Şimdi Ara

HTC Desire Eye ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC'nin New York'da düzenlediği lansmanda sizler için 13MP özçekim kamerası ile dikkatleri üzerine çeken HTC Desire Eye modelini inceledik. Hem arkasında hem de ön yüzünde otomatik netleme özelliğine sahip F2.0 lensli 13MP kamera yer alan Desire Eye, her iki yüzünde de yer alan renk tonlamalı çift ledli flaşıyla da fark yaratıyor.

Desire dendiğinde kullanıcıların aklına orta sınıf telefon modelleri geliyor olsa da Desire Eye modeli, Snapdragon 801 işlemcisi, 2GB belleği, hem arkasında hem de ön yüzünde yer alan 13MP çift ledli flaşı ve suya toza dayanıklı yapısıyla aslen M8 modeline kardeşlik ediyor diyebiliriz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    HTC Desire Eye New York
    HTC Desire Eye New York
    HTC Desire Eye New York
    HTC Desire Eye New York
    HTC Desire Eye New York

BoomSound ve BlinkFeed gibi HTC ile özdeşleşmiş özelliklerin de devam ettiği model 2000TL altında yer alacak fiyatıyla Sony'nin Xperia Z ailesine ciddi rakip olacak denebilir.

HTC Desire Eye'ın kafalarda soru işareti bırakan tek donanımsal özelliği ise 2400mAh bataryası. Cihaz elimize ulaştıktan ve detaylı testlerini yaptıktan sonra konuşmak daha doğru olacaktır fakat 5.2" Full HD ekran ve diğer yetenekleri düşünüldüğünde bir günlük ağır kullanıma dayanabilecekken 2. gün mutlaka şarj desteği isteyecektir diye düşünüyoruz. 

• fiyatını çok merak ediyorum m8 gibi olmaz inşallah
  • Bence htc aynı kameralara sahip bütçe dostu sd410 lu hd ekranlı 2 gb ramli bir model daha piyasaya sürmeli.

Bu modeli piyasaya sürerek ultrapikseli eleştirenlere "Ultrapiksele az dersiniz ha alın size her iki tarafta 13 er mp kamera hadi eleştirin hadi " demiş oldular.
    Kızdırmayın htc yi yanlara da kamera koyarlar.

Elinize sağlık abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr1907 -- 9 Ekim 2014; 3:03:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

Bence htc aynı kameralara sahip bütçe dostu sd410 lu hd ekranlı 2 gb ramli bir model daha piyasaya sürmeli.

Bu modeli piyasaya sürerek ultrapikseli eleştirenlere "Ultrapiksele az dersiniz ha alın size her iki tarafta 13 er mp kamera hadi eleştirin hadi " demiş oldular.
    Kızdırmayın htc yi yanlara da kamera koyarlar.

Elinize sağlık abi.

Yakında htc kameralı kılıf çıkarır o kadar eleştiri geldi ki ultra Pixele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrapixellere ne oldu hacı
  • şu telefona sanal tuş yerine normal tuşları koyna ne olurdu :S

Ayrıca m8 deki heyecanı yine yaşıyor mesut reyiz :D yeni bir teknoloji gürünce ayrı bir neşe geliyor adama :D bu da beni gülümsetiyor.Sağ ol reyiz iyi ki varsın

• su htcnin ultrapixel diye söyleyip söyleyip simdi 13mp ye geçmesini apple yapsa bir araba laf yerdi tukurdugunu yaladı diye özellikle Mesut Çevik samimiyetten dem vururdu
    htc nin eksiklerine bakacak olursak sanal tus hiç olmuyor m7deki kapasitif tusları geri gelmesi lazım ayrıca sense arayuzunde menunun yukarda asagı değilde soldan saga akması daha hoş olur
    android dunyasının en iyi arayuzudur sense 6.0
    bir ios kullanıcısı olarak iphone kullanmasaydım kesinlikle htc kullanırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1080p @60fps yok, 4k yok, snapdragon801'e rağmen orta seviye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooodbooo

su htcnin ultrapixel diye söyleyip söyleyip simdi 13mp ye geçmesini apple yapsa bir araba laf yerdi tukurdugunu yaladı diye özellikle Mesut Çevik samimiyetten dem vururdu
    htc nin eksiklerine bakacak olursak sanal tus hiç olmuyor m7deki kapasitif tusları geri gelmesi lazım ayrıca sense arayuzunde menunun yukarda asagı değilde soldan saga akması daha hoş olur

Kapasitif tuş kullanılmamasının sebebini ben android l sürümünün 6-7 ay sonra çıkacak olması olarak görüyorum çünkü o sürüm geldiğinde o tuşların şekilleri de değişecek bence en akıllıcası sanal tuş kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: ooodbooo

su htcnin ultrapixel diye söyleyip söyleyip simdi 13mp ye geçmesini apple yapsa bir araba laf yerdi tukurdugunu yaladı diye özellikle Mesut Çevik samimiyetten dem vururdu

M9 da belki devam ettirirler up olayını bu modelin tek farkı ön kamerası yoksa rakipleri 13 mp yi geçeli çok oluyor.

• buralarda bi ultrapiksel olacaktı ama bulamadım

• En çok merak ettiğimiz şu. M7'nin arka kamerasımı yoksa desire eyenin mi?

• Dede Korkut'taki Tepegöze benzemiş.
  • SD kart girişi var mı ?

• Gene HTC ve onun fantazik kameraları.

• mesut çevik bile şüphe etmiş sesim iyi gelmeyebilir diye ama yine ses kayıt aşamasında kalite ortaya konmuş..

• mesut bey teşekkürler ama kusura da bakmayın htc nin ön kamerası sizin yayın yaptığınız kameradan daha iyi hem ses hem görüntü.

• Bayan ne demektir arkadaş, bayan diye bir cinsiyet mi var ?

• o çerçeve alt taraftaki kocaman alan cihazı öldürüyor...

• Tasarımını beğenmedim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.