Şimdi Ara

Hristiyanları anlamak zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Hristiyanlar, Müslümanlar Kudüs ü aldı diye tekrar Hristiyan şehri yapmak için Müslümanların üzerine onlarca haçlı seferi düzenlemişler.
    peki günümüzde Kudüs ün tamamen Yahudi kontrolünde olmasına neden ses çıkarmıyorlar?
    Kudüs müslümanlar kadar Hristiyanlık için de önemli bir şehir.H.z İsa nın doğduğu kent Kudüs.Kudüs ü müslümanlardan geri almak için o kadar sefer düzenlemişler o kadar kan dökmüşler ama şimdi sus puslar ilginç.

• Biraz düşünürsen nedenini bulursun. Adamlar 500 yıl önce din tüccarları tarafından sömürüldüklerini idrak etmişler. Bu kadar basit.
  • haçlı seferleri zamanında hristiyanlık kara dönemlerindeydi.Ne zamanki rönesans reform yapıp dini toplum yaşamından uzaklaştırdılar mantıklı düşünmeye başlayıp geliştiler.islam hala kara dönemde
  • Hristiyanların dini hassasiyetinin azalması etken değil Kudüs konusunda, orada yaşayan çoğunluk Müslüman olduğu, fazla Hristiyan yaşamadığı için sahiplenmiyorlar. Her Hristiyan bir adım araştırsa Müslüman olmaya adaydır olması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aslanoto

Hristiyanların dini hassasiyetinin azalması etken değil Kudüs konusunda, orada yaşayan çoğunluk Müslüman olduğu, fazla Hristiyan yaşamadığı için sahiplenmiyorlar. Her Hristiyan bir adım araştırsa Müslüman olmaya adaydır olması gerekir.

aynen öyle kardeşim.avrupada insanlar akın akın islama geçiyor, avrupadaki islam korkusunun sebebi bu.biz hurilerleyken onlar cayır cayır yanacak.

bir pilot kalemi bile yapan varsa koskoca kainat nasıl sahipsiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Sana nurı gelmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim kadarı ile hristiyanlar kudüsü müslümanlar aldı diye değil o dönemin fatımi devleti halifesi hristiyanları kudüsden kovuyor ve şehre girmelerini yasaklıyor (onların hac yeri) ondan sonra ortalık karışıyor (klasik nedenleri yazmıyorum) diye biliyorum...
    varsa aslını bilen düzeltsin
    Alimin ahmaklığı herkese zarardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.