Şimdi Ara

HP ULTRABOOK ALMADAN ÖNCE İYİ DÜŞÜNÜN! (Hp pavilion ultrabook 15-b030st)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp pavilion ultrabook 15-b030st alalı 3 ay oldu. 2 işletim sistemi kurmak problem. Bios başlı başına problem. Ram yükselticem diyosunuz alt bölümde kullanıcı için alan yok, cihazı adeta komple sökmeniz gerekiyor. Servisiniz taksa diyince öyle bir hizmetimiz yok deniyor. Garanti ne olur diyorum bilmiyorum deniyor. Tam anlamıyla araştırmadan almamın kurbanıyım. Hp abi ne olabilirki diyosun elinde patlıyor. Samsung markalı sıradan bir ultrabookta denedim 2 işletim sistemi kurma/kullanma hiçbir sıkıntı yok. Ram için altta bölüm mevcut .Kullanıcı düşünülmüş kısacası. Ben paramı çöpe attıgımı düşünüyorum. Çok memnunum demektense soranlara aman abi aman sakın diyorum ne kadar üzücü..

• Ben bu ürünü yaklaşık 3 ay önce satın aldım. Geldiği gün format atmak zorunda kaldım. Format atarken bilgisayarı ilk aldığınız kurulum ekranında gelen microsoft hesabına giriş yapılabilirken format (Recovery) sonrası malesef o kutucuğa hiçbir şey yazamıyorsunuz. Klavye devre dışı kalıyor. 2 işletim sistemi olayı bende çalışıyor sıkıntı yok. hatta bu cihazların hackintosh için ideal olduğu söyleniyor. Ultrabook olmasına rağmen farcry 3'ü sıkıntısız oynatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.