Şimdi Ara

hp yazıcını bitmeyen kartuşlu tanklı sisteme çevir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
24.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede hiç bir firmanın çeviremediği hp yazıcılarınızı çöpe atmayın
    kendi yazıcınızı bitmeyen kartuşlu yazıcıya çok rahat çevirebilirsiniz.
    paket içeriği.
    4 renk mürekkep
    4 adet ayak
    1 ciss sistem mürekkep tankı
    takma aparatları
    video
    bizim tekniklerimiz ile binlerce çıktı alın
    toplam 60 tl

• Merhaba. HP photosmart c 5280 yazıcım var. Bahsettiğiniz sistem yazıcıma uyar mı? Kartuş olarak xl350 ve xl351 kuııanıyorum. Uyarsa almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyzenerhan

Merhaba. HP photosmart c 5280 yazıcım var. Bahsettiğiniz sistem yazıcıma uyar mı? Kartuş olarak xl350 ve xl351 kuııanıyorum. Uyarsa almak isterim.
    sadece gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefkartus

sadece gülüyorum

Sayın hedefkartuş neden güldüğünüzü açıklar mısınız? Hp yazıcılarda ciss sisteminin olumsuzlukları nelerdir? Atıl bir durumda olan Hp 1050 yazıcıya ben ciss sistemi montajladım. 1000 küsür civarı çıktı aldım. İleride ne gibi sorunlar bizi bekliyor acaba?

• quote:

sadece gülüyorum

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

sadece gülüyorum

katılıyorum

Hedefkartuşla siz özel bir tarikate mi üyesiniz, gizli bir anlaşma yolunuz mu var? Yukarıda bir soru sordum ama cevap verme gereği duymadınız, sadece gülmekle yetiniyorsunuz? Bende bu mesajın altına sadece gülüyorum yazacağım, bende cevabımı almış gibi davranayım bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

katılıyorum

Hedefkartuşla siz özel bir tarikate mi üyesiniz, gizli bir anlaşma yolunuz mu var? Yukarıda bir soru sordum ama cevap verme gereği duymadınız, sadece gülmekle yetiniyorsunuz? Bende bu mesajın altına sadece gülüyorum yazacağım, bende cevabımı almış gibi davranayım bari.

Yok hocam tarikate felan üye değilim.

hedef kartuşu bırakın tanımayı, ilk defa duyoyorum

benide bu forumda toner kartuş yazıcı konusunda tanıyan tanır zaten.

Sorunuza gelecek olursak, CISS sistemleri sıkıntılıdır. başta insanın kulağına hoş gelir. Ama sonra kullannan bilir dertlerini. ( yanlış anlaşılmasın kullanan kulanıyor gene)
    (çok sağlamda kullananda var) Ama almadan önce iyice bi araşıtırn derim. Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sn huseyinatas siz konuyu açmışsınız ama ne tartışmalara katılıyorsunuz ne de soruma cevap veriyorsunuz? Millet sorumuza sadece gülmekle yetiniyor ama neden olmayacağını açıklamıyor bile. Sn cotyora666 bari siz söyler misiniz ciss sistemini nasıl kurabilirim ve benim yazıcıma uyar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sn huseyinatas siz konuyu açmışsınız ama ne tartışmalara katılıyorsunuz ne de soruma cevap veriyorsunuz? Millet sorumuza sadece gülmekle yetiniyor ama neden olmayacağını açıklamıyor bile. Sn cotyora666 bari siz söyler misiniz ciss sistemini nasıl kurabilirim ve benim yazıcıma uyar mı?
    Hp marka yazıcıların bir çok modeline sistem kurulduğu doğrudur. Ancak en stabil çalışan modelleri 4 - 5 kartuş kullanan modelleridir. Hemen hemen her modeline sistem kurmak mümkündür. Ancak sistemi sürekli olarak kullanabilmek önemlidir. 2 kartuşlu hp yazıcı modellerinde sistem kurmak biraz riskli olabilir. Kartuşları canon modellerine kıyasla daha çabuk arıza yaptığı için sorun teşkil edebilir. Bunun dışında sistem çalışmasında mürekkep akışında ciddi bir problem bulunmamaktadır. Sistem kurulmaz diyen arkadaşlar yazıcılarını servisimize gönderebilirler. Saygılar.

Şuanda aktif olarak bitmeyen kartuş sistemi yaptığımız modeller :

HP 3070
    HP 4500
    HP 4615
    HP 4625
    HP 5510
    HP 5525
    HP 6000
    HP 6500
    HP 6510
    HP 7000
    HP 7500
    HP 7510

• quote:

Sn huseyinatas siz konuyu açmışsınız ama ne tartışmalara katılıyorsunuz ne de soruma cevap veriyorsunuz? Millet sorumuza sadece gülmekle yetiniyor ama neden olmayacağını açıklamıyor bile. Sn cotyora666 bari siz söyler misiniz ciss sistemini nasıl kurabilirim ve benim yazıcıma uyar mı?

Hp 1050 yazıcıya ciss sistemini kurdum. Kartuşları bittik bir halde idi. Kartuşları açıp temizledikten sonra içine mürekkep basıp vakumladım. Sadece siyah mürekkep kullanıyorum. Kartuşları n mürekkep gireceği yer haricinde olan yerleri sıcak silikon ile kapattım kartuşların kapak kısımlarının kenarlarını da silikon ile kapattım. YouTubeda hp 1050 ciss sistemi diye arayınız. Benim bahsettiğim gibi ve video daki gibi kurulumu yapabilirsiniz. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Hp 1050 yazıcıya ciss sistemini kurdum. Kartuşları bittik bir halde idi. Kartuşları açıp temizledikten sonra içine mürekkep basıp vakumladım. Sadece siyah mürekkep kullanıyorum. Kartuşları n mürekkep gireceği yer haricinde olan yerleri sıcak silikon ile kapattım kartuşların kapak kısımlarının kenarlarını da silikon ile kapattım. YouTubeda hp 1050 ciss sistemi diye arayınız. Benim bahsettiğim gibi ve video daki gibi kurulumu yapabilirsiniz. Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    hp PHOTOSMART 5510 İÇİN KARTUS DOLUM SETI ne kadar acaba suanda...

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

hp PHOTOSMART 5510 İÇİN KARTUS DOLUM SETI ne kadar acaba suanda...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Dolum seti bedeli 4 renk için 99 TL dir. Set içerisinde her kartuş için özel dolum aparatı ve renk başına 60 ml mürekkep bulunmaktadır. Aşağıdaki linkten ürünü inceleyebilirsiniz. Setin videosu da bulunmaktadır. Saygılar.

http://www.kartusnet.com/Urun/HP-920-364-862-178-564-655-Kartus-Dolum-Seti-C-M-Y-K-pmu844.html

• Hp Advantage 1015 e olur mu bu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: --Abc

Hp Advantage 1015 e olur mu bu :(
    Beyler konuyu hortlatayım, aynı şekilde araştırma yapanlar için de bir son bilgi olsun.

Aylardır elimdeki iki printer'a (HP D1460 ve HP1050A) bitmeyen kartuş sistemi arıyorum fakat kiminle görüştüysem ortak fikir şu; 2 kartuşlu modellere bu sistem takılamıyor.

Neden takılamıyor?
    Aslında takılmaz değilde, 2 kartuş yerine 4 tane her renk için ayrı kartuş varken pek uğraşmak istemiyorlar. Çünkü herşeyi nerdeyse hazır. Oysa iki kartuşlu sistemlerde biraz el işçiliği lazım. Kartuşları delmeniz, hortumu çekmeniz vs. E elinizden ne kadar geliyorsa ona göre bir verim alıyorsunuz. BAzı printerlarda (mesela Canon'un baz modellerinde) hortumu takmak veya geçirmek için yenkeski ile kesmeniz yada kırmanız gereken yerler var.
    Sorup soruşturduğum kadarıyla, en azından eski tip HP kartuşlarda (renkli+siyahbeyaz) vakum problemi yaşanıyormuş. Bu da bir süre sonra kartuşta hava veya kartuşta damlatma sorunu yartıyormuş. Ne kadar doğru ne kadr yanlış kullanmadan bilmek zorç

Bu takılmaz anlamına gelmiyor, zira inat edip, keserim, kırarım, delerim derseniz bazı örnekler var. Ne kadar süre ile ne kadar verim verir bende bilmiyorum. Şu ana kadar 3-5 örnek kullanıcı bulsam en azından D1460'da deneyeceğim ama hala bulamadım. Lakin D1560 için örnekler, HP1010 için örnekler var ve bunlar D1460 ve HP1050 içinde uygulanabilir.

O yüzden özellikle 4-5 kartuşlu modelleri, özellikle epson ve canon'u tavsiye ediyorlar çünkü bu iki markada kartuşların modeli, şekli şemali ve konumu HP'den çok daha müsait (diğer iki markayı daha hiç kullanmadım ama bu gidişle kullanacağım galiba). HEr renk kartuşuna bir hortum gitmesini daha sağlam olarak görüyorlar-ki mantıklı bir durum. (bu HP2de olmuyor anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın, HPninde 4 yada 5 kartuşlu modelleri var çünkü)

Hala kafamın bir yerinde 2 kartuşa birşekilde uyar diye düşünüyorum ama ne zaman makineyi açıp incelesem zaten elimde kalacak gibi duran makineyi tamamen öldüreceğim hissi doğuyor. şöyle bir video var;

https://www.youtube.com/watch?v=E9-1Wrwpq1w
    Sadece siyahı çalıştırmışlar. Benim elim pek gitmiyor buna!

Fakat yabancılar bu konuda biraz daha becerikli ve özgüvenli görünüyor;

https://www.youtube.com/watch?v=2EIk1Z3oQEk

https://www.youtube.com/user/gemsaninks/videos

Yapılmaz mı? yapılır....son birkaç saattir HP D1460-1560-1570 modellerinde nasıl yaptıklarına bakıyorum anladığım tek sorun HP21-22 türevi kartuşların kendisinin problemli olması. Yani sistemi kurdunuz ama kartuşun kendisinin bozulma oranı fazla söylenene göre (hortum takmaktan değil kartuşun kendi elektroniği-mekaniği)

Yani imkansız değil, tamamen sizin el becerinize kalmış. Anladığım kadarıyla piyasadaki bitmeyen kartuş sitemlerinin hemen hepsi mürekkep (HP-Canon-Epson farkına göre) farkı yada hortum bitişlerine göre hepsine uygulanabilir duruyor. iki kartuşluların hortumunun ucuna dikkat, ortadaki biraz daha uzun, ondan bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H737 -- 16 Ocak 2016; 11:27:23 >

• İzmir'de hp 3635 inkadvantage yazıcıyı bitmeyen kartuş sistemine çevirebilecek bir yönlendirmeniz olabilir mi acaba?

• İzmir'de varmı bilmem ama bu işe boşa para yatırmayın derim. Bunun için daha uygun yazıcılardan 2. el alıp kolay dolan kartuş takarak kullanmanızı tavsiye ederim. Ben de bu konuda son kullanıcıyım. Evimde mürekkep püskürtmeli 3 adet yazıcı var iş yerinde de mürekkep püskürtmeli 3 yazıcı var 4 adedi HP. Eskiden beridir ki HP 660 serisinden başlayarak birçok HP kullandım 1995 yılından bu yana fakat bu sene Epson'a döndüm. Tanklı 2. el Epsonlardan alabilirseniz onlardan alın HP sıkıntılı bu konuda. Orijinal sarf ile sorunsuzlar zira kafa-kartuş bütünleşik sistemlerde her sarf değişimi yazıcının baskı kalitesini ilk güne döndürür ama yine de yazılımsal olarak sorun çıkartıyor. Örneğin elimdeki K550 pro modeli dolan kartuşu kullanınca taslak yada standart modda siyah yazmıyor, yüksek kalite deyince sorunsuz basıyor vs vs. Bu tip olaylara çok para harcadım ucuz yollu nasıl ucuz maliyetle kullanırım, daha fazlasını elde ederim dedim ama hep sorun çıktı. Kendim de teknik işlerle ilgili kendi işi olan tecrübeli birisiyim fakat ödediğim paralar karşılığında elde ettiğim tecrübeler bunlar. Maceraya atılmayın hiç.

• HP B109 yazıcım var, orjinal çipli kartuşları yazıcıdan hiç çıkarmadan ekoset veya benzeri mürekkeplerle doldursam problem çıkarır mı?Belli bir süre sonra resetleme istermi yazıcı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göztepeli

HP B109 yazıcım var, orjinal çipli kartuşları yazıcıdan hiç çıkarmadan ekoset veya benzeri mürekkeplerle doldursam problem çıkarır mı?Belli bir süre sonra resetleme istermi yazıcı?

Hocam ben dolum yaparak kullanıyorum üstünde gelen kartuşu ve renkli olanın ömrü neredeyse doldu. Ne yapsam şaşırdım.

• Nedir bu kartuşun ömrünün dolması işi? Hp650 kartuşlara şırınga ile mürekkep bastım ama bir kaç sefer sonra çalışmıyorlar, ne iş anlayamadım, mürekkebi basa basa yazıcıyı bozdum, şimdi ekranında sabit hizalama yapıyor yazıyor, çıktı veriyor ama yazı var işte ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.