Şimdi Ara

HP yazıcı sorunu çok entresan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıcıyı her açılış düğmesinden açtığımda deneme sayfası çıkarıyor. kartuşları değiştirdim, format attım, hatta başka bilgisayara bağladım. yine aynı durum söz konusu.. hatta öyle bişeyki bağlı olmadığı halde kapa aç yapınca da çıkarıyor.. kafayı yemek üzereyim yardımlarınıza ihtiyacım var.. kartuşlar bitio durmadan :( imdaaat ... şimdiden teşekkürlerimi bi borç biliyorum..

saygılarımla

edit: HP 1315 yazıcım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniska -- 10 Ocak 2007; 0:11:56 >

• Bu çıkan test sayfasını tarama yerine koyup tara tuşuna basman lazım. Bu yazıcı kartuş ayarlarını bu şekilde yapıyor ve sen hala bu sayfayı taratmadığından test sayfasını taratman için sana sürekli bu sayfayı veriyor.Bu sayfayı tarama bölümüne sayfada gösterildiği gibi koyup tara tuşuna bas kabus sona ersin.

Not: Bu işlemi her kartuş değişiminde yinelemen gerekir. Kolay gelsin.
  • onu da denedim :( kafayı yiycem vallahi :(

edit: şimdi bir kez daha denedim ve oldu :) demek daha önce yaparken yanlış bi işlem yapmışım.

teşekkürler, sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniska -- 10 Ocak 2007; 17:51:41 >
  • bağlı olmadığında nasıl gösteriyor anlayamadım doğurusu. Eneterasan bir yazıcı. Yazıcı ayarlarını sıfırlaryın pcdeki programını da kaldırıp yeniden kurun( tabii windowsta bıraktığı artık kayıt dosyalarınıda sildikten sonra) Daha sonra yazıcıyla birlikte gelen kitapçıkta nasıl yazıyorsa öyle kurulum yapın. Sorun çözülür.
  • Ramertürk doğru anlatmış, nitekim sorun da çözülmüş. HP'nin 6xxx serisi yeni AIO modelleri artık tarayıcı tarafına koymadan hallediyor alignment işlemini, kartuşların oturtulduğu noktada kırmızı bir ışın var, onla tarıyor yazdırırken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.