Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.588
Cevap
101
Favori
777.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

    ekranı uyandırmak ıcın parmak ızı tarayıcıya dokunu kaldırmama ragmen arada sırada her zaman olmuyo ama parmagım okuyucuya degdıgınde kendılıgınden ekranı acıyo sankı ozellık aktıfmış gibi sizde de oluyo mu bu ya da cozu nedır bılen var mı ?

    Ayarlar-güvenlik-parmak izi-ekran kildini aç gibi bir kısım vardı,işareti kaldrıp deneyin.
  • onu kapattıgımı mesajımda belirttim zaten hocam yine de arada sırada acılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 4 Ağustos 2016; 17:45:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

    onu kapattıgımu mesajımda yazmıstım zaten hocam yine de arada sırada acılıyor

    Pardon,ben parmak izini kaldırdınız diye anladım.Sıcak çarptı beni.
  • motion launch hareketlerınden cıft tıklama ıle uyandırma acıktı onu da kapadım suan sorun yok gıbı duruyor inş kendı kendıne acılmaz yıne
  • G0G0 G kullanıcısına yanıt
    htc kendi koymamıs ama sd 820 de var belki xda da falan aktıf edebilen vardırda burdada birileri yapmıstır die sordum
  • 32 gb telefonun hızını azaltmayacak darboğaz yaşatmayacak bir micro SD kart bir de telefon için kavisler dahil ekran koruyucu önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar karbon grisi cihazımı düşürdüm ve maalesef kılıf kullanmadığım için cihazın altında küçük bir soyulma meydana geldi. Bunu kapatma gibi bir şansımız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah_0101 E kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var hocam malesef kapatmak cok zor rengıde tam koyu sıyah olmadıgı ıcın oje falan da kurtarmıyo. ben kılıfla kullandıgım ıcın gozukmuyo.
  • Beyler sadece root yapsam güncelleme alirmiyim root ve bootloader kilidini açınca yani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben htc kullanıcısıyım m8 vardı bende 2 sene oldu ömrü bitti şuan hani hala iş görüyor kışın yeni telefon almak istiyorum android kullandıgım için alırsam htc10 düşünüyorum çünkü beğendiğim bir telefon fakat iphone 7 de daha iyi olur kanaatindeyim ki daha çıkmadı şuan iphone 6 bile iş görüyor rahat çok hızlı tavsiye verebilirmisiniz?
  • Dün Abu Dhabi havaalanında gördüm 640 dolar fiyatı vardı.40 dolar daha verirsen sıfır 820 yanında hediye veriyorlardı. TR den sıfır en ucuz kaça alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, herkese iyi günler.

    Belli bir sayfaya kadar yorumları takip edebildim bir yerden sonra konular çok dağıldığı için bırakmak zorunda kaldım.

    Şu anda LG G3 kullanmaktayım. Değiştirmeyi düşünüyorum, Telefon kullanım özelliklerim face,twit,insta,snap,whatsapp vb(çok yoğun değil),müzik günde 2 saat civarı, internette dolaşım, fotoğraf-video önceliğim değil ama çektiğim şeyler bir şeye benzesin isterim tabi. Şu kadar para verdik kamerası çöp olmasın :) Günlük ekran süremin de 4-5 saat arası olması yeterli olacaktır.

    Kısacası, HTC 10 u bekledim uzun süre çıktı ama bulup kurcalama şansım olmadı. Samsung galaxy s7 ilgimi çekti samsung hiç kullanmadım. Iphone da hiç kullanmadım 7 ya da 7s beklemekte ayrı bir seçenek. Sony de seçenek olabilirdi aslında ama şu anda bunlara denk bir cihazı olduğunu düşünmüyorum.

    Bu üç seçenek arasında hangisi daha doğru bir seçim olabilir, son telefonlarım sony xperia z2,lg optimus g,lg g3.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eros68

    Spigen kılıfları Hepsiburada sitesinden ısmarlarsak çabuk geliyor mu, alan var mı?

    3 günde geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler, Türkiye ye ne kadar Zaman'da geliyor? Bir de ücretsiz gönderim için 40 küsür doların üstü şartı var galiba...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theoutlaw T kullanıcısına yanıt
    selam dostum, daha önceden yazdıgım ve senin soruna tam cevap niteliği taşıyan yazıma seni ekledim. Sanırım uyarılarda cıkacaktır etiketlendiniz diye. Ama gelmezse de bir önceki saytfada yorumumu bulabilirsin. Ve o yorumla yola cıkarak kesinlikle htc 10 derim hele ki muzik dinliyorsan. Ve kullandıgın programlar ve menu konusunda stabilite vs cok iyi.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    m8 den sonra htc ve sense seviyorsan ilac gibi olur HTC 10 . Zira elma telefon 7 ye 3 katı para basmak acayip mantıksız geliyor. ve ios ta androidteki kadar kullanım alanın genis degil. Stabilite dersen de zaten sensede var. ve cok guclu bir telefon htc 10
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Konudan bi arkadasimiz siparis verdi hocam ben de verdim en gec 15 gune gelir. Pmden indirim kodu paylasabilirim. Biz 15 dolar odedik kargo dahil. 40 dolar sarti yok hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu gönderirseniz sevinirim, ekran filmi tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon07

    m8 den sonra htc ve sense seviyorsan ilac gibi olur HTC 10 . Zira elma telefon 7 ye 3 katı para basmak acayip mantıksız geliyor. ve ios ta androidteki kadar kullanım alanın genis degil. Stabilite dersen de zaten sensede var. ve cok guclu bir telefon htc 10

    MESELA NE yönden kullanım alanı geniş değil ?
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    jailbreak yapmadıkca mini usb baglayıp film vs izleyemiyorsun / kullanamıyorsun o usb sticki hem depolama alanı hem de harici olarak yani . Zaten lighting baglandılı usb stickler normallerinden de daha pahalı. Yine app storedeki oyun / programların belese apk sını bulup indirip oynama gibi bir lüxün yok. App store cok daha pahalı bana göre androide nazaran. Neye elini atsan uc bes lira para istiyor. IOS cok guzel seviyorum ama benlik değil. ben mesela telefonu tvye baglayıp film izlemeyi seviyorum, pratik oluyor akıllı TV'im yok. bunun için android tarafında aparat 20 tl iken iphonede 100 lira. onu da buldun, bagladın diyelim TV ye uzaktan iphoneyi yonetemiyorsun otur kalk surekli . Ama androidte ekranı pc ye aktarabilirsin veya kablosuz klavye mouse ile isini gorursun, 90 tl ye chrome cast alır yolunu bulursun ama applede o isi apple tv yapıyor ve fiyatı maalum. Daha dusunsem bin türlü sey cıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 5 Ağustos 2016; 15:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.