Şimdi Ara

HTC ChaCha Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dayanmıyor. 3 te şarjdan çıkarıyorum 8 de bitiyor bu ne Allah aşkına bi çözüm önerin sıfır telefondan soğudum ya bi de klavyeli... Klavye varsa ben sürekli milletle konuşuyorum demek ki ne yani 3-5 saat şarj

• beyler dealextreme den batarya ve batarya şarj edici alıcam hangisini alayım ? acil lazım :)
  • Easy batarya saver kullan ve wifi cok kullanma sarj 2 gün gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

arkadaşlar dayanmıyor. 3 te şarjdan çıkarıyorum 8 de bitiyor bu ne Allah aşkına bi çözüm önerin sıfır telefondan soğudum ya bi de klavyeli... Klavye varsa ben sürekli milletle konuşuyorum demek ki ne yani 3-5 saat şarj

Ne yapıyorsun ki telefonla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

arkadaşlar dayanmıyor. 3 te şarjdan çıkarıyorum 8 de bitiyor bu ne Allah aşkına bi çözüm önerin sıfır telefondan soğudum ya bi de klavyeli... Klavye varsa ben sürekli milletle konuşuyorum demek ki ne yani 3-5 saat şarj

Ne yapıyorsun ki telefonla ?

whatsapp sürekli açık haliyle 3g de açık. ekran kısık, zaman aşımı az. Twitter facebook var. Başka da bir şey yok. Ancak bitiyor işte :S 2g aktif etme yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafodelo

Easy batarya saver kullan ve wifi cok kullanma sarj 2 gün gidiyor

deneyeceğim çünkü dün 3 saat kullanım ile bataryam full iken bitti

Senin bu verdiğin programın Allah belasını versin. Az önce 5 tl yüklettim 1,5 tl sini yedi pis program

Bu telefon sim kart internet bağlantı olayının tamamen geçersiz olmasını nasıl sağlayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 25 Eylül 2012; 12:56:52 >

• arkadaşlar bende 1 ay önce aldım telefonu telefonu cok harika tanıttılar iyi güzel sonra şarj olayında bir sey demediler kapalı şarj etmem gerekiyormus ama ben bitirdim bataryayı şarja taktım biraz uğraştım ve bıraktım ama acıktı şimdi telefonla sadece mesajlasıyorum ne varsa kapalı hiç birsey acık değil ne wi fi ne gps filan hepsi kapalı internete hic birsekilde girmiyorum ve sarj ortalama 8 sekiz saat gidiyor internete girsem 10 dk da %10 u gidiyor servise gonderdim şu uygulamaları filan kapatın diyor ben zaten onu yaptıgın halde hic internet facebook twitter kullanımı olmadıgı halde sarj bu kadar gidiyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin ... :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Lg G2 Kamera Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremgozubenli

arkadaşlar bende 1 ay önce aldım telefonu telefonu cok harika tanıttılar iyi güzel sonra şarj olayında bir sey demediler kapalı şarj etmem gerekiyormus ama ben bitirdim bataryayı şarja taktım biraz uğraştım ve bıraktım ama acıktı şimdi telefonla sadece mesajlasıyorum ne varsa kapalı hiç birsey acık değil ne wi fi ne gps filan hepsi kapalı internete hic birsekilde girmiyorum ve sarj ortalama 8 sekiz saat gidiyor internete girsem 10 dk da %10 u gidiyor servise gonderdim şu uygulamaları filan kapatın diyor ben zaten onu yaptıgın halde hic internet facebook twitter kullanımı olmadıgı halde sarj bu kadar gidiyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin ... :(

Yedek pilden başka çare yok bende Nokia E72 vardı symbianlı sürekli wifi ile nette idim 5 gün gidiyordu şarjı ama dün htc chacha ile arada internet arada menüsünü kurcaladım sadece 3 saat sonra full şarj bitti. Laptop kullanıyoruz sanki. Bende kendime yedek telefon ayarladım boşta duruyordu onu yedekledim. İlerde maddi durumum düzelince yani iş bulunca yedek batarya ve pil larj eden alet alacağım başka yolu yok bunun nokia e72 den daha muhteşem bir telefon ama şarjı bir poka yaramaz bu andriod lerin

• Dokunmatik ve klavyeli telefonlar da şarj problemi normal. Facebook'u ve Whatsapp'ı arka planda kapat.

Ayrıca ışığı da otomatiğe al. Bunun dışında yapacak bir şey yok. Chacha iyi telefondur, batarya dahili mi harici mi bilmiyorum, harici ise durum basit, dahili ise bunun dışından yapacak tek şey teknik servis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orijinalden alıntı: tafodelo

Easy batarya saver kullan ve wifi cok kullanma sarj 2 gün gidiyor

deneyeceğim çünkü dün 3 saat kullanım ile bataryam full iken bitti

Senin bu verdiğin programın Allah belasını versin. Az önce 5 tl yüklettim 1,5 tl sini yedi pis program

Bu telefon sim kart internet bağlantı olayının tamamen geçersiz olmasını nasıl sağlayabiliriz

Mobil şebekeyi açıp bırakıp programın full sürümünü satın alırsan gider tabi onda programın bir suçu yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

Dokunmatik ve klavyeli telefonlar da şarj problemi normal. Facebook'u ve Whatsapp'ı arka planda kapat.

Ayrıca ışığı da otomatiğe al. Bunun dışında yapacak bir şey yok. Chacha iyi telefondur, batarya dahili mi harici mi bilmiyorum, harici ise durum basit, dahili ise bunun dışından yapacak tek şey teknik servis.

Pil harici, zaten dahili olsa satın almayacaktım. Dahili pil olayına karşıyım. Pil bozulunca telefonu servise gönderip telefonun kepaze dönmesine müsaade edemem.

Yedek pil satın alacağım.
  • quote:

quote:

Dokunmatik ve klavyeli telefonlar da şarj problemi normal. Facebook'u ve Whatsapp'ı arka planda kapat.

Pil harici, zaten dahili olsa satın almayacaktım. Dahili pil olayına karşıyım. Pil bozulunca telefonu servise gönderip telefonun kepaze dönmesine müsaade edemem.

cha cha için batarya bulabildinizmi hocam
  • taşınabilir şarj cihazları getiriyoruz yurt dşından düşünen varsa pm atabilir. uygun fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

quote:

quote:

Buldum batarya önünde HTC yazısı yok ama arka kısmı çok az farkla birebir aynı.

Orijinal batarya kadar kaliteli şuan telefonum 4 gün dayanıyor 2 batarya ile iyi oldu ama pahalıya mal oldu ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinal batarya kadar kaliteli şuan telefonum 4 gün dayanıyor 2 batarya ile iyi oldu ama pahalıya mal oldu ...

nerden aldınız internet sitesi vs var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nerden aldınız internet sitesi vs var mı?

http://htcaksesuar.web.tr/urun/832-HTC-Chacha-Yedek-Batarya.html

Verdiğim adresten aldım

• bende dun aldım sorunlu cıhazmı aldım acaba derken genel bır sorunmuş bu .arkadaslar ben bu telefonun arka kapagını bır turlu açamadım klavuzdaki gıbi yapıyorum ama bir turlu acılmıyor telefonukıracagım neredeyse sıkmaktan ayrıca mesaj sesı zıl sesı ayarlamasıda çok karışık geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.