Şimdi Ara

hs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttiradim -- 2 Ağustos 2013; 15:43:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merttiradim

bir kızla konuşmaya başladım suan konuşuyorum nelerden bahsedebilirim benden hoşlandıgını biliyorum ama pek konuşamıyorum ne diyebilirim ne sorabilirim acil yardım edebilirmisiniz

Yaşlar kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

bir kızla konuşmaya başladım suan konuşuyorum nelerden bahsedebilirim benden hoşlandıgını biliyorum ama pek konuşamıyorum ne diyebilirim ne sorabilirim acil yardım edebilirmisiniz

Yaşlar kaç?

18 konuşuyorum ama pek itibar bırakamıyorum ve kızların peşinde koşan bir insan degilim hep kendileri birilerinin aracılıgıyla bana ulaşmaya çalışır yada direk mesaj atar bu da birinin aracılıgıyla beni gören konuştugum bir kız bende ondan hoşlanıyorum
  • Ona deki senden çok hoşlanıyorum ve çok gerginim heyecandan hiç bi şey aklıma gelmiyor hatta inanır mısın takıldığım foruma bile konu açtım, seninle konuşurken iyice şapşala dönüyorum.
  • gerçekten mükemmel bir cevap ama öyle bir şey için daha erken biraz daha flört aşamasında kalmak istiyorum ilerleyen zamanlarda açıldıgımda bunu diyecem ama tatilede beraber antalyaya gitme ihtimalimiz var zaten ben ciddi düşünüyorum bu konuda
  • quote:

gerçekten mükemmel bir cevap ama öyle bir şey için daha erken biraz daha flört aşamasında kalmak istiyorum ilerleyen zamanlarda açıldıgımda bunu diyecem ama tatilede beraber antalyaya gitme ihtimalimiz var zaten ben ciddi düşünüyorum bu konuda

• quote:

Sinav hakkimda konus
    Dusundugu meslek universiteyyi sor
    Dershanesini konus

• sagolun teşekkür ederim iyi ki açmışım konuyu ne güzel bir ortamdır burası :D
  • quote:

sagolun teşekkür ederim iyi ki açmışım konuyu ne güzel bir ortamdır burası :D

Hahahah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.