Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1 hafta önce htc chacha aldım telefonu açmadığımda bile internet yiyor bunun bir çözümü varmı?
  • Arkadaşlar bende bugün aldım gerçekten şahane ama bir sorum olacak yanıtlayan olursa çok sevinirim. İnternet uygulamasını nereden kapatabilirim,hat üzerinden sınırlı internetim kapatamadım bir türlü
  • ayarlar>kablosuz özelliği ve ağlar>mobil şebeke(internete bağlan)>devre dış bırak.
  • benim soruma da bir cevap verseniz telefon durduğu yerde internet yiyor nereden engelleyebiliriz
  • arkadasim hayirli olsun telefonun pek bilmiyorum forum islerini sana yardim edebilmek icin yeni uyelik actim yapman gereken su: ayarlar>hesaplar ve senkranizasyon>arka plan verisi bunu kapatman gerekiyor yoksa ekran kapali oldugunda bile guncellemeleri kontrol eder kisileri eslestirir internetini yer ben genelde wi-fi kullandigimdan sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hafıza sorunum var. Oyunların hepsi SD Kartta yer alıyor. Telefon hafızası için 20 MB boş alan diyor. Bu alan yetersiz. Oyun yüklemek istediğim zaman hafıza yetersiz diyor. Fakat açılan menüden SD Karta taşınabilecek hiçbir uygulama bulmuyor. Yani hiçbir uygulamayı SD Karta taşıyamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim söylediğinizi yaptım artık sorun yok :)
  • ayarlar>sd kart ve telefon depolama>daha fazla alan yarat>tüm uygulamalar>ileri ve son. eğer bu da çare olmassa kendi yüklediğin bazı uygulamaları silmelisin sd kartta düzeltilebilecek bir sorun değil
  • bende wifi kullanıyorum dışarıda sorun oluyor mobil şebekeyi kapatıyorum ama artık açıcağım gaaliba :)
  • Hangi cihazlar Android 4.0'ı almayacak?
    Her bir ürünümüzün optimal kullanıcı deneyimi yaşaması için çok çalışıyoruz; bu nedenle, bazı ürünler halihazırdaki Android sürümlerini kullanmaya devam edecektir. Genel olarak, 512MB veya daha az RAM'e sahip cihazlar Android 4.0'a yükseltilmeyecektir. Bu cihazlar,(HTC CHACHA), HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer, HTC Desire HD ve diğerlerini içerir.

bu doğrumu arkadaşlar htc nin kendi sitesinde yazıyor ama:http://www.htc.com/tr/help/android4faq/
  • arkadaşlar telefonda market(android market) vardı ancak kendiliğinden kayboldu neden acaba? Google play store la birleştiği için mi? bir de şu hava durumu uygulamasını nasıl kapatabilirim çok şarj yiyormuş sanırım
  • Ana ekranda yeni sayfa aç ya da boşluk olan bir sekmeye gelip herhangi bi yere basılı tut.Oradan ana ekrana widget ekliyorsun.Orada mobil şebeke, wifi ya da bluetooth gibi fonksiyonların widgetları var.Onları ekle.Ana sayfa üzerinden istediğin zaman açıp kapayabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace276

arkadaşlar telefonda market(android market) vardı ancak kendiliğinden kayboldu neden acaba? Google play store la birleştiği için mi? bir de şu hava durumu uygulamasını nasıl kapatabilirim çok şarj yiyormuş sanırım

Android market artık hiç bir android telefonda yok kendini otomatik olarak güncelleyip Google Play store yaptı.Ve aynı uygulamaları oradan bulabilirsin.
  • çok teşekkür ederim. sorularım daha olacak kusura bakmayın. Arka planda çalışan uygulamaları sanırım göremiyoruz,otomatik kapatıyor mu telefon uygulamaları? Nasıl kapatmam gerekiyor? Bir de Bosch kardeşimin sorunu bende de var yeteri kadar alan yok diyor,bütün uygulamaları SD karta taşıyamıyorum haliyle bir şey de yükleyemiyorum ne yapmalıyım?
  • arkadaşlar ÇOK ACİL !

Bir kaç gündür yapıp yapıp duruyor.

Diğelim y harfine bastım. "yh" yazıyor. 0 a basıyorum "q0" yazıyor. Nedendir ? Sonra vazgeçiyor ertesi gün yine. Fabrika ayarlarına da döndürdüm şimdi. Yazılımsal bir şey değil yani ama neden ?
  • HTC t3333 kullandığımdan ötürü bazı sorular var aklımda;

- mesaj geldiğinde telefonda takılma oluyor mu? (tuşlarda kitlenme vs.)
    - telefonun hızı nasıl? seri tepki veriyor mu?
    - benim telefonda istediğim ayarları bulana kadar hala menü menü geziyorum Bunda öyle bir karmaşıklık var mı?

Android'den pek anlamam.. Bundaki versiyonu nasıldır?
  • Bende geçen gün aldım çok güzel bir telefon ama şarj çok çabuk bitiyor tabi ben herşeyi açık bırakıyorum :D
  • Google Playda Bir güzel özelliği :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

HTC t3333 kullandığımdan ötürü bazı sorular var aklımda;

- mesaj geldiğinde telefonda takılma oluyor mu? (tuşlarda kitlenme vs.)
    - telefonun hızı nasıl? seri tepki veriyor mu?
    - benim telefonda istediğim ayarları bulana kadar hala menü menü geziyorum Bunda öyle bir karmaşıklık var mı?

Android'den pek anlamam.. Bundaki versiyonu nasıldır?

menü olarak nokia dan daha kullanılır başka telefon yoktur.
    mesaj geldiğinde hızlıdır ancak mesaj açılmakla yazma kısmındaki o milisaniye arasında klavyeye basarsanız en üst mesajı falan gösteriyor bir daha indirmeniz ya da geri çıkıp girmeniz gerekiyor. whatsapp ta falan yok ama öyle bir şey
    telefon 800mhz di sanırım angry birds bile takılmadan stabil...

• arkadaşlar ÇOK ACİL !

Bir kaç gündür yapıp yapıp duruyor.

Diğelim y harfine bastım. "yh" yazıyor. 0 a basıyorum "q0" yazıyor. Nedendir ? Sonra vazgeçiyor ertesi gün yine. Fabrika ayarlarına da döndürdüm şimdi. Yazılımsal bir şey değil yani ama neden ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.