< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Amazon'da daha ucuz : HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH |
|
|
Aylarca laptop araştırdım. Eğer oyun oynanacaksa Asus veya Monster tavsiye ederim. Laptop ' lar da en büyük problem ısınma. Victus için yeterli ısı borusu olmadığını gördüm. işlemci 95 - 100 derecelere gelip trothle oluyor. O Fiyat bandına Asus rog strix g15 tercih ettim. 3050 ti + 4800h + 1 tb SSD 16gb Tek slot ram. / Ryzen de çift slot lazım biliyorum. |
|
1 ay boyunca detaylı bir şekilde laptop incelemesi yaptım. Benim için soğutma kalitesi büyük önem sahip. Youtube de X laptop + teardown ile soğutma sistemini inceleyebilirsiniz. Masa üstüne sahibiim ama arkadaşıma gittiğimde oyun oynayabileğim + ofiste kullanabileceğim bir ürün olarak., Asus rog strix g15 aldım. 3050ti + 4800h işlemcili. İnanılmaz kaliteli soğutma + sıvı metal mevcut. Artıları önemli değil eksileri söylersem. kasa da parmak izi lekesi çabuk kalıyor. hopörlör sesi bence az. Ekran menteşe sistemi derecesi az. |
|