Şimdi Ara

HTC'Den İphone'a?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slmlar yaklaşık 5 aydır HTC Touch Diamond kullanıyorum..bundan öncede hep windows mobile'lı pda'lar kullandım..htc'den memnunum ama sık telefon değiştiren biriyim o yüzden iphone alayım bari bu seferde dedim..çnkü telefoncuda çalışırken kullanmıştım bir çok eksisine rağmen kullanımı gayet zevkli bir cihaz.ztn benm kullanacağım özellikler yeterince var iphone'da.şimdi sorum şudur..htc'yi 700-800'e satıp 2.el iphone alıcam..fkt bir sürü soru var kafamda..yok ışık sızması yok ölü piksel yok o yok bu...acaba diyorum iphone 2Gmi alsam çoğu insan evet dicek belki ama oda yaklaşık 1 yıldır fln kullanışmış iphone 2G'nin pil ömrü konularında şüphelerim var..veya işte ilanlar görüyorum 1 aylık iphone3g fln diye acaba onlar yeni parti gelen cihazlarmıdır yani ölü piksel, ışık sızması sorunları varmıdır, yokmudur?ne yapsam ne etsem kafam çok karışık valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 3 Şubat 2009; 12:22:45 >

• Garantili alırsan ölü piksel gibi sorunlarda cihazı değiştiriyorlar diye biliyorum.
  • garantili almaya bak işte ne güzel ve ölü piksel olsun diye dua et.
    en azından sıfır bir cihaz alırsın değişimden
    aksi takdirde telefon temizse zaten problem yok
  • 2g hakkında ne diyosunuz peki yarklaşık yrm yada 1 senedir kullanılmış bir 2g alsam sarj olayı fln nasıldır pil bitmişmidir
  • eskisi kadar sağlam değildir ama kullanılmayacak kadar da kötü olmadığını düşünüyorum. pil performansından memnun kalmazsan da değiştirirsin ama toplam 80-90 ytlyi bulur söleeyim

iphoneda belirli kullanımdan sonra pil bitiyor ve değişmesi gerekiyor diye biliyorum çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 3 Şubat 2009; 12:52:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kby

eskisi kadar sağlam değildir ama kullanılmayacak kadar da kötü olmadığını düşünüyorum. pil performansından memnun kalmazsan da değiştirirsin ama toplam 80-90 ytlyi bulur söleeyim

iphoneda belirli kullanımdan sonra pil bitiyor ve değişmesi gerekiyor diye biliyorum çünkü..

Her elektronik aletteki gibi piller nasıl bitiyorsa,iPhone'da da öyle bitiyor..
  • zaten netten okudugum kadariyla isik zizmasi olmayan bi 3 g bulmak zor nerdeyse bende 2 g vardi onuda alali fazla olmadi 1 AY KADAR onda isik sizmasi yok bir hafta once iphondan memnun kaldim ve 3 g aldim bitanede ama onda isik sizmasi var gerci sadece karanlik ortamda belli oluyor oda bence pek okadar rahatsiz edici deyil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haydaaa kafam karıştı şimdi..ışık sızması olmayan 3g bulmak zor ise(yeni gelen partilerdemi öyle)..satarım 800ye htc'yi alırım 600'e 2g artan paraylada orjinal pilini değiştiririm olur biter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 3 Şubat 2009; 16:05:15 >
  • hömmm
  • İphone 3G al
  • yukarıda saydığım maddeler dahilinde neden 3g veya 2g seçmem gerektiğini birisi yazabilirmi..şu ışık sızması olayı fıttırtıyor açıkçası beni tertemiz diamond'umu satıp ışık sızmalı iphone alamam yane
  • Cihazı kart takmadan açıp bakamıyormusun bayide? Bir zaman HP PDA alırken bu tür bir test yapmıştım engellememişlerdi Teknosa'da.
  • Ben 2g'yi ilk çıktığı zaman amerika'dan arkadaşıma getirttim ve o gün bu gün sorunsuz kullanmaktayım ne ölü piksel ne ışık sızması ne bir çizik olmadı...
    3g'ler, 2g'ler kadar sağlam değil bence ! 2g'ler daha sağlam, telefonu hiç elimden düşürmeyen biriyim heleki bu zamana kadar en uzun kullandığım iphone oldu diyebilirim ve daha çoook uzun zaman kullanırım diye düşünüyorum hergün başka bir oyun,uygulama yardımcı eklenti ve programlar çıkmakta elinden hiç bıkmıyorsun bu kadar yoğun kullanmama rağmen pil sorunundan dolayı fazla bir sorun yaşamadım diyebilirim en azından bana yetiyor yani bir gün, bir fiil kullanıp günlük şarj ediyorum sorun yok, fakat sadece telefonu özelliğini kullanıcaksam, şu an bile en az dört gün şarjı dayanıyor yani şarjına fazla takılmıyorum.
    iphone'nu olan biri kesilikle bilgisayar kullanmayı bilecekki iphone'dan zevk alsın çünkü iphone bilgisayar kullanmayı gerekli kılan bir alet, neyse iphone'nu anlatmakla bitecek gibi bir alet değil gerisi size kalmış isteyen istediğini alır kullanır bu iş tamamen kişisel bir lüks elktr'de bu işin sonu yok kişi önce amacına yönelik kendine yetecek en iyi bulduğunu almalı ki o aldığı onun için en iyi elktr alet olsun bence bu kadar sanırım fazla açıklamaya gerek yok...
    Kalın sağlıcakla.

• quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Cihazı kart takmadan açıp bakamıyormusun bayide? Bir zaman HP PDA alırken bu tür bir test yapmıştım engellememişlerdi Teknosa'da.

yahu 2g'De alsam 3g'de alsam ikinci el alıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

Slmlar yaklaşık 5 aydır HTC Touch Diamond kullanıyorum..bundan öncede hep windows mobile'lı pda'lar kullandım..htc'den memnunum ama sık telefon değiştiren biriyim o yüzden iphone alayım bari bu seferde dedim..çnkü telefoncuda çalışırken kullanmıştım bir çok eksisine rağmen kullanımı gayet zevkli bir cihaz.ztn benm kullanacağım özellikler yeterince var iphone'da.şimdi sorum şudur..htc'yi 700-800'e satıp 2.el iphone alıcam..fkt bir sürü soru var kafamda..yok ışık sızması yok ölü piksel yok o yok bu...acaba diyorum iphone 2Gmi alsam çoğu insan evet dicek belki ama oda yaklaşık 1 yıldır fln kullanışmış iphone 2G'nin pil ömrü konularında şüphelerim var..veya işte ilanlar görüyorum 1 aylık iphone3g fln diye acaba onlar yeni parti gelen cihazlarmıdır yani ölü piksel, ışık sızması sorunları varmıdır, yokmudur?ne yapsam ne etsem kafam çok karışık valla

Kullanım olarak nasıl htc?

• valla mpx200, asus p525 ve htc touch diamond kullandım(kullanıyorum hala) touchflo 3d çok kolaylaştırıyor kullanımı..windows mobile 6.1'in sıkıcı arayüzüne karşılıksa bir çok avantajı var ztn..kullanım olarak son romda çok hızlandı..iphone almak istememin nedeni ise müzik ve filmler..internet okdr önemli diil aslında bnm için..sonuçta htc'deki opera'Da gayet güzel bence..film olayına gelirsek..aslında htcnin ekranı daha iyi vga çözünürlüğe sahip..fakat kçk..iphone'nun ise büyük ama çözünürlüğü hty'ye göre kçk...fakat iphone gördüm çoğu kez kalite farkı yok yane htc ile görüntüde..asıl ipod olması iyi ses fln olayı güzel..htcde ses olayı olmamış biraz..

neyse 2gmi alıp pilmi yenilesem yoska direk 3gmi alsam :D
  • 3g al makul bir müşteri 2.el bölümünde bulabilirsin heralde.
  • iyi aldım 3g diyelim uğraşmakta istemiyorumki yok ölü piksel yok ışık sızması fln...2g alsam uğraşmıcağımda kesin yane (TAbi burda denilenlere göre)
  • ışık sızması problem edilecek bir durum değil. ben aldıgımdan beri var sadece geceleri metal şeritle ekran arasında açıklık varmış gibi hafiften bi ışık geliyo ama rahatsız edici bi durum değil.

iphone ister 2g olsun ister 3g olsun kullanması çok keyifli şiddetle almanı tavsiye ederim ben tr ye geldği gün almıştım hala aldıgım gün heyecanındayım
  • ışık sızması problem değil dmişsiniz ama kimileri içine toz kaçabilir diye endişe etmişler..e bu bence büyük bir problem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.