Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anasayfada htc haberi yapılmış yine saçma saçma yorumlar yapmışlar. Naptı htc zorla mı alacaksınız dedi bunlara anlamıyorum. Böyle bi kötüleme olamaz.

Bu arada beyazın önü siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği varmış sanırım. Önü beyaz olan modelin olması iyi olmuş, siyah olsa göze hoş gelmiyor gibi. Umarım ileride kırmızı renk seçeneği çıkar.
  • Ortadaki home tusumudur nedir htc çizgisinden uzak samsung çakmasi bi görüntü hadi çakmasini geçtik yakışmıyor sacma sapan bir tuş sadeliği bozuyor biseye benzetecekseniz sunu m7 benzetin niye ordan burdan hemde dandik ve nefret edilen şeyleri kopyaliyosunuz neyse siz akillanip dogru yolu bulana kadar batmış olacaksınız ama gerçekten üzülüyorum bu firma bu denli kaliteli malzeme kullanıp nasil böyle basit hatalar yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbjk35 U kullanıcısına yanıt
    Parmak izini yana alsa sony ye arkaya alsa lgye Huaweiye öne alsa samsung A benzedi diyeceksen bu adamlar ne yapsın şimdi? Parmak izi mi koymasın? Varsa iyi bir fikrin mail at belki ekibe alırlar..

• Ağzı olan konuşuyor. Bunlara kalsa 50 kere batmıştı HTC. Hep laf hep laf ancak içi boş argümanlarla dolu hep. Parmak izi okuyucusunu nereye koyarsa koysun bir kesim mutlaka eleştirecek şurada olmalıydı burada olmalıydı diye. Bir kere de takdir edin be kardeşim. Adamlar bu sefer dersine iyi çalışmış gibi duruyor işte.
  • sesle ilgili video yayinlamislar. acaba yine beats benzeri kulaklik cikar mi kutudan?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Farklılık yaratmak istiyorlarsa zaten iyi bir kulaklık ve yüksek hızlı şarj destekleyen iyi bir şarj aleti vermek zorundalar.

Fiyat tahmini de yapayim yazmisken. 2699 TL

• 2999 Tl
    Tahminleri alalım !..

• 2800 :)

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettiysen tek sorun kopyalama değil diye izah ettim arkada bi yerde konumlandirabilirdi ama senin derdin okuduğun arastirdigin şeyleri benle tartışma ortamına girip caka satmak olduğundan he sensin diyorum

• xconnect kullanıcısına yanıt
    3299

yurtdisi fiyat sizintilarina gore iphonedan pahali olacak.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Sen nerenle konuşuyordun soyle de bende o yöntemi kullanayim fanboyluk almış başını gitmiş ki 3 yıldır m7 yi hayranlıkla kullanmaya devam eden biriyken adam tapulamis sanki konuyu eleştiri yapmamı engelleyecek

• 3399TL.
  • 2599 gibi olabilir bence .. ya artık çıksın satışa eski tuşlu telefon kullanıyorum bekliyecem diye ..
  • Bende 3,5 senedir HTC one x+ kullanıyorum, HTC yi çok sevdim fakat son 2 senedir ciddi çuvallıyor, inşallah M10 ile yeni bir soluk getirir, fakat o parmak izi okuyucu şeklini ve konumunu gerçekten beğenmedim, eleştirmemek mümkün değil...

Birde fiyat tahmininde bulunuyor herkez, bende fikrimi söyleyeyim. 3000 tl den az olacağını sanmam... HTC çok yanlış bir fiyat politikası izliyor.
  • Ben de tahminde bulunayım 2899 diyorum :)

• 2799TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha telefon kaça çıkar bilemiyorumda ben almak için en azından 2500 Tl'nin altına düşmesini bekleyeceğim.
  • Benim arkadaşım şuan almanya da , ay sonu dönecek, eğer fiyat uygun olursa almanyadan aldırtmak istiyorum M10. Ama almanya da fiyat nasıl olur bilmiyorum, oradan eşinin kredi kartı ile alacak, bu arada eşi alman vatandaşı ve polis , bunun bir artısı olur mu bilmiyorum. Zaten alırsam arkadaşımın pasaportuna kayıt ettiririm. Ama dediğim gibi almanyadan almak 4g için,güncellemeler vs... için bir sıkıntı yaşatırmı bilmiyorum.
  • 3398 tl
  • Türkiye de satışı ne zaman başlayacak tahmin edebilen varmı ? eksi telefonum artık iadere edemiyor şarj tutmuyor 3 4 saaten fazla . daha ne kadar daha bekleyecez bu canavarı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.