Şimdi Ara

HTC Desire Eye ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel görüntüler aldık demişsiniz. Baktım ama bulamadım bütün fotoğraflar kayık çıkmış...

• Bence güzel telefon. Bataryası düşük olsa da dikkat çekici.

• Çerçeveler dile gelecek gibi
  • Kaç mm bu telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 ip6 ip6+ karsinida sansi nedirki sahsen htc one max 2 yi bekliyordum
  • Ses ve görüntü iyi

• Ekran boyutu ve pil olmamış yine.

Fiyat uçuk olacak kesin.

Özçekim sevenler için aranan telefon.
  • adamlar "ultrapixel" adı altında öyle bir saçmalığa bulaştılar ki, ne yapacaklarını şaşırdılar
  • Devrim yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş.htc kullanıcıların eleştirilerini dikkate almış ve ilk defa kameraya önem veriyor .pil hariç güzel telefon olmuş.umarım htc one m9 içinde bu şekilde bir ön arka kamera ,su geçirmezlik,ve kapasite tuşlarında işlem yapar.htc one m9 süper gelicek anlaşılan.

• Selfie modası geçti, çok tutmaz bu telefon, işe bak yahu Oscar töreninde çekilen bir fotoğraf koskoca firmaların üretimini bile etkiliyor, çok ilginç bir yer oldu bu dünya :)

• İçerikleriniz kaliteli olmasa yüzüne bakılacak site değilsinizde neyse......
    edit:kapatma seçeneği olmayan yüksek sesli reklamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 9 Ekim 2014; 20:40:40 >
  • Merhaba Mesut,

Iki sorum olacak. Birincisi; kullanilan malzame One X ve One X+'taki gibi polikarbonat mi? O hissiyati veriyor mu? Ikincisi ise; inceledigin modeldeki renk kirmizi mi yoksa turuncu mu? Videodan tam olarak algilayamadim.

Inceleme icin tesekkurler ;)
  • Htc m8e sabah 4.4.4 surum ve eye guncellemesi geldi turkcelden aldgm cihaz,ama bi haberi bile yapilmiyor

• harika görünüyor ilgimi çekti inceleme için teşekkürler.

• 3000 mah batarya olsaydı belki ama...

• M8'in en büyük özelliği metal kasalı olması. Bu telefonda öyle birşey yok ama tasarım gayet güzel hoşuma gitti. Kamerası tabiki M8'e göre gayet iyi. Ama yinede neredeyse aynı telefon.

Edit: Birde su geçirmez özelliği var tabi onu unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank. -- 9 Ekim 2014; 23:26:40 >
  • İnşallah m9'da kapasitif tuşlara tekrar döner. Dönmeyeceksen de HTC logosunu kaldır arkadaş. Millet aynı kasaya 5.5 ekran sığdırıyor neredeyse.

• Bayanların ilgisini çekeceğini söylemişisniz ama tam tersi mesut bey :) çözünürlük arttıkça yüzdeki kusurlar daha da belli olacağından, artık uygulamalarla bile kapatılamayacak çözünürlükteki sivilcelerden hiçbir bayan hoşnut olmayacaktır :)

• Fiyatı neolur acaba.Alınası bir telefon olmuş.
    Ammmma htc Türkiye bunu 2000 den aşağı satmaz gibi geliyor. E o zaman yere batsın sizin Megapikselin deriz herhalde.
    Bide 12 +12 adamlar 24 mp acımamışlar.
    M8 de 4ultra süperpixel kullanırken aklınız nerdeydi acaba.
    m9 da demekki mpixele dönecekler. 13 14 önede en az bi 8mp koyarlar gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.