Şimdi Ara

HPV pozitif geldi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

hpv aşıları var diye biliyorum aslında cinsel hayata başlamadan yaptırmak lazım. ilerdeki karımı düşündüğüm için bunlara girişmedim hiç. insanlar üzülmesin diye etraftan duyduğum çoğu şeyi kendime saklamak zorunda kalıyorum
    kondom haricinde kasık bölgeleri temas etti sanırım. belki boxer ile engellenebilirdi fakat riske atmamak lazım
    geçmiş olsun

ne diyon olm  

• Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    diyorum ki %99 ilişki sırasında tenlerin temas etmesiyle bulaşıyor ,klozetten bulaşması çok düşük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @onboardx

Hocam onun dışında listede propolis, imutor kompleks ve ahcc var şuan için :D

(Aman arkadaşlar yine de denemek isteyenler vücut durumu, yaş, bağışıklık durumu vs. gibi konuları göz önünde bulundurulmalı bence. Bir doktora danışarak kullanmak iyidir.)

@Avatarım Ağır Çekim

Evet düşük ihtimal ama ne gerek var durduk yere hocam. Ayrıca o kadar kesin rakam söyleyemem ancak %1 bile büyük bir sayı ortaya çıkartabilir.

Örneğin İstanbul nüfusu 15 milyon diyelim, bunun %1'i 150.000 kişi eder ve bu kadar kişi risk altında demektir. Bilgisi olanlar ise bu sayı arasında yer almak istemez.

• HPV erkek için pek riskli değil lakin kadında rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor. Genitalinde siğil gören kadınlar senden uzaklaşır cinsel ilişkiye girmek istemez.

• Xakler kullanıcısına yanıt

Birincisi görülme sıklığı düşük olsa da erkeklerde de kansere neden olabiliyor.

İkincisi belli ki önceki yazdıklarımı hiç okumamışsın hocam. Yani endişem cinsel yaşantım için değil zaten.

Üçüncüsü yine son kurduğun cümle için. Eğer sadece bunu düşünüyorsan, merak etme karşısındaki kişiye durumu açıklayıpta hayatına evlenerek bir eş dahil edenler, bir süre cinsellikten uzak durarak tedavisine devam ederek sonraki testlerinde negatif sonucu alanlar, çocuğu olanlar ve sağlıklı bir şekilde hayatını devam ettirenler var. Yani mesele hayatını yeniden iyi yönde şekillendirecek misin, yoksa daha fazla mı batacaksın, hayatına sevgili-sevgililer-eskortlar vs katarak HIV ya da başka cinsel yolla bulaşan hastalıklarıda mı kapacaksın.

Ve evet, bu kadar hakimsiniz madem, konuda soru olarak yönelttiğim şeye cevap verir misin lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalhesap333 -- 23 Ağustos 2020; 13:49:28 >
  • up.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

hpv aşıları var diye biliyorum aslında cinsel hayata başlamadan yaptırmak lazım. ilerdeki karımı düşündüğüm için bunlara girişmedim hiç. insanlar üzülmesin diye etraftan duyduğum çoğu şeyi kendime saklamak zorunda kalıyorum
    kondom haricinde kasık bölgeleri temas etti sanırım. belki boxer ile engellenebilirdi fakat riske atmamak lazım
    geçmiş olsun

ben ileride garımı düžündüğüm için kerhanede yurtiçinde yurtdışında önüme gelen her kadın ile prova yabtım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik dışı ilişki yaşayıp bu hastalığı kapan adama acımıyorum. Kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma eyvallah hocam. Zevk, uçkur konusuna ne yazık ki düşkündüm ve başıma bela açtı.

Burada da başka kimse bu durumla karşılaşmasın diye anlatmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Ancak öyle durumlar var ki, bunlar için bir kez daha düşünmelisin. Örneğin,

- Psikolojisi, darmadağın derecede bozuk olupta kendisini cinsellikle bir şekilde mutlu etmeye çalışanlar

- Herhangi bir bilgisi olmayıpta bilinçsizce davrananlar

- İğrenç bir şekilde cinsel istismara uğrayanlar

- Önceden yazdığım keyfi olmayan başka şekillerde virüse yakalananlar

- Dindar insanlardan dahi bir hata yaparak böyle bir hastalıkla karşılaşanlar

...

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Evet bir aday daha cinsel yolla bulaşan hastalıklar için

• Son kez edit için UP.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.