekran olayına gelince ekran bu bazı sürtünmelere bağlı olarak cizilebilir tabiki ben sahibinden den silikon kılıf ve ekran koruyucu siparis ettim cihazı herzaman sıfır ayarında kullanmak 2. elden satarken fiyatını düşürmemek için.

Kesinlikle katılmıyorum. İphone'un müzik performansı desire'n yanında kesinlikle solda sıfır kalır.Tabii kulaklık çıkışını karşılaştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helaxes -- 7 Aralık 2010; 16:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanaysubar

Arkadaşlar aranızda iphone 3gs kullanıp daha sonra desire a geçen varmı .. ?

ben bugun ldım 2 cihazda elimde htc hız olarak süper makina ucuyoo ekran hassasiyeti güzel iphone da cam a dokunuyor hissi varken bunda plastik yüzey hissed,yorsun yeni uygulamalar yukleyince iphonu aramam sanırım 2 sinide satılığa cıkarttım artık hangisi satılırsa kalanı kullanacam...
  • arkadaşımız stok kulaklıklar ilemi incelemis bilemiyorum ama ben bugun 3gs ve desire da creative in ep630i modeliyle aynı yerden indirilmis 3-5 farklı kategorıde sarkı dinledim iki telefondada kesin olarak iphone un kulaklık sesi daha iyi diyebilirim iphone sonucta icinde bir ipod barındırıyor ve ekolayzırı var ama herkesin yorumu baskadır arkadasın yorumuna saygı duyuyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

quote:

@ahmet-79

@mandrake

Kesinlikle katılmıyorum. İphone'un müzik performansı desire'n yanında kesinlikle solda sıfır kalır.Tabii kulaklık çıkışını karşılaştırıyorum.

• selamlar.. Tayland'tan HTC desire alma şansım oluştu..peki, telefonunun orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?
    malum tayland'ya herşeyin sahtesinden çok var...cihazın kapalı ve açmaya izin vermeyeceklerini düşünün, üstünde yada kapağında vs bir yerden bunu KESİN olarak anlamanın bir yolu var mıdır?
    bir de tayland'dan alınanlar sim-free değil mi? ve son olarak tayland fiyatını bilen var mı?

ve ilginç bir video, cihazı ısındığı için korkan varsa bence hiç korkmasınlar:http://www.youtube.com/watch?v=Gm0AkFUYpLQ
  • Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 1 haftadır ben de aranızdayım. Vodafondan kontratsız aldığım telefonumdan çok memnunum. Uzun süredir SE 990i kullanıyordum. Şimdi Android'e yaptığım sıçramayla afalladım biraz :) ama yavaş yavaş alışıyorum.

2 sorunum var.

1.si telefonumu aldığımda programlar içinde gördüğüm Navigasyon uygulaması. Bunu bir türlü açamadım. Her deneyişimde ekranda ''Gezinme özelliğinin uygunluğu denetleniyor'' ibaresi yer alıyor. ne kadar beklesemde değişmiyor. Acaba bu Navigasyon uygulaması aktif değil mi telefonlarımızda? Eğer aktif değilse hangi navigasyon programını nereden yükleyebilirim telefonuma.

2. sorunum da hızla büyüdüğü söylenen Android Uygulamaları Arşivi'ne Android Market haricinde ulaşabileceğimiz güvenilir bir yer yok mu. Google üzerinden rastgele yaptığım aramalarımda birkaç sitenin forum sayfalarında yer alan 3-5 uygulamadan fazlasını bulamadım.

Bu sorunlarımdan Navigasyon benim için çok daha önemli. Zira bu telefonu alışımdaki önemli nedenlerden biri güzel bir navigasyon cihazına da sahip olabileceğimi düşünmemdi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim . . .

• @ümit12

2. sorun icin google a applanet yaz .apk uzantılı uygulamayı bilgisayarına indir htcsync aracılıgıyla telefonuna kur ordan uygulamaları ındırebılırsın
  • http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-cihazininz-icin-turkce-navigasyon-ndrive?page=10

linkten programı ındır,ındırdıgın dosya ıcınde kurulumu anlatan turkce bır belge cıkıcak,onda ne yazıyorsa yap,mukemmel calısıyor.turkce konusuyor:)
    google a applanet ve slideme yaz.cıkan adreslere gıdıp slideme uygulamasını ve applanet i kur.market gereksız bunlar varken.

quote:

Orijinalden alıntı: ümit12

Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 1 haftadır ben de aranızdayım. Vodafondan kontratsız aldığım telefonumdan çok memnunum. Uzun süredir SE 990i kullanıyordum. Şimdi Android'e yaptığım sıçramayla afalladım biraz :) ama yavaş yavaş alışıyorum.

2 sorunum var.

1.si telefonumu aldığımda programlar içinde gördüğüm Navigasyon uygulaması. Bunu bir türlü açamadım. Her deneyişimde ekranda ''Gezinme özelliğinin uygunluğu denetleniyor'' ibaresi yer alıyor. ne kadar beklesemde değişmiyor. Acaba bu Navigasyon uygulaması aktif değil mi telefonlarımızda? Eğer aktif değilse hangi navigasyon programını nereden yükleyebilirim telefonuma.

2. sorunum da hızla büyüdüğü söylenen Android Uygulamaları Arşivi'ne Android Market haricinde ulaşabileceğimiz güvenilir bir yer yok mu. Google üzerinden rastgele yaptığım aramalarımda birkaç sitenin forum sayfalarında yer alan 3-5 uygulamadan fazlasını bulamadım.

Bu sorunlarımdan Navigasyon benim için çok daha önemli. Zira bu telefonu alışımdaki önemli nedenlerden biri güzel bir navigasyon cihazına da sahip olabileceğimi düşünmemdi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim . . .

• Arkadaşlar Vodafone ye gittim. Hepsiburada'da 1150 lira fiyat varken bayi fiyati saçma geldi.
    Bu gece hepsiburada dan alacak. Ama birtakım sorularım da yok değil.
    Şimdi hafıza kartsız kullandığımda telefon geçici internet dosyalarını nerede saklayacak?
    512 mb rom android 3.0 ı kaldırabilecek mi?
    Ayrı bir grafik hızlandırıcısının olmayışı ileride oyunlarda kasmalara neden olmasın?

Sorular uzun ömürlü sorular. Ama her an telefon alabilecek bütçede değilim. Bir pda alacağım ve en az 3,5-4 yıl kullanacağım. O telefon yukarıda saydığım 3 faktör tarafından HTC Desire olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.