Şimdi Ara

####### HTC 7 MOZART ANA KONU ######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Htc 7 mozart ve wp7 li telefon kullan arkadaslar sorun gorus onerilerimizi tek yerde paylasalim birbirimize destek olalim ben almanyadan T-Mobile dan aldiedim cihazimi htc mozart 16gb modeli cihazima Htc europa 1.30 rom yukleyim NODO guncellemesini yaptim

Arkadaslar Htc 7 mozart ve wp7 li telefon kullan arkadaslar sorun gorus onerilerimizi tek yerde paylasalim birbirimize destek olalim ben almanyadan T-Mobile dan aldiedim cihazimi htc mozart 16gb modeli cihazima Htc europa 1.30 rom yukleyim NODO guncellemesini yaptim

Detailed specifications
    CPU Processing Speed

1 GHz
    Storage

Internal storage: 8 GB
    ROM: 512 MB
    RAM: 576 MB
    Connectors

3.5 mm stereo audio jack
    Standard micro-USB (5-pin micro-USB 2.0)

Sensors

G-Sensor
    Digital compass
    Proximity sensor
    Ambient light sensor

HTC Hub

Weather, Stocks, Converter, Photo Enhancer, Sound Enhancer, and more.
    Downloadable apps and games.

Multimedia1

See photos from your camera, Facebook® and Windows Live™ accounts in the Pictures hub.
    Music and Videos Hub powered by Zune® lets you listen to radio, download music, and more
    Dolby Mobile and SRS surround sound

Audio supported formats:

.m4a, .m4b, .mp3, .wma (Windows Media Audio 9)

Video supported formats:

Playback:.3gp, .3g2, .mp4, .m4v, .mbr, .wmv (Windows Media Video 9 and VC-1)
    Recording:.mp4

Power & Battery2

Battery type: Rechargeable Lithium-ion battery polymer or Lithium-ion battery

Capacity: 1300 mAh

Talk time:

WCDMA: Up to 330 mins
    GSM: Up to 405 mins

Standby time3:

WCDMA: Up to 435 hours
    GSM: Up to 360 hours

Network4

Europe:

HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz
    GSM: 850/900/1800/1900 MHz

Asia Pacific:

HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz
    GSM: 850/900/1800/1900 MHz

Platform5

Windows® Phone OS 7
    Camera

8 megapixel color camera
    Auto focus and Xenon flash
    720p HD video recording
    Built-in scenes include candlelight, landscape, and portrait match the environment of your subject

Internet6

3G:

Up to 7.2 Mbps download speed
    Up to 2 Mbps upload speed

GPRS:

Up to 114 kbps downloading

EDGE:

Up to 560 kbps downloading

Wi-Fi®:

Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth®

Bluetooth® 2.1 with Enhanced Data Rate
    A2DP for wireless stereo headsets
    Other supported profiles: AVRCP, HFP, HSP, PBAP

Social Networking

Facebook® and Windows Live™
    Share photos on Facebook® or Windows Live™ SkyDrive®

Internal GPS antenna
    Bing™ Maps

Special Features

Customize your phone with live tiles which dynamically update all key information right on the Start screen
    Choose from thousands of video titles and music tracks via integrated Zune® services
    Play console-quality video games with XBox LIVE® integration

Recommended Windows System Requirements

Windows® 7, Windows Vista®, or Windows® XP
    Zune® software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 10 Nisan 2011; 16:47:55 >

• hocam vala iyi olur.bende yeni bir hd 7 kullanıcısıyım.ilk yapmam gerekenler neler bende abd den tmobileden aldım telefonu.bi ton yerde bi ton saçmalık okudum telefon kotu w7 igrenç falan die,cok kafa karıstırıor. bilgileri paylaşırsan sevinirim.
  • bende alma arefesindeyim ama adam akıllı kullanan yok
  • Evet ama mutlaka cogalacak suan bir android cilginligi var
  • üstad hd7 ve mozart arasında kaldım zenon flash ve ekran büyüklüğü farkı var gerisi aynı sanırım sizce hangisini tercih etmeli
  • windows live hesabımı abd üzerinden aldım ama marketten oyun satın alcam kredi kartı hesabımı tanımlıcam ama kabul etmiyor bu sorunu nasıl çözerim bulamadım sizler ne yaptınız?
  • bu sorun halen çözülemedi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 10 [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece demo oynayabiliyorum satın alınamıyo dimi
  • Başka yolu yok o halde doğrumu anlıyorum bişi satın alamıcaz,işin kötüsü xbox puanları işe yarasa ne güzel olurdu yaw
  • sonunda hallettim ben bugün xda-developers a satın almayı başardım bu sorunda ortadan kalkmış oldu
  • Abi nasıl hallettim PM at allah aşkına acil
  • bugün cihaza mango beta 2 yükledim multitasking süper

market süper zaten severek kullanıyordum şimdi dahada çok sevdim cihazı

hele hele html5 ve ie9 süper olmuşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 4 Ağustos 2011; 21:29:16 >
  • Bans da almanyadan Mozart geldi ( t mobile ) rom yukledim falan demissiniz Ben henuz hicbirsey yap.adim Tele sadece guncellemeleri yaptim bahsettiginiz romu yukleyince be gibi bir fark oluyor
  • şarjı kaç gün gidiyor acaba? kullanan var mı?
  • batarya durumu hakkında bilgi verirmisinizi günlük ne kadar kullanımla ne kadar sarfiyatı oluyor gibisinden

ayrıca güncelleştirmede sıkıntı çıkma durumu oluyormu bu cihazlarda

ve yurtdışından arasak alsak sim-free mi oluyor

nereden temin ederiz aldığınız verdiğiniz paraya değermi tüm yönleriyle artılarını ve eksilerini eleştirmenizi istesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

batarya durumu hakkında bilgi verirmisinizi günlük ne kadar kullanımla ne kadar sarfiyatı oluyor gibisinden

ayrıca güncelleştirmede sıkıntı çıkma durumu oluyormu bu cihazlarda

ve yurtdışından arasak alsak sim-free mi oluyor

nereden temin ederiz aldığınız verdiğiniz paraya değermi tüm yönleriyle artılarını ve eksilerini eleştirmenizi istesek

Batarya durumu normal kullanımda 1,5 gun civarında, ama smartphone olarak aktif kullandıgınızda (ben mesela) her aksam sarja takıyorum. Iphone falan da bu sekilde zaten.

Güncelleştirmede sorun olmuyor su anda Mango 7.5 Sürümü mevcut. Pc ye bagladıgınızda otomatik guncellestiriyor.

Yurtdısında Sim Free satanda var Locked satanda var. Alırken Unlocked - Sim Free almalısınız.

forumda, sahibindende falan ilanlar var,

artıları eksikeri olarak (HTC kullanmıyorum Bende Samsung Focus var, İçindeki işletim sistemi ve hemen hemen donanımlar aynı ekran cozunurlugu işlemci vs)

artıları
    cok kolay arayuz
    facebook twitter gibi sosyal aglarla cok uyumlu, rehber cok dinamik
    hızlı
    hemen hemen tum uygulamalar(onemli buyuk olanlar) marketplacede mevcut,
    daha da gider kullanmanıza baglı

eksileri
    Usb bellek gibi pc ye baglanıp dosya atılmıyor
    kac senedir yaptıgımız resim cekip de bluetooth ile birbirimize atma(yani dosya transferi) guvenlik icin kaldırılmıs

gene bi elinize alıp en az bi 10 gun denemelisiniz. ben cok memnunum (sahsi dusuncem)

Dilim dondugunce yazdım. Saygılar..

• teşekkür ederim venomvenom bu sıralar bakıyorum bende windows phone cihaz lar ciddi anlamda hem performanslı hemde sunduklarının yanında fiyat olarak daha ucuzlar , en azından bunların rekabet ettikleri modeller fiyat olarak çok daha yukarı seviyedeler ve arayüzleri farklı , ben belkide sırf bu arayüz için değişiklik ve birazda performans tatmak için arıyorum desem yeridir

Bluetooth olayını bilmiyordum , dosya transferi için wireless/3g gibi internetin olduğu durumlarda başka platformlardan gerçekleştirecez bir şekilde...

pc ve ike dosya aktarımı , direk takınca usb flash gibi mümkün olmuyorsa suite tarzı bir yazılımlamı senkronize edebiiyorsunuz?, birde şuanki değil ama bundan önceki ilk dokunmatiklerden bir samsung um vardı o USB ile şarj oluyordu , şuanki nokia olmuyor bende , acaba bu winphone telefonlar laptop dan usb ile şarj edebilirmiyim?

birde ayrıca bir soru daha soracağım ama anakonu biraz dışında çıkacak :)
    hd7,hd2,mozart,radar,titan...nokia lumia710-800-900...lg ve samsung omnia7 gibi modellerin neredeyse hemen hemen birçoğu aynı/yakın donanımlara sahipler ben hangisini almam gerektiğine karar veremiyorum, bunlar için bir öneri püf nokta söyleyebilirmisiniz hangisinin hangi modele göre artısı eksisi nedir ? yada en azından omnia7 yi tavsiye edermisiniz yoksa mozartı tasarım ve fiyatı için tercih edermisiniz?

• quote:

teşekkür ederim venomvenom bu sıralar bakıyorum bende windows phone cihaz lar ciddi anlamda hem performanslı hemde sunduklarının yanında fiyat olarak daha ucuzlar , en azından bunların rekabet ettikleri modeller fiyat olarak çok daha yukarı seviyedeler ve arayüzleri farklı , ben belkide sırf bu arayüz için değişiklik ve birazda performans tatmak için arıyorum desem yeridir

Bluetooth olayını bilmiyordum , dosya transferi için wireless/3g gibi internetin olduğu durumlarda başka platformlardan gerçekleştirecez bir şekilde...

pc ve ike dosya aktarımı , direk takınca usb flash gibi mümkün olmuyorsa suite tarzı bir yazılımlamı senkronize edebiiyorsunuz?, birde şuanki değil ama bundan önceki ilk dokunmatiklerden bir samsung um vardı o USB ile şarj oluyordu , şuanki nokia olmuyor bende , acaba bu winphone telefonlar laptop dan usb ile şarj edebilirmiyim?

birde ayrıca bir soru daha soracağım ama anakonu biraz dışında çıkacak :)
    hd7,hd2,mozart,radar,titan...nokia lumia710-800-900...lg ve samsung omnia7 gibi modellerin neredeyse hemen hemen birçoğu aynı/yakın donanımlara sahipler ben hangisini almam gerektiğine karar veremiyorum, bunlar için bir öneri püf nokta söyleyebilirmisiniz hangisinin hangi modele göre artısı eksisi nedir ? yada en azından omnia7 yi tavsiye edermisiniz yoksa mozartı tasarım ve fiyatı için tercih edermisiniz?

Yorumum faydali olduysa ne mutlu bana

Çok dogru bir noktaya dokunmussunuz beni de cezbeden nokta fiyat performansıydı. Çunku bu aletler cep telefonu degiller, smartphone. Ve bu ozellikte telefonlar 1300 - 2000 arası degisiyor, ben telefonumu kayıt dahil 600 TL ye mal ettim, amerikadan gelirken getirsem telefon 400 e falan olacak o kadar yani.

Evet dosya paylasım mail uzerinden, veya live hesabınıza baglı skydrive var 25GB bedava depolama alanı oradan olabilir.

Telefonun icinde explorer yok. yani su dosyalarım hangi klasor altında gibi goremiyorsunuz. Ama telefon Muzik, Resim, Video olarak hepsini toplu biryere koyuyor ve Zune programıyla gene muzik ve resim video atabiliyorsunuz. Yani siz bir resim arıyorsunuz, face de birisinde mi gordunuz ya da kendinizin mi hepsi Pictures in icinde.

Butun WP7ler standart usb kablosuyla Pc ye baglanır ve onunla ister pcden ister duvar sarj aletiyle sarj olabilirler.

Son sorunuz için;

Kendimde aynı sorunu yasadım hangisini alsam diye, bundan once sunu acıklayım. Windows Phone size sunu garanti ediyor, hangi uygulamayı hangi windows phone da acarsanız performansı aynı olacak. Cunku Microsoft ureticilere donanım kısıtı getiriyor donem donem. Mesela son cıkan nokia dısındakilerin İşlemci, Ram ve ekran cozunurluklerine kadar hemen hemen herseyı aynı. E fark zevklerde, kimisi amiral gemisi gibi seviyor, kimisi yuvarlak, kimisi slide. Bende samsung focusu sectim, biraz daha kibar duruyor. Fiyatıda HTC lere gore biraz daha dusuktu.

Dedigim gibi telefon gercekten hızlı ve kullanıslı, kullandıkca daha da alısacaksınız, ve içinde mutlaka en az 500 Mb lik internet paketi olmalı, tum contact listeniz ya da arkadaslarınızın facebook profillerini guncellensi gerekiyor telefonun.

• tekrar teşekkür ederim gerçekten çok bilgilendirici oldunuz
  • quote:

tekrar teşekkür ederim gerçekten çok bilgilendirici oldunuz

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.