Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine iyi fiyatı pahalı buna eyvallahta forumda ne çok htc fanı varmış resmen adamlar 2-3 senedir yeraltındaymış güzel cihaz çıkınca geri döndüler.. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine gayet iyi yalnız fiyat o kadar kötü.
  • emirsavas kullanıcısına yanıt
    Geliştirici desteği. Doğrudan cihaza özel optimizasyon ve yazılım desteği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyice b. çikardilar 3bin tl dalga geçiyolar galiba taş çatlasa 2100tl

• Özellikler mükemmel ama o kasaya biraz uğraşsaydınız m8 kullanıyorum o bile daha güzel görünümlü geldi bana.

Fiyat iyi olursa geçmeyi düşünüyorum , bakalım benim için iphone mu htc m10 mu kazanacak bu yarışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Bi telefona 3000 lira veriyosam tasarıma bakarım arkadaş.O ön tasarımı nedir öyle 1000 lira altındaki telefonlardan farkı yok.Home tuşunun üstündeki boşluk rezalet.Allah aşkına M7 nin tasarımı mı yoksa bu mu ya ?

Büyük ihtimalle parmak teması esnasında parmağın ucu dokunmatik ekrana değmesin diyedir..Diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fratmacit

quote:

Orijinalden alıntı: chamicals2

burdan tüm forum adminlerine sesleniyorum öncelikle erdi özüağ ve mesut çevike HTC dünya ile birlikte türkiyede de HTC10 lansmanını yapmışhttps://www.youtube.com/watch?v=UAhms5qHcrU bakınız shiftdelete gayet ön inceleme videosu yapmış. apple lansmanlarını simültane çeviri yapan dh nedense htc gelince boş geçiyor..

İşlerine gelmiyor çıkmadan önce o kadar ... attılarki htc 10'a 2000 tl anca eder kamerası iyi yaptık diyorlar ama bakalım öyle olacak mı deyip gülmeler yok ekran kasa oranı aşırı yüksek ki s7 ile arasında çok çok ufak bi fark var. Kamera s7 ile aynı ayarda olmuş ilk dede optik imaj olan ve çıkıntısı olmayan ön kamera var Ses devasa olmuş 250 liralık kulaklık var Quick charge 3.0 var usb type c var işlemci sens arayüzü sayesinde daha stabil çalışıyor parmak izi aşırı hızlı çalışıyor(note 5 de rezaletti bu arada) şimdi çıkıp video çekip ne desinler allah aşkına :))

Merhaba,

Hayal dünyanıza hayran kaldım :) Bugün ön incelemesi yayında olacak sizin için büyük hayal kırıklığı olsa gerek.

Arkadaşlar hala alışamadınız mı. Biz bir elde cep telefonu diğer elde ürün ayak üstü çekim yapmıyoruz. Yapmayız da. Amacınız ayak üstü elde çevrilen telefon görmekse yapanlar var izleyin sonra da gelin bizim detaylı görsel anlamda güçlü incelememize bakın.

Yok bana ayak üstü cep telefonu kamerası ile çekilmiş görüntü yetti derseniz de eyvallah sizin bileceğiniz iş zira beni bu tip videolar kesinlikle tatmin etmediği için böyle video çekmem izlemem de.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    400 etti...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aferin kamera bu kez olmuş.ekolayzer olan bir mizik çalar koysunlar artık.basit bir yazılım sadece.bir de o kalınlıkla 3300mah falan olsaymış iyiymiş.pil performansının s7'den iyi olmasını beklerim.2K koymaları kötü.pilden bekletim pek yüksek değil.
  • M8 kullanicisiyim, M10 almayacagim telefonumdan gayet memnunum, cevremdekilere tavsiyede bulunabilecegim yeni bir Htc telefon bekliyordum iste o telefon dun tanitildi. Arkadaslar neredeyse bircok telefonu deneyimledim ama Htc sense bir baska IOS'un stabilligi ile Android'in ozgurlugunun harmanlanmis hali. Ben fan falan degilim kotu olsa soylerim zaten, S7 en iyisi diyordum ta ki 10 cikana kadar, 10 bence S7'den daha iyi. Htc'den umidi kesmiştim ama 10'la tekrar canlandilar diyebilirim, Htc batsin batacak diyenler bana gore Htc batmasi gereken son markadir.

• 9mm fazla kalın değil mi? Millet 6mm'lere indi. Fark 3mm gibi ufakta gözükse kot cebinde kesinlikle fark edebiliyorum kalın cihazla ince cihazı. Bunun dışında benim için halen klasik HTC. Donanım güçlü fakat tüm cihazlar güçlü artık. Fark yaratması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Pilin büyüklüğü tek başına önemli değil. S7 edge başarıyı büyük pilden almıyor sadece. Ayrıntıları var. Öyle olsaydı 4000 mah lık çinli firmalar çok daha işler çıkartırdı. Htc de lansmanda öyle dedi. Pil büyüklüğü belirleyici değilmiş. Telefon çıksın pil testleri yapılır zaten. Bana göre siteler veya kullanıcılar tarafından yapılan pil testleri daha önemli.

Samsung pil konusunda amoled ekran sayesinde daha iyi süreler alıyor. Amoled ekranlar lcd ye göre pil konusu yönünden öndeler.

http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-7573.php

Örneğin Pro 5'te de Amoled ekran var 3050 mah batarya olmasına rağmen en iyi pil süresine sahip telefonlardan bir tanesi.

• Birçok telefon kullandım, pili büyük küçük, amoled büyük pilli, küçük pilli, blackberry amoled, htc lg lcd 3 vs vs...

Ancak optimizasyon çok önemli, firmalar bunu biliyor, son yıllarda ona göre telefon çıkarıyor... Pil koruma modları vs.

Bakalım ortaya ne çıkacak.

S7 nin pili nedir bilmiyorum.hep s7 edge var ön planda. Htc 10 un karşılığı s7 bence, bir de g5...

Lcd5 daha iyi pil ömrü sunabilir. Amoled pil konusunda iyi. Ancak renk konusunda göreceli...

Karşılaştırma testleri çıkar birkaç güne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lansker -- 13 Nisan 2016; 9:31:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Sana zahmet saysana hocam şu çatır çatır S7'nin üzerinden atlayacağı özellikleri.

Stabil arayüz diye tutturduğunuz şey 4 yıllık bir olay. Samsung'un rehber olayı gibi geçmişte kaldı.

Elin gözün var, bir zahmet bakıver inceleme videolarına da kendin gör.
    Samsungun ne mal olduğu ortada.
    Sadece sunduğu ses kalitesi bile bir örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc de kullanılan 820 nın frekans hızı s7 den daha yuksek + yazılım olarak daha iyi sonuç olarak s7 den daha iyi scorlara sahıp.
    adreon 530 exynosla eşit değil daha iyi, üzgünüm fanboy ben senin yorumlarını pek ciddiye almıyorum ileride testler gelince gerçekler ortaya çıkacak zaten.

Gpu testlerine bakın, 820 exynosu tokatlamış. samsung ancak sayılarla oynayıp göz boyuyor.

Telefonda gta 5 oynayacaktım bende. Kafaya takıyordum. İyi oldu bu gpu testi. Eyvallah snapdragon fanı kardeş.. .

Htc bırakın s7 yi j7 kadar telefon satsın öpsün başına koysun. Burda 10 tane artı oy alınca htc batmaktan kurtuluyormuş zaten

Bak güzel kardeşim, bizim ülkemizde köylü teyzemden tut, çarşıdaki ikoncan kızlarımıza kadar herkes samsung fanboyu.
    samsung hariç ne dersen ne ıyyy iğrenç derler.

samsung'un ne kadar satıp sattığı çok önemli değil, türkiye de en çok tofaş satılıyor. bu onun en kaliteli araba olduğu anlamınamı geliyor?

htc dediğin telefon, android dünyasının en stabil arayüzünü ve en kaliteli telefonlarını üreten firma.

o yüzden çarşıda pazarda, çoluğun çocuğun elinde samsung görürsün.

şu an htc 10 her türlü s7'nin üzerinden çatır çatır atlar...

o yüzden sen şimdi doğru zamzung konuna doğru yol al kalabalık etme...

Arkadaş sadece Türkiye de değil tüm dünyada telefon pazarının liderinin açık ara samsung olduğunu bilmiyor galiba

Bak sen bilmiyordum ben bunu aferin sana akıllı çocuk.
    Satış lideri olması o malın en kaliteli olduğu anlamına mı geliyor?
    Telefon piyasasının en çok kazananı da apple ona bakarsan

• m7 den sonra ilk defa beklentileri karşılayan bir telefon yaptılar muhtemelen karşılığını alacaklardır.
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki ses harici ki S7'nin sesi de kötü değil, M10'un ciddi bir farkı var o da takoz gibi kalın olduğu halde kamera çıkıntısı olması. Madem bir iddianız var, açıklayın, gösterin, kanıtlayın.
  • İyi hoşta 9mm nedir yahu bence bu fiyata bu kalınlık hiç olmamış

• Note 4 icin 2300 cok fazla demistim de bu fiyat nedir boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite ayrıntıda gizlidir. Telefonun her ayrıntısı kalite

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.